51.DIO

1.1K 59 0
                                    

Nije bio prisutan kada su Mariji dolazile one poruke,kako bi ju htio zagrliti,da se nemoze suzdrzati,taj neko je znao sve sto se dogadalo u nasem drustvu i jedini je uvijek bio uz Mariju i znao sta je ona pricala.Taj gad je onaj bolesnik koji je Mariji slao poruke!Taman kada sam ga htio uhvatiti i ubiti,do njega se zatrcala neka cura i pocela ga grliti.Tu sam ostao zatecen,ako imas curu,sta zelis sa Marijom?!Nisam mogao vjerovati sto vidim,ali posljednja kap koja je prelila casu je bila kada sam vidio Mariju kod jedne zgrade i gleda u njih,dok su se ljubili,tada sam ga primio za majicu i pribio uz zid.
>GADE,PROKLETI!!Pujj gadis mi se!!-reko sam,a tada su Milos i Josip priskocili
>Luka,mici se!!-derali su se,a tada je Marija dosla sva uplakana
>Luka,pusti ga!-rekla je slabo,a tada su dosle cure do Marije i pridrzale ju jer je jedva stajala na nogama.
>Da,koji ti je vrag doso?!-reko je Nikola
>Ovo nisi ti!-reko je Uros i bio je u pravu.
>Imas pravo ovo nisam ja,ali kad se radi o njoj-reko sam i pokazao na Mariju koja me gledala svojim smedim uplakanim ocima-tu ne razmisljam,ne slusam razum.Tada ubijam.A sada cu ubiti ovoga gada!!-kada sam to rekao krenuo sam prema Ivanu opet,ali su me decki primili.Ona cura je cjelo vrijeme samo stajala do Ivana i gledala sve sto se dogada.
>Sta ti je sad on napravio?!-rekla je Marija u suzama
>Ma briga mene sta je meni napravio!Sta je tebi napravio!!-reko sam
>On nista!Htio me poljubiti i zamalo da je uspio,ali ja nisam mogla.Koliko god zeljela tebe zaboraviti nemogu!!Oke?!Nemogu!!I zato ga nisam poljubila,zato sam plakala.Zato jer mi se ti pojavis pred ocima!!Zato ga pusti na miru,on nije nista napravio,ti si!!-ovo zadnje me povredilo,ali sada znam da me voli.Da nije odustala od nas,da jos imam sansu kod nje...A sada da sredim gada.Okrenuo sam se prema njemu,kojega je ona cura grlila
>Ti ces im reci ili cu ja?-pito sam ga,a on me je pogledao cudno-Sta se sad pravis glup?!Hoces im ti reci il cu ja?!
>O cem....-krenuo me pitati,a svi ostali su gledali u mene i njega
>Ok znaci neces ti,ja cu.Marija secas se onog bolesnika koji ti je slao poruke?Koji te je gledao u klubu?Reko ti da se sljedeci put nece moci suzdrzati?-to sam sve rekao gledajuci u Ivana,a on je spustio glavu-Pa izgleda da se veceras nije mogao,jer te pokusao poljubiti!!
>MOLIM?!-zadero se Josip-Zato si plakala?!TI SI TAJ BOLESNIK?!?!?-Josip je krenuo prema Ivanu,svi decki su skocili i primili ga,ali nista ne mozemo...Jaci je od svih nas,pa da dode vojska nebi ga uspjeli maknuti.Sve nas je bacio na pod i pribio Ivana uz zid.Misici su mu se podizali gore dolje i nekontrolirano brzo je disao.U ocima mu se vidio bijes i zelja da ubi Ivana-Je... ti ma... glupu sto te rodila!!-reko je i lupio ga u stomak-Je... ti zivot sto postojis!!-reko je pa ga par puta lupio u stomak i par puta u lice sa pesnicom.-Je... te,bolesniku poremeceni nju si naso?!?!-reko i opet ga par puta lupio.Ivan nije vise mogao stajati.Svi ljudi su gledali sta se dogada,ali Josipa nije briga...Tu je u pitanju Marija.Svi mi smo stajali i gledali u Josipa kako ga udara i lupa iz sve snage,kako ovaj kaslja krv,ali niko se nije mogao pomaknuti.Svi su se bojali,ona cura je plakala i skoro pala u nesvijest.Rina je grlila Nikolu i skoro se srusila,Uros je potrcao kod Beke i povukao ju sebi u zagrljaj,te ju je stavio iza sebe,da jos nju neko nebi diro ili Josip slucajno udario jer su bili dosta blizu Josipa,a Beka se nije mogla pomaknut od straha.Darko je primio Lanu i isto ju stavio iza sebe da to ne gleda,a Marija je jedva stajala.Pridrzavala se za Ivu i Elenu,sve dok odjednom nije krenula da pada,ali ju je srecom Milos koji je bio odmah pored ulovio.Stavio ju je u narucje i tada se Josip okrenuo i vidio da se srusila,te odmah pustio Ivana i dosao tamo-Je... mu zivot!!-reko je i uzeo ju sebi u narucje,a Beki rekao da pozove taxi.Taxi je dosao za 5 minuta,a Josip je odmah usao u njega sa Marijom,ko ja i Iva i rekao mu da vozi u najblizu bolnicu.

~U bolnici~
Sjedim u cekaonici da doktor izade,tu su Iva,Josip,Rina,Nikola,Milos i ja.Beki je doslo slabo nakon sto je vidjela Ivana na sto lici pa je sa Urosem otisla u hotel.Elena,Lana i Darko su hteli doci,ali su doktori rekli da nemogu pustiti toliko njih,jer nije dobro za Mariju.Izgleda da je ona pod velikim stresom i da se treba vise odmarati i da se ne opterecuje.Izlazi doktor iz Marijine sobe i dolazi do nas.
>Kako je?!-odmah je pitao Josip
>Dobro za sada..-reko je doktor i nastavio-ali...
>Ali sta?!-pitali su Nikola i Iva
>Ovo se vise nesmije ponavljati.Ona mora poceti jesti,jer u suprotnom ce zavrsiti u bolnici.Preslaba je..-reko j doktor,a Rina je zagrlila Josipa?Ok,nema veze...
>Pas ma...-reko je Milos
>Koliko je prije imala kila?-pito je doktor Ivu
>Prije 1 mjesec 45 kila,zasto?-pitala je Iva uplaseno i umorno,jer je jedva stajala.Iza nje je doso Nikola i pridrzao ju
>Sada ima 41 kilu,do sljedeceg mjeseca ce morati ojacati,inace ce stvarno zavrsiti u bolnici..-kada je to rekao,Iva i Rina su pocele plakati.
>Dobro,dobro..Ovako-rekla je Rina-Nece vise raditi nikakve aktivnosti,odnosno nece navijati,nece imati dodatne u skoli,nece trenirati fizicko..
>Da,to bi isto moglo pomoci,ali ona mora poceti jesti.-reko je doktor.
>Dolazit ce kod mene-reko sam,a svi su me pogledali-Njezini roditelji nikad nisu doma,a ona vjerojatno nezna kuhati,tako da ce vecerati i rucati kod mene doma.Mama mi kuha svaki dan,zdrava jela..
>To bi moglo upaliti..-reko je doktor.
>Mogu li kod nje?-pitali smo ja i Josip u isto vrijeme
>Mozs samo jedan..-reko je doktor,a ja sam seo.Nema sanse da me Josip pusti.
>Ajde brate...-reko je
>Stvarno?-pito sam
>Da..
>Zasto me pustas?
>Jer si otkrio Ivana...
>Hvala bratee!-reko sam i bratski ga zagrlio i krenuo prema njenoj sobi-Ali ti si ga lepo prebio..

Teen Story/ZAVRŠENA✔️Where stories live. Discover now