27.-Malý zádrhel

1.9K 203 27
                                    

Šáhla jsem si na rty, které před pár vteřinami byly políbeny. Byl to spíše přátelský, krátký, nevinný.. to škrtám.. polibek bez té nejmenší vášně. Nechápala, proč to udělal a hned na to tak rychle zmizel.

Lehla jsem si na záda a zhluboka se nadechla nosem. Cítila jsem ve vzduchu jeho deodorant. Připadalo mi jako by měla svůj žaludek vyzvracet.

Už se mi klížily oči, ale dveře se rozrazily.

,,Doktorka Pandora k vašim službám," zasmála se a já se posadila.

,,Ty se ze mně děláš srandu," ujišťovala jsem se, ale ona se pořád smála.

,,Tak povídej," zvážněla. ,,Mám tu tři druhy léků. První. Zvracíš kvůli chřipkovým virům, tenhle je zničí," ukázala mi první lahvičku. ,,Druhá. Zvracíš kvůli nějakému jídlu, tohle ho lépe stráví. A třetí," vytáhla z kapsy tyčinku a já vytřeštila oči.

,,To třetí má znamenat, co?" nechápala jsem a ona pokrčila rameny.

,,Zvažovala jsem všechny možnosti," bránila svůj úsudek a já převrátila očima.

,,Zkus to," pobídla mě a já si od ní ten těhotenský test. Dále jsem vypila ty dva lektvary, které mi Pandora dala a čekala, až budu moci udělat si ten test.

Pustila jsem stopky na tři minuty a čekala.

,,Ty si vážně blázen," ušklíbla jsem se a ona se uchechtla.

,,Jsi si vážně tak jistá?"

,,Samozřejmě," vykřikla jsem rychle. ,,Chci říct.. já nevím, teda jasně, že ne! Za poslední čtvrt rok jsem spala jenom s.." zasekla jsem se, když jsem si uvědomila jsem si, jak měla věta pokračovat.

,,Potter?" ujišťovala se a stopky začaly pípat. Můj pohled sjel k růžové tyčince, na které byly dvě čárky. Svíralo se mi hrdlo, když jsem to viděla.

,,Jsou tam..dvě čárky?" vypadlo z ní opatrně a já zavřela oči.

,,Já si myslela, že jsme použili-"

,,Ten test nemusí být pravdivý, jasné? Koupím ti jiné značky a uvidíš-" snažila se mě podpořit a já se rozbrečela.

,,Bože, tohle se neděje," říkala jsem sama sobě, ale bohužel to tak bylo. ,,Jak mu to asi řeknu? Jak to řeknu mámě a tátovi? Já nemůžu být matka."

,,Říkám ti, že se ten test mí-"

,,A co když ne?!" obořila jsem se na ni velmi nepříjemným tónem, ale ve chvíli, kdy jsem to dořekla, uvědomila jsem si, že ona za nic nemůže. ,,Promiň, Pand, ty vážně za nic nemůžeš."

,,A když budeš těhotná, existuje spousta dalších možností," trpělivě se nadechla a já si povzdechla. ,,Můžeš si to nechat vzít nebo ho dát k adopci-"

,,Ne, tady nejde o to, že bych nechtěla dítě," přerušila jsem ji a blondýna pochopila, kam tím mířím. ,,Já jsem vždycky chtěla mít děti.. jde to jeden malický," naznačila jsem uvozovky. ,,Zádrhel."

,,Ty nechceš mít dítě s ním," doplnila mě a já krčila ramena.

,,Já bych s ním chtěla žít," opravila jsem jí. ,,On nechce žít se mnou."

---

A je to tady! :DDD

Co na to říkáte?

->Sharie

Some faulting girl I. ✔Where stories live. Discover now