physco platonic

1.5K 121 48
                                    


YORUM YAPMIYANI KITLIYOM O YÜZDEN YABIN❤🌸

Zayn

Kas kafalının tekiydi.

Arilyne bu hayatta gördüğüm en sinir bozucu ve laf dinlemeyen kızdı. Ne desem tersini yapıyordu.

Sanki iyi bir şeymiş gibi.

Ona defalarca bir şey belli etmemesini söylememe rağmen normal bir insanın olabileceğinden çok daha aptal olarak bir şeyleri belli etmişti ve şimdi de Zoe ile uğraşmak zorunda olan bendim.

"Her sabah neden birlikte geliyorsunuz?" kaşlarını çatıp hayran bakışlarının yerini alan endişeyle gözlerimin içine bakarken ofladım.

"Yolda karşılaşıyoruz, Zoe." onu neden bir şeylere ikna etmeye çalıştığımı bilmiyordum. Öylece bırakmalı ve Arilyne'i parçalara ayırıp koleksiyonuna eklemesine izin vermeliydim ama benim yüzümden olduğu anlaşılırsa evdekiler beni öldürürdü.

Bir şekilde onu korumak zorunda bırakılmıştım.

Oysa ki ailem aptal insanlara tahammülüm olmadığını iyi biliyor olmalıydılar.

Gözlerim Lou'ninkilerle buluştuğunda bana eğlenen bir ifadeyle bakıyordu. Bir şeyler öğrendiği çoktan belliydi ve şuan herkesin neden onu korumaya çalıştığımı merak ediyor olduklarını biliyordum.

"Kantinde de sana imada bulundu, kimseyle konuşmadığın kadar seni onunla konuşurken gör-"

"Kalbini kırmak istemiyorum ama şuan aptal sorgulamana katlanmamın tek sebebi bana hissettiklerinden haberdar olmam, Zoe." bakışlarındaki şok ifade gözlerimi ona çevirmemle utangaçlaşarak diğerlerine çevrildiğinde derin bir nefes aldım.

Zoe'ya gerçekten değer veriyordum. Uzun bir süredir hayatımdaydı ve ne zamandır beni sevmeye başladığını bilmiyordum.

Bunu fark etmem takıldığım tüm kızların bir şekilde benden kaçmasıyla olmuştu. Beni gördüklerinde yollarını değiştiriyorlardı ve sorunun kendimde olduğunu düşünmeye başladığım zamanlarda Zoe'nun bana ve yanımda gördüğü her kıza attığı bakışları fark etmiştim.

Oldukça karmaşık bir durumdu ama o benim arkadaşımdı.

"Üzgünüm ama benden daha fazlasını beklemesen iyi olur. Takıldığım kızlarla da uğraşma artık."

Gözleri bana çevrilirken çok, çok fazla yanlış bir şey söylediğimin farkına vardım.

"Yani onunla takılıyorsun?" gözlerimi kapatarak derin bir nefes aldım. Ari ortalıkta Zoe'nun düşman bakışlarından habersiz dolanıp muhtemelen kendi gibi beyin yoksunu arkadaşını ortalıkta arıyordu.

"Hayır, aptal kızlardan nefret ettiğimi biliyorsun." gözlerinde ki ateşin yatıştığını gördüğümde arkama yaslanarak diğerlerine baktım. Onların bana inanmadığı oldukça açıktı çünkü nasıl olduysa bir anda okuldaki herkese Arilyne'le bir ilişkim olduğu yayılmıştı.

Ve de aynı evde kaldığımız.

Kafasını olumlu anlamda salladı ama yinede yolunda gitmeyen bir şeyler olduğunu biliyordum.

Arilyne

Son iki derse girdiğimizde daha iyi hissettiğimi, içimde ki huzursuzluğun biraz daha azaldığını fark etmiştim.

Sabah evden çıktığımdan beri içimde baş etmek zorunda olduğum bir his vardı. Bu belki Brokelyne bugün gelmediği içindi belki de kendi kafamda oluşturduğum bir takım kuruntular yüzünden ama yinede bütün gün kalbimin üzerinde durup beni rahatsız etmişlerdi.

ZAYN'S aNd Rose'S🌹Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin