İDDİA

52 28 13
                                    

      Arda'nın neden bahsettiğini anlamam gerekiyordu. Durduk yere benden yardım istemesi zaten başlı başına tuhaf bir durumdu. İşin içinde bir şeyler olduğunu anlamıştım. Ama bunu Arda'ya çaktırmadan öğrenmem gerekiyordu. Bu yaptığı her ne ise hiç iyi bir sonucu olmayacaktı.

Artık saat geç olmuştu. Arda ve Deniz'e;
-Ben artık kalkayım. Eve gitmem gerek. Dedim.
Arda;
-Seni ben bırakayım bu saatte yalnız başına gitme dedi.
Ben rahatsızlık vermeyeyim. Ben giderim. Desem de izin vermedi.
-Yalnız başına bu saatte seni tek başına yollayamam. Dedi.
Ben de,
-Peki o zaman. Dedim ve evden çıkıp Arda'nın arabasına bindik. Yolda pek konuştuğumuz söylenemezdi. Derkeen artık eve gelmiştik. Arda'ya iyi geceler. Dedim. Tam arabadan inecekken kolumdan tuttu. Bahar her şey için çok teşekkür ederim. Dedi ve yanağımdan  beni öptü. O an gözlerim fal taşı gibi açıldı. Ne söyleyeceğimi bile şaşırmıştım. Bu Arda neden böyle yaptı ki diye düşünürken
-i.. İyi geceler. Dedim ve araçtan indim. Arda hala bana bakıyordu. Eve girdiğimde Ece uyumuştu. Onu uyandırıp kendi yatağına yatmasını söyledim. (Not:Uyandırılmaktan hiiç hoşlanmam.)
O da hemen kalktı ve yatağına gitti. Tabi bizim sakar şakir yine ortalığı yıkıp gitti. Odasına giderken vazoyu düşürüp kırdı.
-Tamam tamam ben toplarım. Sen git uyu. Uykun açılmasın dedim.
Sağol. Dedi ve gitti. Allah allah nesi var bu kızın? Pek bir sakin.
Etrafı topladıktan sonra daha fazla dayanamadım ve masal'ı aradım. O da zaten erken uyuyan birisi değildi. Ona olan her şeyi anlattım. En son Arda'nın beni yanağımdan öptüğünü de anlattım. Gerçi Masal da nedense Arda ile aramı yapmaya çalışıyordu ama gerek yok. O gıcıktan başak insan mı yok şu 80 milyonluk ülkede. Ertesi gün okula gittiğimizde Arda bir köşeye çekilmiş telefonla konuşuyordu. Masal ve Ece'ye birazdan geleceğimi söyledim ve Arda'ya merhaba demeye gittim. Telefonda konuştuğu kişiyle yine aynı konuyu konuşuyordu. Olum dün gece ne diyeceğini bilemedi. Konuşamadı bile. Hem ayrıca bu iddiayı ben kazancağım. Bahar'ı kendime aşık ettiğimde göreceğim ben sizin o yüzünüzü. dedi.

DENGESİZWhere stories live. Discover now