- Capitolul 27 -

636 53 5
                                    

Brusc, un nod mi se formase în gât împiedicându-mă să scot vreun sunet.
M-am întors încet, privind în jos, iar acele tatuaje ce îmi împânzeau mintea acum câteva ore, mi se conturau în fața ochiilor. Am clipit, pentru a-mi da seama dacă nu e doar rodul imaginației mele, dar era real. Apoi am abordat atitudinea de "regina întunericului" sau de " îngeraş negru " şi i-am aruncat un zâmbet pervers şi l-am privit din cap până în picioare .

- Aşa se pare, dragule.

Cuvintele mi-au părăsit singure gura, cu mare uşurință, se pare că mă potriveam rolului.

- Ce te aduce pe aici, îngeraş? Mă întrebă atingându-mi palma cu vârful degetelor .

- Oh, îți place să îi distrugi intimitatea fratelui tău, dar fiindcă mă alinți la fel nu mă face să te plac mai mult. Mă jucam puțin cu el, ştiind că băieților le creşte interesul atunci când faci pe inabordabila .

- Diavoliță sexy, e okey? Zâmbise şi îmi făcu şmechereşte cu ochiul .

- Ai venit să îți urmăreşti iubita, păpuşel? Spun aruncând o privire spre masa de unde am plecat, pentru a mă asigura că niciunul dintre ei, în specail Jud, nu se uitau în direcția noastră.

- Defapt te urmăream pe tine. Mă plimbam cu motocicleta şi te-am observat când te îndreptai spre maşină şi m-ai faşcinat. O lumină ciudată îi apăru în privire.

- Ce glumă bună, şoptesc dându-mi ochii peste cap.

- Nu glumesc, păpuşă. Mai stai mult pe aici? Mă întrebase aruncând şi el o ochiadă spre masa mea.

- Chiar acum aveam de gând să plec şi chiar nu ştiam cu cine. Te oferi?

- Desigur, nu am cum să resping o asemenea fată.Mergem?

Am aprobat din cap şi i-am luat mâna lui într-a mea şi am mers cu paşi grăbiți până la ieşirea din local, pentru a nu fi observați. Îmi lăsasem jacheta şi geanta pe scaun la masă, dar bine că aveam obiceiul de a-mi lua mereu telefonul la mine. Jocul începuse şi trebuia să elimin ceilalți pioni cât mai repede, dacă nu eu voi avea de suferit. Elias mă conduse spre o motocicletă cu adevărat frumoasă şi cu greu am reuşit să mă urc, din cauza că am făcut proasta alegere să port rochie.

Aşteptam ca bărbatul din fața mea să pornească motorul, pentru a o şterge cât mai repede de acolo, dar nu o făcea.

- Ce mai aştepți? Nu mergem?

- Unde şi-ar dorii, Majestatea Sa, să mergem? mă întrebase sărutându-mi delicat mâna.

Nici nu rostise bine întrebarea că un gând diavolesc îmi invadase mintea.

- Ce zici să îmi prezinți lumea voastră, vreau să văd partea frumoasă a rebeliunii, ai spus că Noah nu o va putea face, iar tu poți.

- Oh, cu cea mai mare plăcere. Eu fac regulile pe acolo, sunt sigur că gaşca mea te va venera, le plac gagicile bune.

Momentan faci regulile pe acolo, Elias. Îmi spusesem, plimbându-mi degetele pe brațul colorat al duşmanului meu.

- În primul rând, eu nu sunt o " gagică bună", iar în al doilea rând Noah nu e şi el pe acolo?

La auzul întrebării mele, Elias pufni amuzat.

- Pămpălăul ăla de frate-miu nu mai stă cu noi de când te-a cunoscut.

Partea mea sensibilă se înduioșease la auzul celor spuse de Elias, mă simțeam mândră de Noah că încerca să se schimbe pentru mine. Asta înseamnă că ceea ce a zis despre lumea lui a fost doar din cauza drogului ce îi controla creierul.
Sunetul motorului mă făcu să tresar involuntar, iar automobilului îi creştea tot mai mult viteza la fiecare accelerare.

Priveam luminile ce împodobeau cu măestrie oraşul şi mă simțeam în sfârşit liberă. Liberă să gândesc limpede sau să nu gândesc deloc. În acest joc gândirea la tine sau la cei iubiți e interzisă, răzbunarea nu ține cont de iubire, în special când te răzbuni pentru o iubire pierdută, iubire de care aveam cea mai mare nevoie.

Zgomotul motorului se oprise treptat şi mă trezise la realitate. Ne aflam la periferia oraşului, aproape de locul meu preferat, nu mai fusesem de mult acolo iar ceva din mine mă îndemna să merg acolo, dar nu am făcut-o.
Am coborât încet de pe motocicletă, ca nu cumva să îmi arăt aşa devreme lenjeria neagră şi m-am răsucit, în fața mea fiind un depozit de mărfuri foarte vechi, din care se putea auzii muzica potrivit de tare. În lateral se mai aflau câteva motociclete, dar nu exagerat de multe.

Elias îmi luase din nou mâna şi mă trăgea după el, iar genunchii începuseră să îmi tremure. Deja simțeam vinovăția. 
 
Un zid gros de fum mă lovii puternic în față, la intrarea în încăpere, dar nu asta era cel mai rău lucru de acolo.Am amuţit la vederea trupurilor goale care dansau pe mesele din lemn vechi şi uzat. Atât fete cât şi băieţi se bălăngăneau dintr-o parte într-alta, purtând doar ineditul costum a lui Eva şi Adam. Am înghiţit subtil în sec, iar atunci când Elias mă privii, în aşteptarea reacţiei mele, am zâmbit triumfător. Chiar dacă întregul trup mi se cutremura.

În partea stângă, cei îmbrăcaţi trăgeau din ceea ce părea un furtun subtire-n vârf, iar Elias mă informă că acel dispozitiv este propria lui creaţie. Mă informase că nu mulţi rezistă atunci când fumul gros le impanzeste plămâni şi că pentru moment, nu îmi va oferii privilegiul de a încerca propria sa jucărie. Priveam cum fetele trăgeau fumuri din acele ţigări magice şi am simţit cum gura mi se usucă de dorinţa. Mi-am trecut degetele peste buze, coborând lent pe gât. Pulsul mi se zbătea nebuneşte pe sub pielea subţire, însă chiar şi aşa, am păstrat tăcerea.

— Simte-te ca acasă! Îmi ură Elias, furând jointul din degetele unei fete şi răsplătind-o cu un sărut în schimb. Ţi-e poftă, nu-i aşa? Îşi continuă jocul tachinării, trăgând din acea sursa la fericire şi suflând fumul în cerculeţe diforme.

— Da, am murmurat atunci când el îmi apropie jointul de buze şi am tras adânc aroma parfumată în piept.

Elias îşi aşeza palmele pe talia mea, privindu-mi fiecare reacţie şi a zâmbit când mi-am lăsat capul pe spate. Buzele sale s-au repezit asupra gândului meu. Sugand, sărutând şi lingând pielea fină. Gemeam incapabilă să mă controlez în timp ce gura sa o căuta cu disperare pe a mea.

Am oftat, însă nu de tristeţe, ci de satisfacţie când limbile noastre s-au atins şi un cutremur îmi acapară întregul trup. Elias îşi plimba mâinile mari şi tatuate pe trupu-mi încins şi am scâncit, când împingându-și bazinul într-al meu, i-am simţit erecţia.

— Spune-mi că vrei să îmi aparţii!

SophieUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum