46.DIO

1.1K 63 0
                                    

Marija POV.
Trenutno sam u skoli i cekam Frana da dode sa Ivanom,da se napokon upoznamo,jer su tu cijeli tjedan,s obzirom da je danas petak,a ja i Ivan nikako da se upoznamo,jer on navodno idalje trazi onu curu koju je sreo u klubu i nikako da je nade.
Napokon dolazi Fran,a Ivana ni ne vidim,mislim ni neznam kako izgleda,posto mi Fran nista nije rekao.
>E,slatkisu-reko je i sjeo pored mene
>E,svaleru,koju si danas upecao?-pitala sam,jer je on opaki svaler tu,nema cure koja nije zaljubljena u njega,osim naravno nas(mene,Rine,Beke,El,Lane i Ive) i da on nije neku zasarmirao.A od mene je odustao,sada smo samo jako dobro prijatelji,najbolji su mi Milos(sa kojim sam se jako povezala nakon prekida sa Lukom) i Josip.Luka i ja se druzimo u nasoj grupici,nista se nije promijenilo,samo sto bas ne razgovaramo previse,ali pomirili smo se i ja i on da necemo biti zajedno.
>Kejla,2D-reko je ponosno
>Mangupe jedan-rekla sam i nasmijala se-Nego gdje je tvoj braco kojeg jos nisam upoznala
>Evo ga dolazi nam zaljubljenko-reko je,a na to se ispred nas pojavio jedan jako razvijen decko,zapravo...Isti Fran,samo su mu oci smede.
>Marija-rekla sam i pruzila ruku,a ovaj je u mene blenuo kao u sareno tele,a zatim razvukao jedan od najljepsih osmijeha koje sam ikada vidjela.Red bijelih zubi mu se pojavio,te mi je pruzio ruku
>Ivan-reko je i dalje se smijuci-Zao mi je sto se nismo prije upoznali,al...
>Znam,znam,neka cura te zacarala pa ju sada trazis-rekla sam, i zadubila se u njegove oci.Njegove smede,carobne oci koje su mi tako poznate.Tako smo stajali,nisam ni primijetila da je Fran otisao,samo sam gledala u njegove oci.Niko nije prekidao nas kontakt ocima,pa smo tako stajali neko vrijeme,a zatim je on progovorio
>Pa Marija...Lepa si-reko je i pocesao se po vratu nekako zbunjen,ako je rekao pravu stvar
>Hvala-rekla sam-Nego jesi li nasao onu curu?
>Jesam-reko je srecno
>Opa,ko je ta srecnica-pitala sam radoznalo
>Necu tako brzo reci,ona prvo meni mora reci da,tek onda-reko je
>Oke,ajde dobro-rekla sam
>E,ljudii-rekli su svi i dosli do nas
>Bok-rekli smo ja i Ivan
>Fran,ocemo danas fudbal malo igrat,mislim mi(pokazao je na decke) i ti malo u ekipama-pitao je Nikola gledajuci u Ivana,misleci da je Fran.Izgleda da ni oni nisu upoznali Ivana
>Zapravo...-krenula sam reci da to nije Fran nego Ivan,ali bas tada Fran dolazi i prebacuje ruku preko mog ramena
>Gde se ljudi!!?-pito je veselo,a ovima su oci ispale
>Da,to je Ivan-rekla sam i pokazala na Ivana-Franov brat blizanac...
>Dobro ja sam vec mislio da haluciniram-reko je Uros drzeci se za glavu
>A ja da sam prolupao-nadodo je Milos
Tako smo jos svi pricali posto nam je skola bila gotova,a zatim je neko dao ideju da idemo danas u klub,a meni se  uopce neide,no idem zbog Ive,jer je Nikola i dalje proganja...
Dolazim kuci,ucim,pisem zadacu i vec je 9 sati,a Marija nije spremna,no imam pola sata...
Nasminkala sam se(Rina me naucila,iako sam prvi put ispala klaun,sada znam lijepo sminkat),obukla crvenu usku haljinu malo iznad koljena i obula crne stikla od 20 cm,da ne budem minion medu deckima...Kosu sam pustila,posto je bila ravan,i zatim pozvala taxi.
Ulazim u klub sama,jer kasnim,i trazim svoj separe,odnosno za kojem je moje drustvo.Nalazim ga i zatim sjedam do vec pijanog Frana(on i Ivan su sa nama) koji je spreman da sarmira neku ovdje,ali ovdje su samo da tako kazem "lake" cure....
>Maki,sta sedis?Ajmo!-rekla je Lana i povukla me da igramo zajedno.Igrale smo tako zajedno,sve dok nisu ostali dosli i tako svi igrali(decki su vec pijani,osim Luke koji ne pije).Igramo na jednu jako brzu pjesmu,kada se ona zavrsi krece Ferari,a svi se okrecu prema meni(jer imam crvenu haljinu,a sve ostale cure crne,mislim koje su sanse?),a decki mi odjednom pocinju prilaziti,i pijani i trijezni.
>Malena ajmo!-reko je jedan pijanac i prisao mi
>Slusaj tekst!-rekla sam,a u tom trenutku je krenuo dio "I na brzaka sve,al nije laka ne..."
>Aaaaa-rekli su ostali decki koji su me okruzili
>Maleni spusten si!-rekla sam i zatim se provukla kroz guzvu i povukla Josipa na podij i zaderala se-Hajde DJ sad po hitu ti opali!
>Opaaa-rekli su svi kada smo ja i Josip poceli igrati.Zbilja sam naucila igrati ovdje.Nikada nebi rekla da cu ja znati igrati ovako,ali cuda se desavaju.
Pjesma se zavrsila,ja i Josip smo dobili veliki aplauz,a zatim smo otisli za sank da si nesto popijemo,jer smo dehidrirali.
>Majke ti,umrla sam-rekla sam i na eks popila tekilu
>Polako,malena-reko je,a onda i on na eks popio svoju vodku
>Ma da-rekla sam-nego sta je sa...
>Nadam se da ce nesto biti,svaki dan smo skupa,on nije bas sretan,ali bit ce..-reko je.Zbilja mu se svida.
>Sad imas priliku-rekla sam i pokazala na nju kako igra na podiju sama,a decki ju odmeravaju
>O imam-reko je i provukao se tamo i poceo igrati sa njom,dok su svi oni koji su ju gledali prije minutu bili bijesni.Ko im je kriv sto joj se svida Josip,bit ce tu nesto.

Teen Story/ZAVRŠENA✔️Where stories live. Discover now