EVLİLİK MESELESİ

6.6K 496 71
                                    

Seninle şu son günlerde yaşadığımız her şey bir rüyaymış gibi hissettiriyordu. Bazen
uyanmaktan korkuyordum.


Yaşadıklarımız o kadar güzeldi ki. Bir daha hayal etsem böylesini hayal edemezdim ben.


Sen bana seni seviyorum dediğinde hiçbir şey diyemeden öylece kalmıştım ve sen bir şey söylememin  gerekmediğini ima eder gibi beni bugün ikinci kez kollarının arasına almıştın.


Okula geldiğimde dünden beri sırıtışlarım  devam ediyordu.  Gözlerim her gün olduğu gibi seni aramadı bu kez çünkü sen zaten yanımdaydın. Bu işe oyun olarak başladığımız gün gibi elimi tuttun ve yeniden ilgi bizde toplandı. Okulun girişine kadar sana annemin dün bana yaptıklarından bahsettim. Ceza aldığım yetmiyor gibi bir  de aldığım cezayı ikiye katlamıştım.


Olan olmuştu artık ama pişman falan değildim.


Sınıfa girip sıramıza oturduğumuzda,  kolunu omzuma atıp beni kendine doğru çektin sırtımı sana yaslarken omzumun üzerinden giden elin elime kenetlenmişti. Bana komik şeyler anlatırken ikimizin kahkahası düşman çatlatmak istercesine sınıfta yankılanıyordu. 


Yoo Ji ve Min Gyu o an içeri girmişti. Bunlar tam olarak bir hikayenin kıskanç ve ara bozucu karakteri gibi duruyordu.


İkisi de bize delici bakışlar atarken, Yoo Ji'nin hareketlerine anlam veriyordum ama Min Gyu'nun olayını hala çözememiştim.


Elini yüzüme koyup başımı sana çevirdiğinde.


"Jungkook ne yapıyorsun  ?" Diye sordum böylesine yakınken.

"Düşman çatlatıyorum" dryip sırıttığında. Utanmıştım ama sana böylesi yakın bakmakta işime geliyordu doğrusu.


"Bu akşam yine bir davet var ve sen bu davette olmak zorundasın. Çünkü yüzüklerimiz  takılmak zorunda. Ha bir de annen, annenle konuşsam iyi olur " dedin sanki dünyanın en normal cümlesini kuruyormuş gibi

"Tanrım! Senin ağından çıkanı kulağın duyuyor mu ? Böyle bir şey nasıl ama henüz erken. Annemin bir sevgilim olduğundan bile haberi yok"

"Neyi neyi ?"


"Sevgi-  ya! Çok kötüsün " deyip omzuna vurduğumda. Acımış gibi sızlandıktan  sonra.


"Hana sen hiçbir şeyi düşünme. Tamam yani henüz liseli olabiliriz ama zaten şu an evlenmeyeceğiz. Sadece arada resmiyet olması için biliyorsun ailem işte. Hem zaten herkes sevgili olduğumuzu biliyor. Nasıl oluyorsa annen dışında.  "


"O pek medyayı takip etmez"


Başını sallarken.

NOTHING LIKE US✔  (Jeon Jungkook)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora