stupid rumour is caused a lot of things

1.7K 133 79
                                    

MRB MRB MRB

öNCELİKLE SİZİ SEVİYORUM VE

YENİ BÖLÜM YARIN GELSİN İSTEYEN AVRATLAR YORUMA ÇÖKSÜN





"Siktir," içlerinden biri sessiz olduğunu sanığı bir küfür savurup beni süzmeye devam ettiğinde gözlerimi devirerek kendime bir eşofmanla bluz çıkardım. Bakışlarından rahatsız oluyordum ve tabii ki Zayn yine bana iyi davranma modunda olmadığı için bunun önüne geçecek bir şey yapmıyor, aksine, onların eline daha güzel sebepler veriyordu. "Bu kızla aynı odada kalıyor olmak seni zorluyor olmalı." kıvırcık saçlı olanın birasını içerken gözlerini bana çevirdikten sonra söylediği şeyler dolabın kapağını sertçe kapatmama sebep oldu.

"Farkındaysanız bende bu odadayım. Hakkımda söylenen şeyleri duyabiliyorum." ellerimi belime yerleştirip onlara dik dik bakmam onları hiç etkilemiyormuş gibi bedenimi incelemeye başladıklarında elimde ki tarağı Zayn'e fırlattım.

"Arkadaşlarına bir şey söyle yada ben gidip Yaser amcayla konuşayım."

"Erkek muhabbetine konu olmak istemiyorsan, ya odamdan git yada üzerinde ki okul eteği olarak adlandırdığın bez parçasını çıkar. Bu benim sorunum değil." sardığı kağıdın ucunu yalayıp yaptığı rulonun düz bir şekilde olduğundan emin olduktan sonra çakmağı arkadaşının elinden aldı.

"Trisha burada ne çevirdiğini biliyor mu?" tehditkar bir ifadeyle kaşımı kaldırıp yüzüne baktım.

"Ona söyleyecek kadar cesaretli misin?" bunu söylerken çok rahattı. Bunu yapamayacağımdan %100 emin gibiydi ama eğer beni sinirlendirirse cüret edebileceğim şeylere kendi bile inanamazdı. 

Sardığı sigaradan bir nefes daha çekip bana doğru kışkırtıcı bir şekilde üflerken yüzünde alaycı bir gülümseme vardı. "Söyleyemez miyim sanıyorsun?"  meydan okurcasına oturdukları yatağına ilerleyip tam önlerinde durdum ama esmer mavi gözlü olanının sırıtarak elini bacağımın arkasına yerleştirip okşaması geriye çekilmeme sebep oldu.  

Oysa sadece omuz silkip, iki parmağı arasında tuttuğu sigaranın külü yere dökülürken yüzüme baktı. "Sanmıyorum, biliyorum." dediğinde elimdeki eşyalarımı yere atıp sinirle yüzüne baktım. "İzle ve gör o zaman seni salak." arkadaşları dediklerime gülüp Zayn'in bana karşı daha da yükselmesini sağlarken gidip kapıyı araladım. "Tris-" sözcüklerim, kolumun sertçe bedenimle birlikte geriye çekilmesi ve kapının kapandıktan sonra sırtımın duvara çarpmasıyla son bulduğunda şokla ela gözlere baktım.

Ne ara yanıma gelmişti?

"Kendinde misin yoksa sadece ortamda ki kokuyla bile sarhoş mu oldun?" dişlerini sıkarak konuşması duvara sinmeme sebep olsa da dudaklarımdan dökülen kelimeler hislerimi ele vermiyordu.

"Senin aptallığını ve arkadaşlarının sapıklığını görmek için sarhoş olmama gerek mi var?! Kişisel olarak kızlara zarar verilmesinin seni rahatsız ettiğini söylüyorsun ama arkadaşların geldiğinden beri beni sözlü olarak taciz ediyor!"

"Ben etmedim." dedi içlerinden esmer kahverengi gözlü olan el kaldırarak ama Zayn ona göz devirmekle yetinip beni cevaplamaya devam etti.

"Senin gibilerin başına gelecek hiçbir şey umrumda değil tamam mı? İlk gün seni neden buraya değilde başka bir yere götürüp insanlara yem etmediğimi bile bilmiyorum ama şansını zorluyorsun. Burası benim ve benim odamda kalıyorsan, rahatsız olduğun şeyden sen uzaklaşacaksın. Sırf senin keyfin için içmeyi kesecek değilim."

"Onların bana laf atıyor olması beni rahatsız ediyor! Yoksa damarlarında gezinen alkol miktarı umrumda dahi değil!" onu omzundan itmeye çalıştım ama tek yaptığı kolumu daha çok sıkarak burnumun dibine girmek oldu.

ZAYN'S aNd Rose'S🌹Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin