( ross pov)

Ik zit nu al 2 weken in mijn opleiding. Ik ben best goed. Ik kan me al verdedigen, stiekem afluisteren en met kleine wapens omgaan. Alleen weet mijn familie het nog steeds niet.
" goed gedaan Ross. Je bent echt goed." Zegt ellington en wrijft door mijn haar. Ik glimlach eens. " en hoe gaat het met jou en Miller. Vraagt hij. " gaat goed. Het is niet meer gebeurd dus het gaat goed" zeg ik en trek mijn schouders op. " dan ik ga naar huis. Ik hoop dat ze Vandaag tijd met me willen doorbrengen.

Wanneer ik thuis kom is er niemand. " alweer?" Zucht ik en plof in de zetel. " die missie was niet niets.." hoor ik dan. Ik kijk om en zie mijn familie binnen wandelen. " welke missie?" Vraag ik. " eu.. dat was een film." Zegt ryland. " zijn jullie weer naar de film geweest!? Zonder mij." Vraag ik zo normaal mogelijk. " sorry je was er niet.. we smsten je maar je antwoorde niet" zegt rydel. " niet waar.. de waarheid en ik wil de echte waarheid. Waar waren Jullie echt?" Zeg ik. " ross waarom doe jij zo?" Vroeg pap. " omdat ik dat wil weten.. waarom mag ik nooit mee?" " ross dat zijn nu onze zaken. Je hebt toch ook vrienden?" Vraagt mam. Ik rol met mijn ogen en ga naar boven. " ik weet meer dan jullie denken." Zeg ik met een grijns. terwijl ik mijn huiswerk maak gaat mijn deur open. " wat bedoelde je daarnet?" vraagt pap. " niets laat maar... waarom willen ze niets meer met me doen?" vraag ik. " ross ze zijn ouder geworden en hebben ook hun werk." " de band dus?" vraag ik " ja daar is veel werk voor nodig" " en waarom mag ik er niet bij?" vraag ik. " ross dit hebben we al besproken jij bent te jong." zegt pap. " ik ben 16 dat is toch al oud genoeg?" vraag ik. " dat is nog steeds te jong.." ik zucht en laat mijn hoofd hangen. " dus jullie haten me?" vraag ik. " nee natuurlijk niet we houden zielsveel van je." zegt pap en kust mijn hoofd. " is dat een blauwe plek?" ik schrik eens. " ja gestoten bij gym" lieg ik. " probeer alsjeblieft voorzichtig te doen." zegt pap " mag ik nu verder werken?" hij knikt en gaat de kamer uit.

( ellington's pov )

ross is best een goede spion. alleen jammer dat hij niet in mijn team zit. Ook al heb ik geen team meer.  maar ik kan niet altijd in te trainings ruimte trainen wand soms is er ook voor de andere training. en ook al was hij een spion zijn broers en zussen haten me. ik was net klaar voor vandaag. " heb je nog plannen?" Vroeg een man die er werk.  Ik trek mijn schouders op. " naar het park" Zeg ik. "

Toen ik in het park was zag in dat Ross weer in elkaar werd geslagen. " laat hem  met rust!" Riep ik en rende op ze af.

" Ross.. je kan je toch verdedigen?" Vraag ik. Als ze weg zijn. " 1 tegen 3 is gemeen." Zegt Ross zacht. Ik knik hij heeft gelijk. Bij mij duurde het 2 jaar voor ik kon vechten met 2 mannen. Ik pak hem even in mijn armen. " hebben ze je pijn gedaan?" Vraag ik. Hij trekt zijn schouders op. " hoe is het jou en Miller?" " is goed. Ik ga er straks bij." Zegt hij. Laat je niet doen hè? " zeg ik. " ik probeer het.." zucht ross. " oké.. tot later.." zeg ik.

( Ross pov )

Ik kan niet geloven dat ik tegen ellington lieg. Ik hou echt van Miller maar hij.. slaat me steeds en misbruikt me. Ik durf niet meer naar hem te gaan omdat het elke keer weer gebeurd. En thuis kan ik er ook niet over praten. Als ik bij Miller ben laat maar hij me vriendelijk binnen. " hoi rossy hoe is je dag?" Vraagt hij. " prima gegaan.. alleen weer gepest." Zucht. Miller rolt met zijn ogen. " hou alsjeblieft op met: ik wordt gepest. Denk je dat dat me interseerd?" Vraagt hij. " ja?.. nee..? Ik wil alleen dat je luisterd." Zeg ik zacht. " wel. Ik ben eerlijk.. ik luister niet." Zegt hij en geeft een klap in mijn gezicht. " naar boven. Nu.." dreigt hij. Ik zucht en ga naar boven. Als ik op zijn kamer ben boeit hij me aan zijn bed. " Miller alsjeblieft.." snik en en probeer mijn tranen in te houden. Als hij klaar is begin ik te huilen. " waarom doe je me dit aan? Ik dacht dat je van me hielt?" Snik ik. Miller kijkt me aan en rolt met zijn ogen.

Als ik thuis ben plof ik op bed. Ik begin weer te huilen. Dan gaat mijn deur open. " Ross? Ben je oké?" Vraagt riker. Ik trek mijn schouders op. " we gaan even weg.. dus red hij het alleen?" " ja zeker." Snik ik. " wil je dat er iemand thuis blijft?" Ik schut mijn hoofd. " nee ik moet toch leren voor mijn rijbewijs." Snik ik riker knikt en gaat de kamer uit. Morgen is mijn examen dan kan ik eindelijk rijden.

spy in training Where stories live. Discover now