Dovolená 3

118 10 0
                                    

Jakmile jsem skončily tak jsem šla do pokoje a koho jsem tam neviděla. Viděla jsem Laita jak pije krev z mojí kamošky. Přišla jsem k nim a Laito se odtáhl a já viděla jak Sarah padá k zemi. Debile!!! Řekla jsem a vrazila mu facku. Z ní nikdo pít nebude. Od toho tu maté mě. Řekla jsem a založila ruce na hrudi. Laito mě přirazil ke zdi a se stochutí se mi zakousl do krku. Někdo vtrh do pokoje ale já nevím kdo protože jsem viděla tmu.

Ráno
Probudila jsem se v 5:37. Nemohla jsem znovu usnout tak jsem se osprchovat, vzala jsem si tyrkysové kraťasy, fialové tílko a vlasy jsem si nechala rozpuštěné. Na ruce jsem měla ten Ayatův náramek. Měla jsem hlad tak jsem šla potichu do kuchyně. Udělala jsem si rohlík s vysočinou. Jaktože nespíš? Ozval se za ní Kanato. Otočila jsem se. Ahoj Kanato. Já nevím já jsem se prostě vzbudila. Řekla jsem a kousla si. Aha. Řekl a sedl si. A jaktože ty nespíš? Zeptala jsem se. Nemůžu usnou. Odpověděl. Aha. Řekla jsem a odešla do pokoje. Když jsem přišla tak jsem si vzala notebook a psala si s kamarády. Potom jsem se dívala na film. Podívala jsem se na hodiny bylo 7 hodin. Rozhodla jsem se jít za Ayatem. Přišla jsem k němu do pokoje a skočila do jeho postele. Ayato spadl s postele, já se neudržela a musela sem se prostě zasmát. Vstal a všiml si mě jak se mu rozvaluju na postely. Co vzbudila jsem tě? Zeptala jsem se. Jo, co chceš. Řekl ospale. Lehl si vedle mě a já ho objala a on mě. Takhle jsme ještě asi na hodinu. Vstávat a cvičit!!! Někdo zakřičel a my jsme spadly. Byl to Laito. My jsme vstala ze studené podlahy. Já tě zabiju Laito!!! Ayato mě musel držet abych po něm neskočila a nezabila. Uklidni se Isi. Řekl Ayato a já se na něj otočila. Jdu ven se uklidnit. Řekla jsem s klidem a obešla Laita. Cestou sem potkala Subara pak Sarah a nakonec Shua. Vzala jsem si penny board a jela do města, byla jedna hodina a já jela do nejbližšího obchodu. Koupila jsem si pizzu. Jela jsem zpátky domů cestou jsem poslouchala písničky. Cestou jsem viděla nějakou upoutávku na přihlášení do soutěže. Penny board jsem si vzala do ruky a šla tam. Dobrý den chtěla bych se přihlásit. Řekla jsem na paní která tam zapisovala účastníky. Dobrý den. Prosím vyplňte to. Řekla a podala mi papír já jsem to vyplnila a dala jí ho zpátky. Dobře děkuji. Bude se to ve středu ve studiu 1. Řekla mi kde se to bude vysílat. Bude tam soutěž v tanci, zpěvu a hraní na jakýkoliv nástroj, bude to ve středu 18:00. Dobře děkuji. Odpověděla jsem a jela zpátky. Dneska je neděle tak mám čas. Přijela jsem domů a hned šla do místnosti s klavírem.

Tančit jsem se rozhodla na písničku WAKA WAKA

A zpívat na písničku jménem BEAST

Středa 17:55
Už jsem ve studiu připravuju se na tanec, zrovna mi někdo volá. Vzala jsem telefon a všimla si že mi volá Sarah.

Ahoj Isi, tak co už se těšíš?

Jo jsem trochu nervózní ale bude to dobré

Aha už tu všichni sedíme a čekáme až to začne.

Aha ttj, držte mi palce.

Jj budem. Už musím, zatím pa.

Skončila jsem. Někdo zaklepal na dveře. Dále. Řekla jsem. Jste na radě. Řekl producent. Dobře děkuji. Řekla jsem a šla k podiu. Začínáme za 3,2,1. Přišel moderátor. Dobrý večer Hollywoode. Vítám vás na této soutěži jménem KDO MÁ TALENT. První účastník se jmenuje Isabella Dyhalová a přijela až z dalekého Japonska. První disciplína je tanec. Prosím přivítejte ji velkým potleskem. Dořekl to a hned všichni začaly tleskat. Já jsem přišla na podium a hned začala hrát hudba. Jak jsem skončila tak všichni tleskaly, já jsem se uklonila a šla do šatny, převlekla jsem se do normálního. Měla jsem na sobě tyrkysové tílko a černé džíny. Už všechny skončily tak začíná druhá, já jsem byla zase na radě tak jsem čekala. První disciplína je za náma a začíná druhá hra na jakýkoliv nástroj. Prosím o potlesk pro Isabell. Já jsem nastoupila na podium. Uklonila jsem se a pak si sedla ke klavíru. Když jsem skončila všichni tleskaly jak o závod. Skončila druhá a teď bude třetí, zase jsem čekala u pódia. Tak, skončila druhá disciplína a teď je třetí. Je to zpěv. Prosím o velký potlesk pro Isabell. Přišla jsem na podium a moderator mi podal mikrofon. Po skončení všichni tleskaly zase jak o závod. Já jsem odešla do šatny. Takže toto byla poslední disciplína, poprosím všechny soutěžící aby přišly na podium. Všichni jsme tam stály a čekaly na hodnocení. Tak nadešel čas na to abychom oznámily vítěze. Otevřel obálku a vytáhl nějaký papír. Tak a vítězem je Isabella Dyhalová. Já jsem k němu došla a on mi předal trofej. Chtěla by jsi něco říct? Zeptal se a já přikývla, on mi předal mikrofon. Chtěla bych všem moc poděkovat. Byly jste skvělý. Mám vás moc rada ale nejvíce bych chtěla poděkovat bratrům Sakamaki a mojí nejlepší kamarádce Sarah. Je škoda že tu teď nejsou. Oni mě vždy držely mám je moc ráda. Řekla jsem. A kdo říkal že tu nejsme? Podle hlasu to byl Ayato, já jsem se otočila a uviděla všechny. Sarah ke mě přišla a hned mě objala a pak jsem objala ostatní. Ayato ke mě přišel a naše rty se spojily. Všichni začaly tleskat ve stoje. Ayato se odtáhl a já se otočila na publikum. Přátele toto jsou oni. Jen díky nim jsem tady a taky to zvládla, věděla jsem že mi drží palce. Mám je moc ráda. Řekla jsem a objala je. Chceme další písničku. Řekli všichni diváci. Dobře a jakou? Zeptala jsem se.  Take It Off. Řekl jeden z nich a všichni přikyvly. Dobře, tak tady ji máte. Začala hrát hudba.

Když jsem skončila tak všichni tleskaly. Já jsem šla ještě do šatny pro věci. Když jsme vyšli tak tam stál dav lidí. Všichni chtěly autogram. Sedli jsme si do limuzíny a jeli domů. Hned jak jsme přijely já jsem se šla osprchovat a pak spát.

Nový domov (Pozastaveno)Kde žijí příběhy. Začni objevovat