32.-Jeden nebo druhý

1.9K 203 13
                                    

Skončily Vánoční prázdniny a já se musela vrátit do Bradavic. Nejraději bych zůstala doma s rodiči, sestrou, babičkou Lettou a tátovou sestrou May, která přijela na Silvestra.

Jenže tak se nestalo a já byla nucena, sbalit si kufr a vydat se se svou sestrou zpátky do školy. Vždycky, když jsem se do Bradavic vracela, těšila jsem se na to až ho znovu uvidím. Ale teď to bylo jiné. Vlastně jsem ho nechtěla vidět. Nechtěla jsem, aby on a jeho milovaná Nebelvírská Lily Evablbka chodili do hradě, drželi se za ruce a já si mezitím šahala na břicho a zoufala nad tím, že to nejsem já, kdo ho drží za ruku.

Uběhl leden a já ho celý strávila ponořená do knížek předmětům ze kterých jsem měla dělat OVCE. Možná by se někdo mohl podivit, že já myslím na školu, když  sobě nosím dítě, ale já cítila, že pokud moje těhotenství chci udržet v tajnosti, budu se muset chovat normálně.

Když jsem zjistila, že čekám dítě, chtěla jsem ten můj starý stereotypní život, ale teď mi připadalo že se děje něco jako ticho před bouří.

Byla půlka února a já seděla u vrby mlátičky. Jak bylo v Londýně zvykem, pršelo a člověk neviděl skoro na krok, protože byla mlha. Zafoukal severní vítr a já se ještě více zachumlala do svého svetru.

Myslela jsem na svou babi a její vyprávění, jak moc jsme si podobné. Když mi to řekla, tak trochu jsem očekávala, že se to samé stane i mně. Ovšem ne vše se děje podle plánu a ten večer u vrby toho byl příkladem.

,,Scarlett?" ozval se hlas a já zamrkala. Byla hustá mlha a já zprvu neviděla, kdo na mě mluví. Osoba si sedla vedle a já ho konečně poznala.

,,Jak jde život?" povzdechl si a já se ušklíbla. Dneska se mi vážně nechtěla lhát, takže jsem ho odbyla, jak jsem ho odbyla.

,,Upřímně, jak čekáš, že odpovím, Siriusi Orione Blacku ?" odpověděla jsem a on si uchechtl.

,,A ty mi pořád říkáš, abych ti neodpovídal na otázku otázkou," slovíčkařil a já se od něj kousek odsedla.

,,Proč se s tebou sakra bavím?" položila jsem si sama sobě otázku a potom se falešně usmála. ,,Mám se příšerně, černý hvězdný vážný! Chtěla bych se opít! Jenže já nemůžu! Víš, proč, Blacku? Ze dvou důvodů! Za prvé, udělala bych další chybu a za druhé, kvůli té první chybě."

,,O čem to mluvíš?" přivřel nechápavě oči a já mávla rukou.

,,To není tvoje věc," odvětila jsem, ale poté jsem vyskočila na nohy. ,,A znovu se tě ptám, Scarlett Isabelle Jamesová, proč se s ním bavíš? Vždyť je to kamarád! Je to kamarád toho grázla, bastarda, idiota, blbce-"

,,O kom pořád mluvíš? O Jamesovi? Štve tě, že tě odkopl? Já o vás dvou vím," hádal a já se hlasitě zasmála.

,,Nevíš ani půlku, drahoušku," odsekla jsem a on se taky postavil.

,,O čem to tady k čertu mluvíš?" zopakoval to a já zasyčela.

,,To jsem neměla říkat." 

***

Zdravím 😂💖

Chtěla jsem se vás jenom tak zeptat, co byste říkali na Charakter ask😅😅😙😙

Jestli máte zájem, tak mi prosím pište vaše otázky na postavy do komentářů 💖

Také budu moc ráda za každý názor na tuhle kapitolu 💕💕

☕Sharie

  

Some faulting girl I. ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin