-Hoofdstuk 1

1.4K 31 7
                                    

•Jen's POV•

Wie belt er nou om half 8 ochtends?! Ik pak mijn mobiel op en kijk op het lichtgevende scherm: Josh. Glimlachend neem ik op en ga recht op in bed zitten.
'Joshy!' glimlach ik.
'Joshy?' vraagt hij grinnikend.
Ik sla mijn hand tegen mijn voorhoofd, 'ja sorry. Ik wilde ook graag een bijnaam voor jou!'
'Ah Jen toch. Je bent zo lief he. Maar ik vroeg me af of je ook zin had om vandaag bij me langs te komen?'
'Tuurlijk, Josh! Altijd, wat denk jij dan?!'
'Nou eh... dat je misschien geen zin hebt?' Ik hoor een glimlach in zijn stem die mijzelf ook doet glimlachen, 'ik kom zo snel mogelijk naar je toe. Moet ik trouwens ook m'n bikini mee nemen? Vanwege je zwembad en omdat het lekker weer is!' glimlach ik en trek de gordijnen in mijn slaapkamer open.
'Goed idee! Tot strakkies dan?' zegt hij.
'Tot strakjes, Joshy!' glimlach ik en hang op. Ik laat me op mijn bed vallen: Ik ben zóóóó blij dat het uit is met Nick. Nu hebben Josh en ik nog meer tijd om met z'n tweeën door te brengen. Denk ik. Ik spring op en open met een grote glimlach mijn kast, trek er een tas uit. Stop er mijn bikini in en een aantal haar en make-up dingetjes.
Dan gooi ik mijn tas op m'n bed en loop naar de badkamer bij mijn kamer. Ik was me en borstel mijn haren. Als ik daar klaar mee ben pak ik uit mijn kast en trek ze aan.
Ik ga op mijn bed zitten en kijk naar de fotocollage die ik laatst van Josh gekregen heb. Ik glimlach en zucht, 'vind ik hem leuk...?' zeg ik tegen mezelf. Ik bekijk de foto's eens goed en zucht nog eens diep. Josh is heel leuk, knap, stoer, lief, grappig en hij kan ook nog eens goed zoenen maar omdat het net uit is met Nick weet ik niet hoe verliefd zijn voelt.

•Begin Of Flashback•

'Oh Jen, mag ik trouwens nog een ding zeggen' vroeg Nick.
Ik draaide me om, 'ja Nick?'
Hij trok me tegen zich aan en geeft me een kus, 'ik hou van jou!'

•End Of Flashback•

'Echte liefde...' fluister ik tegen mezelf. 'Echte liefde... dat is Joshifer!'

I have loved you all the time | JoshiferWhere stories live. Discover now