Vyděšeni k smrti

104 8 0
                                    

Já jsem byla na provazech které vysely ze stropu. Holky měli to stejné co já. Angelika vypla proud a ještě jsem jim něco vysvětlila.
Stáňa: Holky už jsou tu
B: Dobře jdeme na to
Začalo pršet a z venku se ozývaly hřmění. Na obloze se objevili blesky. Kluci vešli dovnitř a Reiji se snažil najít vypínač. Bohužel nešel proud.
R: Proč nejde proud?
Kou: Nás se neptej
Začaly hrát varhany.

Kluci se lekly.
K: Kluci co to tam je?
Y: Nevím a vůbec to vědět nechci
L: Ono se to hýbe
K: Pryč!
Já jsem ale byla rychlejší, zvedla jsem ruku a dveře se zamkly.
Azusa: Ale počkat to je Isa
Ruki: No Jo no, ona nám to udělala
J: Já nejsem Isa
S: Co jsi udělala s Isou!
J: To vás zajímat nemusí. Spýš vás
má zajímat co uděláme s vámi
Luskla jsem prsty a objevili se holky. Pomalu šli k nim a já taky. Obklíčily jsme je. Všichni se přitiskly víc k těm dveřím. Angelika šla zase nahodit proud. Já jsem se vysvobodila z provazu a seskočila dolů. Rosvítila se světla a my se hned začaly smát.
S: Jen počkejte až si vás chytíme
J: Holky utěčte
Všechny běžely za mnou. Utekli jsme jim na střechu. Tam jsme ale v bezpečí nebyly, oni si nás našli. Narazila jsem do Ayata.
A: Ahoj zlato
Hodil si mě přes rameno, to samé udělaly ostatní kluci. Všichni šli pak za Ayatem. Došli jsme do obýváku. Otočily se k nám zády a já zdrhla. Holky běžely za mnou, schovaly jsme se do koruny stromu.

Ayato
Když jsme se otočily holky tam nebyly. Všichni jsme se rozdělily. Byl jsem v jejím pokoji v jídelně, kuchyni, stáji a na zahradě. Kluci tam potom doběhli.
K: Tak jako kde jsou?
Kou: Nevím
Najednou se ozval tichý smích. Otočily jsme se na strom který byl za námi. Já jsem na něj vylezl a viděl jsem holky. Kývl jsem na kluky a ti vylezly taky.
L: Tak Jo kočky, jste obklíčené
I: Do háje
S: Ale trvalo vám to
Klaudie: No Jo
J: Tak pojďte
Každý popadl jednu a slezl s ní dolů. Já jsem slezl poslední. Hodil jsem si jí zase přes rameno a šel s ní do obýváku. Tam jsem jí položil na zem. Přirazil jsem jí ke zdi.
J: Víš že tě musím potrestat
I: Vím
Ona si lehla na zem a já si na ní obkročmo sedl. Chytl jsem jí za zápěstí a zakousl se jí do krku. Začala se vspírat, ale to jí nepomohlo. Když jsem skončil tak jsem jí začal líbat na krku. Potom jsem spojit naše rty. Začal jsem s nimy pohybovat a ona se hned přidala. Po chvily jsem se odtáhl. Pomohl jsem jí na nohy. Potom na mě skočila a obmotala své nohy kolem mého pasu, já jsem jí chytl tak aby mi nespadla. Sedl jsem si do křesla a ona si na mě obkročmo sedla. Já jsem si jí přitáhl do objetí.
I: Miláčku
Pošeptala mi. Kluci se pořad snažily potrestat holky, které se pořad vspíraly. Já jsem se jenom potichu smál. Isa je moje zlatíčko. Byl jsem blízko jejímu krku. Chtěl jsem se znova zakousnout, ona to zpozorovala. Chtěla zdrhnout, ale já jsem jí chytil.
J: Tak to teda ne, kočko
Potom jsem se jí zase zakousl do krku. Potom šli všechny holky do Isabelina pokoje. Isa šla taky a já též. Potom přišli i kluci. Holky zrovna natáčely nějaké video, odpovídaly na otázky.
I: Jak to vypadalo, když tě Ayato sbalil
Vzal jsem izolepu a sedl si za ní, ona to nevěděla.
I: Do háje

Holky i kluci se smály.
I: Tak smích jo?
Vzala polštář a všechny začaly polštářovou bitvu. Potom praštila mě a já se k nim přidal. Kluci se jenom smály. Holky na ně zaútočily, pak se taky přidaly. Isu jsem pod sebou uvěznil.

Ahoj, je tu další kapča. Tato je krátká, protože jsem neměla čas. Hlavně kvůli škole. Doufám, že se vám kapča líbila. Budu ráda za votes and comm.
PS: Tato kapča má 681 slov
A moc se omlouvám za chyby

Nový domov (Pozastaveno)Where stories live. Discover now