( Ross pov )

mijn training word beter en beter. Mijn familie kan het nog altijd niet geloven dus ik vertel hen ook niet dat ik hun geheim ken. Maar ik heb echt een vermoeden dat alles kan mislopen  Ik heb Miller niet meer gezien na wat er gebeurd is.

* paar weken later *

( ellington's pov )

Ik en Ross hebben niets meer van Miller gehoord. En dat willen we zo houden. Ross is bijna een volleerd spion. Normaal krijg je een test en dan ben je eerst een spion dat zorgd voor kleine dingen. Bv kleien undercover missies, of opzoekwerk. Maar Ross is gewoon te goed. Alleen kan hij niet mee op missie en.. dat is veel te gevaarlijk nu. Daarvoor is hij te jong.

Vandaag was ik in de training ruimte me aan het opwarmen. " hey Elly!" Riep riker. " het is ellington voor jou." Zeg ik kattig. " whatever. Luister je mag of eerder je moet over een paar dagen  weer met ons op missie." Ik kijk hem aan. " is het moeten of mogen?" Vraag ik. " ze hebben het gewoon gezegt." Zegt Rocky. " oké.. cool.. jongens kom op kunnen we op nieuw beginnen?" Vraag ik. " nee jij hebt het voor ons verpest! We hadden hem!" " laat me dan uitleggen waarom ik het deed!" Zucht ik. " omdat je niet geschikt bent als spion daarom." Zegt ryland. Ik grom zacht maar houd me in. " hoe dan ook. Verpest deze missie ook niet." Ik zucht alleen en ga naar een loopband. Echt jammer dat Ross er niet was.. hij zou voor me opkomen.

Zelf tijdens de lunch zit niemand bij me. Zelf mijn ouders niet. Ze zitten liever bij de andere die me haten en me een slechte spion vinden.

* paar dagen later *

Ik mag weer op missie! Ik bwn zo blij dat ik mijn team terug heb. Hoewel we het nog steeds niet kunnen vinden. Ze hebben wel eindelijk over Ross verteld en ze vinden dat  hij er niet klaar voor is.. en ze hebben gelijk. Het word gevaarlijker en gevaarlijker..  Ik denk er zelf over om.. zijn training stop te zetten tot hij er echt klaar voor is.

( Ross pov )

Ik heb ellington  al een tijdje niet meer gezien. Hij vertelde me alleen dat hij weer op missie mag met mijn broers en zus. Ik ben blij voor hem maar.. ik mis hem wel. We zijn al 2 weken samen en we hebben maar één date gehad. Gelukkig zag ik hem vandaag zag ik vandaag.  " hey rossy." Zei ellington en kuste mijn hoofd. " hey Elly hoe ging jullie missie?" Vroeg ik. " het is oké.. Ik ben blij dat ze me een kans geven.  Heb jij.. Miller..  nog gezien?"  Stammel ik.  " nee.. " ik knik alleen.. " zullen we vanavond naar de film gaan?" " het spijt me rossy.. maar ik moet naar de Basis.." zucht hij. " wat? Alweer?.. wanner hebben we weer een date?" Vraag ik. "  het spijt me echt rossy..  en ik zou ook liever dat jij in het team zit." " weet ik maar je gaat toch niet altijd op missie of wel?" Vraag ik.  "  nee maar nu ik weer op missie mag heb ik het druk.. Ik weet.. niet  of ik nog.." " nog veel tijd met me kan door brengen..? Je doet net als mijn familie!" Ellington kijkt me even aan. " eu sorry.. dat mijn werk voor gaat?" " dan nog..  en als je tijd hebt ben je te moe." " het us zwaar werk Ross.. En daarbij op missie gaan is het leukste wat er is.." ik hem aan. " leuker.. Dan bij je vriendje zitten?" " dat zeg niet.. Ik ik zeg alleen.. dat ik het heb gemist in op missie te gaan. Ooit zal jij dat snappen. Misschien heb je dan ook spion?"  Ik knik eens. " ja wanneer? Als mijn familie me de waarheid verteld." Ellington knikt eens. " waarom zeg je het niet? Ik bedoel.. Het wordt toch tijd dat je het zegt." " dan gaan ze me zeker opsluiten. Je kent ze niet hoe ik ze ken." " oké..  maar ik snap wel dat ze bezorgd zijn.." " sorry?" " Ross je bent de jongste..  En misschien hebben ze gelijk.. je bent nog niet klaar.. voor" ik kijk hem boos aan. Aan wie zijn kant staat hij nu? " het was wel jouw idee om mij training te geven.." " juist en dat was dom.. de missies zijn veel gevaarlijker.. en jij bent.. het spijt me Ross.. maar ik stop.. Ik stop met je training."

spy in training Where stories live. Discover now