1

148 3 3
                                    

Riker: 25

Riker is oudste en een lieve zorgzame maar overbezorgde broer. Hij houd van zijn familie en het meest van zijn jongste broertje. Hij is ook de leider van zijn spionnen team

Rydel: 23

Rydel Regel is de 2de oudste en erg lief.  Ze houd evenveel van Ross en haar broers. Ze werkt samen met riker als spion.

Ellington: 23

Ellington is aardige een zorgzame jongen. Hij zit niet in riker's spionnen team. Alleen is hij bevriend met Ross en Leert hem een goede spion te zijn. Allen is hij homo.

Rocky: 20

Rocky is de middelste en erg stoer. Hij wil alleen het beste voor Ross en is even beschermt als riker.

Ryland: 19

Ryland is de 2de jongste en soms eigenwijs. Hij houd van zijn familie en het spion zijn.

Ross: 16

Ross is de jongste en geen spion. Gelukkig krijgt hij hulp om toch spion te worden. Hij is erg gevoelig en soms erg bang. Allen durft hij niet tegen zijn familie zeggen dat hij homo is.

______________________________________

( ross pov )

Ik ben Ross. Ik ben de jongste van 5 kinderen. Waaronder riker, rydel, Rocky, ryland en ik. Ik hou echt van mijn familie maar ze hebben een minpuntje.. Ze zijn overbezorgd. Oké ik heb mijn vrijheid en privé. Alleen mag ik niet in hun band. waarom ik weet het ook niet. Maar ik zou niet weten wat ik zonder hun moet.

" rossy.. word wakker.. Je hebt school" hoor ik riker zeggen. Ik open mijn ogen en zie mijn broer staan. " heb je lekker geslapen?" Vraagt hij. Ik knik en sta op. Als ik beneden ben zitten de andere aan tafel. " en wat zijn jullie plannen?" Vraag ik. " gewoon.. Je weet wel muziek maken en zo. En wat ga jij doen? " vraagt Rocky. " niets bijzonders.. gewoon mijn school werk." Zeg ik. Mijn broers en zus hebben een band.. Of nu ja ze spelen gewoon samen voor de lol. Alleen mag ik niet meedoen. Ze vinden me te ' jong ' ik pak mijn spullen en ga naar buiten. " wees voorzichtig" zegt mam en omhelsd me. Als ik de straat uit ben pak ik mijn muziek. Ik wil zo graag in hun band. Het is zo lang geleden dat we echt iets samen deden. Nu gaan ze bijna allemaal weg. Mam en pap naar hun werk en de andere bij vrienden. Vroeger bleven ze bij me als mam en pap werkten maar nu zit ik vaak alleen. Toen ik klein was wonden we in colorado en toen ik 5'6 jaar was verhuizen we naar hier voor pap en mam hun werk. Als ik op school kom kijkt iedereen me aan. Ik heb ooit een fout gemaakt en nu haten de leerlingen me. " ik had nooit moeten klikken.." Zucht ik in me zelf. Als ik naar mijn lokaal wil gaan word ik vast gepakt. " en waar denk jij naar toe gaan?" Zegt de stem. " Lucas alsjeblieft hou op." Zucht ik en probeer hem weg te duwen. " rustig aan Lynch je weet toch tegen wie je het hebt?" Zegt zijn vriend. Ik knik alleen. " hoe veel willen jullie?" Vraag ik bang. " hoe veel heb je?" " nu 25 dollar.." zeg ik en pak mijn geld. " dankjewel.." lacht Lucas en heeft een stomp in mijn maag. Ik probeer mijn tranen alsnog in te houden en ga even zitten en probeer tot rust te komen. Als ik eindelijk rustig ben ga ik naar mijn lokaal.

Tijdens de les laat niemand me met rust. Ze gooien propjes naar me en geven briefjes met de ergste beledigingen. Ik wil thuis zeggen dat ik gepest word maar dan wordt het erger en wat gaan ze doen? Ik kan me niet constereren en kijk uit het raam. " Was ik al van school af." Zucht ik. Na de les nemen Lucas en zijn vrienden me weer mee naar de achterkant van de school daar kunnen ze rustig hun gang gaan. Ik probeer me te verdedigen maar ze zijn sterker en met meer. Ik bedoel 3 tegen 1. Als ik uiteindelijk thuis kom ga ik meteen mijn kamer in en laat me huilend op bed vallen. " ross gaat het wel?" Ik kijk op en zie ryland staan. " ja gaat best.. gewoon slechte dag gehad." " wil je erover praten? Moet ik riker of iemand anders halen?" Vraagt hij. Ik schud mijn hoofd. " nee hoeft niet.. ik ga mijn huiswerk maken. Ryland knikt en gaat de kamer uit. Ik zucht weer en pak mijn boeken. Dan zie ik een papiertje zitten. * park 17.00 vechten 1 tegen 1. Zie dat je er bent * ik raak weer in paniek. Ik kan niet vechten en ik durf niets aan de andere zeggen al weer ik dat zij me beschermen. Ik maak snel mijn huiswerk om op tijd in het park te zijn. Als ik klaar ben ga ik terug naar beneden. " mag ik even naar het park.. ik heb met vrienden afgesproken." Zeg ik. " moet er iemand meegaan?" Vraagt mijn moeder. " nee hoeft niet.. het zijn met school...vrienden" zeg Ik. " oké maar doe alsjeblieft voorzichtig" Ik knik en een naar buiten.

Als ik in het park ben sta ik te trillen. Ik wed dat ze me zeker allemaal in elkaar slaan. Ik haal diep adem en ga verder. " ben je daar eindelijk? We dachten dat je niet durfde." Lachte Lucas. " nee tuurlijk niet.. kom maar op." Zei ik. Hij kwam op me af en begon me te slaan. Ik probeer me steeds te verdedigen maar ik ben te zwak. HEY! LAAT HEM GERUST!!" Hoorde ik iemand roepen. Ik zag dat iemand naar me toe liep. Ik rolde me zelf tot een bal. " ben je oké..?" Vroeg een oudere jongen. " gaat best.. dankje." Snik ik zacht. " nee.. he? Een bloedneus.. " zeg ik en begin bijna te huilen. " hier.. laat me je helpen." Zei de jongen. Ik knikte. " moet ik je naar huis brengen?" Vroeg hij terwijl hij voorzichtig het bloed weg dept. Ik schud mijn hoofd. " nee als mijn ouders zien dat ik met een bloedneus en gebracht word. Dan worden ze echt gek. Ze zijn van nu al bezorgd." Zeg ik zacht. " oké. Ik ben ellington." " ik ben Ross." Glimlachte ik. " maar is je familie zo bezorgd over je?" Vroeg hij. Ik knikte eens. " ja.. Ik ben de jongste.. van 5." Hij keek me even aan. " ja groot gezin.. Ik weet het" lachte ik. " ja.. Ik ben enige kind. Hier mijn nummer als er iets is." Zegt ellington en heeft zijn nummer. " oké.. ik moet gaan nog eens bedankt." Zei ik en rende het park uit.

Toen ik binnen kwam ging iedereen met zitten om te eten. " sorry dat ik laat ben." " hoe komt dat?" Vraagt pap. " ik hielp met huiswerk en we vergaten de tijd." Lieg ik. " oké maar je weet dat we niet willen dat je alleen rond loopt op straat." Zegt mam. Ik knik alleen. " zeg jongens we moeten straks oefenen met de band." Zegt riker. Ik rol met mijn ogen. " mag ik meedoen?" Vraag ik voorzichtig? " ross.. je bent te jong om in een band te zitten. Je mag wel komen luisteren." Zegt rydel. " maar ik.." " nee je komt niet in de band. Punt." Zegt riker. " ik wil alleen..." " ross genoeg." Zegt pap. Ik zucht en eet verder. Waarom luisteren ze niet? Ik wilde alleen vragen of ik mag helpen met liedjes schrijven.

Even later zat ik op mijn kamer. Ik haat het dat ik niet mee mag doen. Ik wil zo graag iets met ze doen. Al was het gewoon tv kijken. Dan krijg ik een  bericht binnen.

* E= ellington R= Ross

E. Hey alles goed?

R. Kan beter

E.??

R. Ik mag niet in de band..  Ik ben te jong.

E. Band?

R. Mijn broers en zus hebben een band. En ik mag niet meedoen omdat ik te jong ben.

E. Maar je bent.. 15?

R. 16. Ja ik ben best klein voor mijn leeftijd.

E. Ja ik ook.

R. Hoe oud ben je?

E. 23.

R. Net als mijn zus.

E. Is ze de oudste?

R. Nee. Eerst mijn broer dan mijn zus en dan nog 2 broers.

E. Een tweeling?

R. Nee.

E. Weet je? Je komt me wel bekekend voor.

R. O ja? Hoezo?

E. Gewoon je lijkt op Iemand.

R. Kan. Mensen zeggen dat ik op mijn oudste broer lijk.

E. Mag ik de namen weten?

R. Ja tuurlijk. Wil je ook de achternaam misschien ken je ze?

E. Ja maar dan zou je me toch ook kennen?

R. Ja ik bedoel van een kamp of zo. Dus hun namen zijn: riker, rydel, Rocky en ryland Lynch.

E. Nee zegt me niets. Maar ik moet weg ik hoor je nog bye.

R. Wacht wat is de jouwe?

E. Ratliff

R. Oké dan. Bye

Raar maar misschien heb nu wel een vriend. Wand ik heb geen vrienden.

spy in training Where stories live. Discover now