( ellington's pov )

Ik heb vandaag een jongen geholpen. Ross. Best een aardige jongen maar ik ken zijn broers en zussen wel

Ik ben ellington. Ik ben 23 en spion bij de overheid samen met mijn ouders. Maar we zijn niet de enige. Ross zijn broers en zussen haten me. Maar ik vraaf me af of Ross spion is. Hoewel ik Ross nog nooit gezien heb.

" met wie sms je?" Vraagt mam. " gewoon. waarom?" Vraag ik. " niets.. ga je je klaar maken?" Ik knik en pak mijn spullen weer een missie. Ik heb geen team meer. Mijn oude team gooide me er uit na een grote fout. Dus bijna elke spion haten me.

De volgende dag was ik terug in het park. Gisteren was weer gevaarlijk. Alleen maak in me zorgen om Ross. Zou hij weten dat zijn familie ook spionnen zijn? Dan zag ik Ross weer zitten. " hey R." Zeg ik. " " hey ell.. kende je me?" " ja.. Gewoon je lijkt op Iemand.." zei ik. " dus je kent mijn broers en zussen niet?" Vroeg hij. " nee.. iemand.. anders." Stamelde ik. Hij kijkt me aan. " verberg je iets?" Vraagt hij. " nee tuurlijk niet. Waarom denk je dat?" " Gewoon.. ik moet gaan heb nog veel huiswerk." Ik knik alleen.

( ross pov )

Als ik thuis kom maakt iedereen zich klaar om weg te gaan. " waar gaan jullie heen?" " we moeten even naar het werk en de andere gaan naar de film." Zegt pap. " mag ik mee?" Vraag ik. " en je huiswerk?" En vraagt riker. " valt mee.. hoezo? Mag ik niet mee?" " vandaag niet sorry" zucht rydel. Ik rol met mijn ogen en een naar boven. Waarom willen ze geen tijd meer met me door brengen. Haten ze me? Ik pak mijn gsm en sms naar ellington.

R. Hey nog iets te doen?

E. Hoezo?

R. Ik ben alleen.

E. Is er niemand?

R. Nee mam man en pap zijn terug naar hun werk en de andere zijn naar de film.

E. Mag je niet mee?

R. Nee ze willen gewoon geen tijd meer niet met me door brengen.

E. Sorry

R. Ach wat maakt het uit.

E. Wil je praten?

R. Later ik heb nog veel werk.

E. Okay tot nog eens.

R. Thanks

Ik pakte mijn boeken en leerde verder. Ik vind dat ellington zich ook raar gedraagt. Maar mijn familie verbergt iets. Misschien moet ik raad vragen aan iemand anders.

( ellington's pov)

Nu ben ik het zeker. Ross is geen spion. Misschien moet ik het zeggen. maar zal hij me geloven?. En ik heb een contract waar staat ik niets mag zeggen. Hoewel.. zijn familie is spion dus eigenlijk mag het wel. Vanaf ik Ross zie zeg ik het.

( ross pov )

Ik was op weg naar mijn vriendje. Ja ik mijn vriendje. Ik ben homo en niemand weet het. Zelf mijn familie..
Als zij het weten.. vermoorden ze me. Hij heet Miller. Hij is echt stoer en paar jaar ouder dan ik. Hij 19. Ik weet nog goed hoe ik hem ontmoete. Het gebeurde een jaar geleden.

*flashback *

Ik was stiekem op een feestje. Van mijn familie mocht ik niet maar ik ben 15. Dus vertelde dat ik ging studeren bij vrienden. Ik stond te kijken toen er een jongen naast me kwam staan. " ben je alleen?" Vroeg hij. " eu ja.. Jij?" Hij knikte. " ik ben Miller" " ross." Hij grinnikte. " ben je niet wat jong om op de feestje te zijn?" " ik ben 15.. Jij?" " ben je 15? Ik ben 18." Zei hij. Ik knikte alleen.

* einde flashback *

Zo kwam ik er ook achter dat ik gevoelens had voor hem. En hij gaf mij ook mijn eerste kus. Miller is best oké. Maar soms lijkt het of hij me niet begrijpt, en we hadden 1 keer ruzie. Hij was op een feestje en kuste perongelijk iemand anders. Ik wilde het toen uit maken maar hij was dronken.

Toen ik bij Miller aan kwam gaf hij een kus op mijn wang. " hey kleine problemen? " vroeg hij. Ik knikte. " ja mijn broers en zus willen geen tijd meer met me door brengen." Zuchtte ik. " sorry.. maar ik kan niets doen.." Zei hij. " ja.. En het pesten word erger." " dat je gepest wordt is je eigen schuld. Je had niet moeten klikken." Ik zuchtte. " Miller alsjeblieft ik heb nu een schouder nodig." Zei ik zacht. " rossy alsjeblieft doe normaal." Zei hij. Ik knikte alleen. " kom je mee naar boven?" Vroeg hij. Ik schudde mijn hoofd. Miller woonde al alleen dus dit wil ik zeker niet. Nog niet. " nee.. ik moet naar huis." Zei ik. " oké dan. weten ze het al?" Vroeg Miller. " nee nog niet" " bij mij wel. Wanneer zeg je het?" Zuchtte hij geïrriteerd. " ik probeer het." " doe dat dan beter" zei hij kattig. " ik knikte alleen en ging naar buiten.

Ik hou van hem maar soms is hij zo een eikel. Maar liefde over wint alles. Toen ik thuis kwam was er niemand. " dat woord weer alleen eten. Ik pakte een broodje. Ik ging terug naar mijn kamer. Ik ga nog wat leren voor mijn rijexamen. Wand als ik nu slaag mag ik uit rijden. Dan kreeg ik een sms binnen.

M. Sorry vandaar net 😟

R. Het is oké. Ik vergeef je.

M. Wat ben je aan het doen?

R. Leren voor mijn rijexamen

M. Cool dan mag je binnen kort ook rijden.

R. Ja te gek niet?

M. Ja 😀

R. je gaat me toch helpen?

M. Moet ik een helm op?

R. Heel grappig. 😂😂

M. Oké bye love you

R. 😙😙

Hij is echt een schatje. Ik ben echt bang voor mijn familie. Soms denk ik echt dat ze me haten.

spy in training Where stories live. Discover now