OKUL

7.5K 544 87
                                    

Kemerimi çıkarıp arabadan inerken sen de benimle birlikte indin. Arabanın kapısını kapatırken yanımda belirdin. Kapıyı kapatıp sana döndüğümde. Neler söylemem gerektiği düşündüm.


"Yarın okulda büyük ihtimalle herkes bizi düşünüyor olacak ve de Yoo Ji eminim seni rahat bırakmayacak. Yol boyunca nasıl ilişkimizin başladığını konuştuk zaten. Sorarsa anlatırsın ama istersen anlatmayadabilirsin. İnan bana bilmek zorunda değil "


"Ona karşı neden acımasız düşünüyorsun ki "


"Çünkü o tehlikeli bir kız ve ileride bir gün benimle olmak için her şeyi yapabilir. Hoşlanmıyorum işte " dediğinde başımı salladım.


"Peki ya ben ? Ben senin gözünde nasıl biriyim ?"


"Hmm.. bunu şu an söylemem belki de zor ama en azından erkeklerin üzerine hemen atlayacak biri değilsin. Yoksa çoktan üzerime atlardın değil mi?"


"İçten içe senden hoşlanmam hoşuna gidiyor senin?"


Üzerindeki beyaz gömleğin ve siyah saçların harika bir ahenk içindeyken bu hoşuna gitmiş gibi sol tarafına bakarak sırıttın ve ardından bu hoşuna gitmiş gibi bana bakıp gülmeye devam ettin.

Üzerindeki beyaz gömleğin ve siyah saçların harika bir ahenk içindeyken bu hoşuna gitmiş gibi sol tarafına bakarak sırıttın ve ardından bu hoşuna gitmiş gibi bana bakıp gülmeye devam ettin

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
NOTHING LIKE US✔  (Jeon Jungkook)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin