1.Αυτό το βλέμμα...

115 11 36
                                    

Άλλη μια βαρετή μέρα στην βαρετή ζωή μου.

Έχω αρχίσει να πιστεύω πως δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης...

Σκέψου ότι γεννιέστε- κάνεις διάφορα τα οποία ούτε που τα θυμάσαι το επόμενο λεπτό, πόσο μάλλον μετά από χρόνια....- μεγαλώνεις- πας σχολείο "για να μάθεις γράμματα"- διαβάζεις- ξανά πας σχολείο "επειδή στο επιβάλουν"- ξανά διαβάζεις- πας ''δευτεροβάθμια εκπαίδευση"επειδή χωρίς αυτήν δεν γίνεσαι ούτε σκουπιδιάρης" (δεν έχω κάποιο πρόβλημα με το επάγγελμα ίσα ίσα η δουλειά δεν είναι ντροπή ιδικά στις μέρες μας, άλλα ελπίζω να καταλάβατε τι εννοώ)- διαβάζεις για να "εξασφαλίσεις το μέλλον σου, να χεις μια καλή δουλειά''- <ας πούμε> περνάς σε ένα πανεπιστήμιο- διαβάζεις- τελειώνεις το πανεπιστήμιο- ψάχνεις για δουλειά- βρίσκεις- δουλεύεις- δουλεύεις - δουλεύεις- μεγαλώνεις- ίσως έχεις αποκτήσει οικογένεια με κάποιον που ούτε θυμάσαι γιατί τον παντρεύτηκες, ίσως και όχι- σταματάς να δουλεύεις λόγο ηλικίας- δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου εξαιτίας αυτής της ηλικίας- βλέπεις πολλούς να φεύγουν και άλλους να έρχονται- και μετά άπλα χάνεσαι δεν ξέρεις τι υπάρχει μετά και... τέλος.
Αν το καλό σκεφτείς ΟΛΟΙ κάποια μερα θα φύγουμε απο αυτή τη ζωή ,τελικά έχουμε γεννηθεί για να πεθάνουμε ,όλοι θα φύγουν κανείς δεν ξεφεύγει απο αυτό όσο και να προσπαθει...
(πο πο πο τι ηττοπάθεια με έχει πιάσει;😂😨)

Ποπό μόνο στη σκέψη αγχώνομαι. Δεν το θέλω αυτό.

Μπορεί να ακούγεται τελείως τρελό και σχιζοφρενικό άλλα θα μου άρεσε η ζωή μου να ήταν μία ταινία περιπέτειας.... μπορεί να υπάρξουν πολλές φορές που θα πονέσεις πραγματικά άλλα στο τέλος θα ξέρεις ότι έχεις ζήσει κάτι που δεν το έχει ζήσει πότε κανείς, οτι εχεις κανει κάτι σημαντικό, θα νιώθεις ξεχωριστός και όχι "συνηθισμένος''....

Αυτό θέλω...λίγο περιπέτεια, όχι μια συνηθισμένη ζωή χωρίς ενδιαφέρον...

Δεν θέλω να γερασω ξέροντας οτι δεν έχω ζήσει τίποτα...(εντάξει αυτό ακούγεται τελείως χαζό αλλά έτσι νιώθει τι να κάνουμε🙍)

Γιατί αν δεν ζήσεις τη ζωή σου όπως εσύ θέλεις αλλά όπως σου το επιβάλουν κάποιοι άλλοι δεν έχει νόημα... Πρέπει να αγαπάς αυτό που κάνεις και να είσαι σίγουρος οτι δεν θα το βαρεθεις ποτε.

ΤΕΣΠΑ νομίζω πως ξέφυγα λίγο από το θέμα.(ναι όσο πατάει ο ελέφαντας)

Άλλη μια βαρετή μέρα στην βαρετή ζωή μου.

How To Destroy Yourself Donde viven las historias. Descúbrelo ahora