İyisin

33 18 15
                                    

   Ve Arda artık uyanmıştı.

  Çok korkmuştum ona bir şey olacak diye ama çok şükür ki uyanmıştı. Annesi henüz odaya gelmemişti.
-"Arda ben annene haber vereyim "dedim ve yerimden kalktım. Arda elimi kavradı ve beni geri çekti. Bi an çok yakındık. Arda direk gözlerime bakıyordu. Ben bakamam nedense insanların gözlerine. Utanıp gözlerimi farklı yerlere çevirdim.
-"Arda annen.Merak ediyor seni. Bırak beni "dedim ama yine bırakmadı. Gözleri yavaşça dudaklarıma doğru kayarken hızlı bir hamleyle kurtuldum elinden." Töbe ya Rabiim. Günah günah yapma şöyle şeyler Arda. "dedi iç sesim.
  Ooooo iç sesim sonunda teşrif edebildi beynime. Uzun zamandır konuşmuyorduk"Nasılsın iç sesim. "dedim iç sesimi dinlemeden hızla Arda'nın annesinin yanına gitmeye başladım. Allah'ım sanırım kafayı yedim. Yürürken de duyabilirim iç sesimi. Yok yok ben kesin kafayı yedim. Gerçekten başımda onca dert varken bu mu zihnimi dolduran.

💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠

     Sonunda Arda'nın annesinin yanına ulaşmıştım. Ama Arda'nın annesi bir kızla konuşuyordu. Bu Arda'nın kız kardeşi değildi." E o zaman kim bu kız? "dedi iç sesim."Valla ben sen olduğuma göre ben de bilmiyorum iç sesim.

     Hemen yanlarına gittim ve Arda'nın uyandığını söyleyecekken kadın beni azarlamaya başladı.
" Bi-bi BİR DAKİKA DİNLER MİSİNİZ? "diye bağırdım o zaman susmuştu.
"Arda uyandı "dememle içeri sevinç çığlıkları eşliğinde koşmaya başladı. Arda'nın annesinin yanındaki kız ise (Ayyyh!!! Kızı anlatana kadar öldüm resmen. 😀) bana küçümser bakışlar atıyordu. Bu gururumu kırmıştı. Ama gereksiz insanlar için de üzülmem. İstediği gibi bakabilir. Arda uyandı ya o yeter!.. Daha sonra o kız ve ben Arda'nın odasına gittik. Kız Arda'yı görünce sulu sulu davranmaya başlamıştı.
"Arda senin için çok korktum. Ama iyisin canım. "dedi. 
" CANIM "mı???" CANIM "derken....
Bu kız Arda'yı nereden tanıyordu? Anladığım kadarıyla Arda da onu tanıyordu. Ama kızın kim olduğundan çok Arda'ya bu kadar sulu davranması sinirlerimi bozuyordu. Arda kızı tanıyordu. Ama nedense kızı görünce cin görmüş gibi olmuştu. Neden bu kadar kötü bir hal aldığını anlayamasam da kızla arasında kötü bir şeyler geçtiğini anlamıştım.
     Dışarı çıkmıştım ve odanın sağ tarafında duran ikili koltuklardan birine oturdum. Bir kaç dk sonra o kız da dışarı çıktı ve bana yine küçük düşürücü gözlerle bakmaya başladı. Bunu neden yaptığını anlayamamıştım. Bu çok sinir bozucuydu. Ama sesimi çıkarmadan yerimde oturdum. Arda ile bu kızın ne alakası vardı????

İnşallah beğenirsiniz arkadaşlar.
Yb çok geç geldi. Kusura bakmayın.
Oy ve yorumlarınızı bekliyorum.
      
                  İYİ OKUMALAR.....

DENGESİZWhere stories live. Discover now