31.DIO

1.3K 68 1
                                    

~ČETVRTAK~DAN PRIJE UTAKMICE~

Marija POV.
Pa danas mi je zadnja proba prije utakmice i ja sam tako nervozna da se nemogu sjetit ni jednog koraka,i jos se bojim da cu past kad sam letacica.

>Marija,sta je tebi danas?!-pitala me bjesno Ana i ne krivim ju nista ne mogu napraviti kako treba.-Mislim da bi trebala otici po vodu,pa se vrati da nastavimo,a ostali ispocetka!!-rekla je.Vidi se da joj je ovo vazno,trenira ko luda.
Iako mi je Ana rekla da idem po vodu,isla sam do igralista,na kojem decki treniraju ko da im zivot ovisi o ovoj utakmici.Luka me je primjetio pa dosao do mene.
>E,malena,sta je bilo?-pito me onako kako samo on zna.Luku sam stvarno zavoljela sve vise.Od onoga kada je nazvao Josipa,od tada smo jos blizi nego prije.Svaki dan smo skupa,u skoli i kasnije uvijek idemo u park ili mek.Zbilja se trudi oko mene i vidim da se ne igra sa mnom i da mu je stalo.
>Ma ne pitaj me nista,ni jedan pokret nemogu zapamtiti,a sutra utakmica....-pozalila sam mu se
>Ma daj,ljubavi,znam da ces tamo biti najbolja.-reko je i poljubio u celo.
>Mislim da necu.Nista neznam.-rekla sam
>E ovako,moze dogovor?-pito me i uzeo za ruke
>Ajde...-rekla sam i nasmijala se
>Ako ces napraviti sve sto treba napravit cu za tebe najlepse iznenadenje koje mozes zamisliti.Moze?-pito me.Ko bi njemu mogo reci ne?E pa ja ne.
>Moze,ljubavi.-rekla sam i poljubila ga pa se vratila na vjezbu.One i dalje ponavljaju sve,pa ajmo Marija.
>Oke,spremma sam!-rekla sam,pa smo sve krenule ispocetka.

NAKON 3 SATA
Trening se napokon zavrsio i sada dolazim doma.Nemogu na nogama stajati,kako me bole.Nije bas tako lako biti letacica....Sada je 7 sati i crknuta sam.Jedva sam se istusirala i kosu oprala.Kada sam izasla iz kupaone,doslovce sam pala na krevet od umora.

Jutro
Zvvvvvvrrrrrrr....Alarm.....Budim se,oblacim neke hlace i kosulju,sminkam se malo jace jer kasnije neidem doma iz skole nego sa curama na trening sve do utakmice.Oblacim svoje Adidas tenesice i stavljam ruksak na leda.Izlazim van i idem prema skoli.Ulazim u dvoriste i vidim Luku kako sedi na nekoj klupici i kako do njega dolaze neke cure malo prekratko obucene za moj ukus no dobro.Jel ja to dobro vidim il je jedna krenula da mu sedne u krilo?O sad je mrtva.

Luka POV.
Sedim na klupici i do mene dolaze neke cure iz drugog odeljenja, obucene preprekratko.Vec vidim da ne misle dobro.
>E,slatkisu-rekla je prva
>Nisam zainteresiran-reko sam i krenuo da ustanem,ali mi jedna od onih nije dala.
>Veruj mi jesi-rekla je i krenula da mi sedne u krilo!!Odmah sam se ustao i maknuo da mi ne sedne u krilo.Ne zelim to u svom krilu.
>Nisam!-reko sam
>O d...-nije stigla reci sta je htela jer ju je neko prekinuo.Okrenuo sam se i vidio Mariju!!Ovo nece biti dobro.
>Marija...
>Ljubavi,samo malo,vidim da tu ima problema.-rekla je i pogledala u onu curu koja mi je htela sesti u krilo.
>Malena,a ko si ti?-pitala je Mariju ta cura.
>O malena!-rekla je Marija sarkasticno i nastavila-Neznas ko sam ja?
>Ne-rekla je ona cura-trebala bi?
>Pa da vidimo-rekla je Marija i poljubila me-Mislim da bi,jer sam ja jedina koja ce njemu sediti u krilu!A sada proseci te svoje lijepe noge negdje drugdje.-Zavrsila je sa tim i okrenula se prema meni i namignula mi.JA NJU OBOZAVAM.Spustila ju je na fin nacin,a ona cura je samo produzila.Zagrlili smo se i krenuli u nas razred.Imamo zajedno prvi cas.

Marija POV.
Luka me cijelo vrijeme hvali za ono sta sam napravila.Pa nece ona mog decka dirati!

~Kasnije~
Sada sam na treningu navijacica i vjezbamo.

>Opaaa-odjednom cujem neciji glas iza sebe.Okrecem se i ugledam decke,to jest,Darka,Luku,Nikolu,Urosa i Milosa.
>E ljubavi!-rekla je Beka i skocila na Urosa i obavila ga nogama pa ga poljubila.Da zaboravila sam reci,Urosu se noga oporavila pa ce danas igrati.
>Đe ste cure?-reko je Darko i prebacio ruku preko Laninog ramena
>Jesi corav?Tu smo-rekla je Lana i zagrlila ga.
>A kako su letacice-pito je Nikola i pogledao mene i Rinu.Rina je dosla do njega i zagrlila ga i rekla da smo super,a ja se nisam micala jer me Luka grlio od pozadi.
>A ovi ne razgovaraju sa nama?-pitala sam i pokazala na Elenu i Milosa koji su se cijelo vrijeme ljubili.
>Ne-rekli su svi i nasmijali se.
>Cure jesam vam rekao kako vam je oprema sjajna?-reko je Darko sarkasticno
>To smo vec odavno znale.-rekla je Lana
>Da,vi mozda malo provocirate decke ovde-nadodo je Uros i gledao Beku
>No imamo mi vas koji paze na nas,i koje provociramo-rekla je Beka i zagrlila Urosa.
Pricali smo jos malo sve dok Ana nije rekla da moramo nastaviti vjezbati.Decki su otisli isto vjezbati i spremati se.

Sada je 5 sati,a ja i cure se moramo poceti spremati za utakmicu.Oblacimo nase "uniforme" i krecemo se sminkati i kosu uvijati,jer je to tu kao tradicija,nemam pojma,samo znam da su cure donjele sve potrebno i da smo sada u svlacionici i sredujemo jedna drugu.Mene sreduje Rina i rece mi da se pogledam.Kada sam se vidjela nisam mogla vjerovati kako izgledam.
>Ajmee-rekla sam-Hvala Rinaaaa!-zavrsila sam i zagrlila ju.Posto je 10 do 7 sve smo se spremile i sada izlazimo na teren.Prvo ove navijacice od druge skole rade njihivu tocku,a kasnije mi nasu,prije pocetka utakmice.Zatim za vrijeme pauze opet i na kraju pobjednicka ekipa slavi i navijacice ,ciji je pobjednicki tim,rade svoju finalnu tocku,pa se dodjeljuju nagrade i proglasuje se ovde danas kamo ce pobjednicki tim ici ove godine i ko ce nama doci.Poslije se pobjednici slikaju,i krece pravo slavlje.

Teen Story/ZAVRŠENA✔️Where stories live. Discover now