Era mult sânge...

21 9 2
                                    

Ne-am oprit la fereastra bucătăriei, singura încăpere din întreaga casă care mai era luminată, și am privit înăuntru cu inimile ce se zbăteau cu disperare să iasă din piept, fugind mai apoi undeva departe de ce ne era dat să vedem în acele momente. Părinții noștri, erau legați toți de scaune și dezbrăcați în pielea goală. Îmi era rușine să le violez cu privirea, goliciunea corpurilor atât de neajutorate și deznădejduite în aceste momente cumplit de bizare.
Toți patru erau așezați în cerc, iar în mijlocul lor se plimba Marta cu mâinile la spate, ținându-le parcă un discurs despre cum vor urma să fie mâncați de vii așa cum ne ținuse și nouă , în buncăr. Stelian stătea rezemat cu fundul de chiuvetă, mângâind cu blândețe lama extrem de lungă a unui cuțit cu mâner din lemn și așteptând cu mult calm momentul în care se putea face din nou util.
Am rămas acolo, neștiind dacă ar trebui sau nu să intrăm și noi în schemă. Cert era că dacă o făceam greșit, se mai adăugau două scaune pe lângă cele patru existente deja.
Marta se opri până la urmă în loc, privind tăcută și cu zâmbetul pe buze figura fiecărui prizonier, ducându-și mai apoi limba peste buza de sus, rotind-o încet până la cea inferioară și îndreptându-se cu pași legănați spre tatăl lui George care privea tot timpul încruntat în podea. Cu două degete îi ridică încet bărbia, apropiindu-și ușor buzele de ale lui și mușcându-i cu delicatețe buza inferioară în timp ce acesta își trase enervat capul în altă direcție.
Zâmbind excitată de gestul lui, își duse cu grijă mâna până la organul lui genital, începând să-i strângă mai apoi testiculele în palmă și privindu-l satisfăcută în ochi, cum își deschide gura și începe să urle de durere în timp ce își ridică neajutorat privirea în tavan.
Întorcându-se spre Stelian, îi făcu semn să aducă cuțitul și luându-l mai apoi cu blândețe, îi îndreptă vârful ascuțit spre pieptul celui pe care îl chinuiese doar cu câteva clipe în urmă.
- Și acum...se auzi glasul ei până la urechile noastre, să înceapă distracția! Se îndreptă încet către mama lui George și plimbându-și mâna deasupra sânilor ei reluă :
- vrei să jucăm un joc, nebunatico?
- Vreau să te duci dracului, asta vreau! Strigă acesta privind-o cu ură în ochi.
- Cineva nu se comportă prea frumos, îi răspunse Marta cu zâmbetul pe buze. Ce spui, domnule Relu? Îl întreabă cu ironie pe tatăl lui George. Cred că i-ai cam neglijat puțin atitudinea în ultimii ani. Nu se cuvine ca o doamnă cu un asemenea rang să se exprime atât de vulgar, nu crezi?
- Du-te dracului. Îi răspunse și acesta cu dispreț în timp ce își aplecă capul în pământ.
- Ne jucăm de-a bunele maniere atunci. Și va suna în felul următor: pun pariu că nu aveți curajul să mai înjurați începând de...acum!
- Începând de acum, ai putea să mănânci căcat, spuse Relu cu asprime în glas.
Marta izbucni într-un hohot satisfăcut de râs și se apropie de locul în care se afla acesta.
- Poate că da. Dar puțulica ta va avea cam mult de suferit, să știi. Își duse cu grijă cuțitul spre  organul său genital și odată ajuns acolo, începu să-l taie cu zâmbetul pe buze. Întreaga încăpere se umplu de urletele îndurerate ale acestuia, făcându-ne să privim întreaga scenă cu mâinile la gură, ca nu cumva să ne scape vreun țipăt de spaimă, căci aveam astfel să fim morți până dimineață.
- Pleacă de lângă el, scroafă împuțită! Strigă soția bărbatului cu penisul desfigurat.
Femeia-canibal se întoarse bine dispusă cu fața spre ea, arătându-i jucăușă limba și făcându-i cu ochiul.
- Trec și la tine iubito. Ador să văd cum se scurge atâta sânge din locuri atât de intime, îi răspunse ea.
- Să te îneci cu el în timp ce te mănâncă de vie flăcările iadului! Strigă aceasta cu un glas sălbatic.
Marta se schimbă deodată la față și se apropie încruntată de scaunul în care era ținută femeia care o blestemase atât de urât.
- Să nu te mai aud niciodată vorbind de el! Urlă Marta cu glasul total schimbat. Spunând acestea ii înfipse cuțitul în burtă și-l roti acolo,  privind-o pe femeie în ochi cum se zbate țipând de durere.
-Nimeni nu are dreptul să vorbească așa cu mine! Ai auzit? Nimeni!
Își scoase furioasă cuțitul din abdomenul victimei și se îndreptă din nou către soțul acesteia.
-Cred că jocul se va încheia aici, reluă din nou cu o privire încruntată în timp ce își du-se cuțitul spre gâtul bărbatului și îi tăie fără milă gâtul.
Șiroaie repezi de sânge alunecară și începură să curgă în viteză pe pieptul acestuia, coborându-i pe abdomen și ajungând mai apoi pe gresia albă a bucătăriei.
George gemu de groază și se prăbuși în iarbă, plângând cu hohote astupate de mâinile-i murdare, pe care cu câteva ceasuri în urmă umblară nestingheriți, poate câteva zeci de șobolani înfometați.
Sânge curgea și din abdomenul mamei sale care plângea și ea atât din cauza durerii provocate de cuțit cât și de moartea soțului ei.
Puteam observa de altfel cum prin gaura lăsată de arma canibalului, începeau să iasă încet afară intestinele femeii care nu mai avea să trăiască prea multă vreme de acum încolo.
După câteva minute, podeaua era scăldată de o mare de sânge, iar cei doi ucigași începură să se înfrupte cu bucăți de carne crudă, tăiate din corpurile celor două victime.

M-am îndepărtat în fugă de fereastră, oprindu-mă la câțiva metri de casă și aplecându-mi fața spre pământ. Din nefericire însă, nu aveam absolut nimic în stomac care să poată fi dat afară pe gât. Era cea mai cumplită noapte din viața mea...

Jocuri Sângeroase Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz