Prolog

11.6K 445 118
                                    

Ahoj, asi bych se měla představit co? Takže jmenuji se Max Hope Conorová. Je mi 18 let a žiju na jedné farmě v New Yorku, s lidmi co ani neznám.Bydlela jsem už s hodně rodinami od doby co jsem v 17 letech utekla z děcáku. Táta ode mě a mámy odešel, když mi byly 4 roky a máma umřela pár dní na to. Starala se o mě teta Katherin s jejím manželem Jackem. Katherin jsem nesnášela chovala se ke mně strašně, ale o tom vám povyprávím jindy. Jack byl fajn, bral mě jako vlastní dceru. V patnácti mě dali i přes Jackovy protesty do dětského domova a já od té doby utíkám před mou minulostí. Do školy jsem samozřejmě chodila, ale jen na základku a přezkočila jsem prvních 6 tříd. Jsem dobrá v matice, fyzice, chemii a vyznám se v elektromechanice.
Ještě jsem vám ani nepopsala jak vypadám. Tak, mám dlouhé hnědé vlasy a azurově modré oči s trochou zelené. Mám něco okolo 165 cm, vím nejsem zrovna nejvyšší. Jsem sarkastická, ironická, drzá a i trochu egoistická. No dobře trochu víc egoistická. To bude asi vše. Jo a ještě umím číst myšlenky.


taky umím číst myšlenky a právě teď si myslíš že tenhle příběh je úplná blbost. Asi máš pravdu, ale doufám že se to alespoň někomu bude líbit. Tak si užijete čtení a já už radši přestanu kecat.

Bloody tear (ff Avengers)Kde žijí příběhy. Začni objevovat