Dovolená 2

135 10 0
                                    

Probudila jsem se v pět ráno. Podívala jsem se na Sarah, ta si vklidu spala. Nemohla jsem usnout tak jsem šla do kuchyně. Udělala jsem si snídani, podívala jsem se z okna a viděla ze vychází slunce. Šla jsem se převléct a jít na procházku. Procházela jsem se po městě, když v tom jsem do někoho vrazila. Spadla jsem na zem. On se otočil a pomohl mi vstát. O promiň. Řekl. To je v pořádku, jsem celá. Odpověděla jsem a podívala jsem mu do oči. Ahoj, jsem Patrik. Řekl a podal mi ruku. Já ji přijala. Jsem Isa.

Máš hezké jméno

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Máš hezké jméno. Řekl a já se začervenala. Děkuji. Odpověděla jsem. Kam máš namířeno? Zeptal se. Já se jen tak procházím. Odpověděla jsem a usmála se. Mužů jít s tebou? Zeptal se a já přikývla. Procházely jsme se a povídaly si. Pujdem na pláž? Zeptal se. Jasně že Jo. Bylo něco kolem deváté. Byly jsme na pláži a hrály volejbal. Vyhrávala jsem 5-1. Najednou mi zabzučel telefon.

Zlato, jde jsi my tě hledáme po celém domě a ty nikde. Kde jsi jenom mi to řekni ať máme jistotu že jsi v pořádku. ~ Sarah~

Las, neboj jsem v poho. Procházím se po městě a poznavám nové lidi. Oni mají o mě strach?

Jo a velký. Však jen Ayato furt volá ~ Palačinko kde jsi~ XD. Já se tomu jen směju.

Aha jakože OK. Řekni jim že přijdu večer.

OKI zatím pa lasi :*

Pa

Jdu se projít po chodníku slávy. Jdeš se mnou? Zeptala jsem se Patrika. Jj, možná že potkáme nějakou celebritu. Řekl a hned jsme šli. Potkali jsme Sofiu Carson, Peyton List, Jonnyho Deppa, Kevina Costnera, Katty Perry a Meg Ryan. Se všema jsem se vyfotila. Bylo něco kolem deváté. Půjdu už domů. Jsem a podala mu lístek na kterém bylo moje telefonní číslo. Ok, tak zatím pa a tu máš. Podal mi lístek s jeho číslem pak jsme se rozloučily a každý šel svou cestou. Přišla jsem domů šla nenápadně do pokoje. Všichni byly v obýváku a čuměly do blba. Já jsem byla v pokoji a dívala se Titanic, když v tu někdo vtrhnul do pokoje, já jsem byla byla na kraji postele tak jsem spadla. Byl to Ayato. Už zase! Vstala jsem a udělala salto. Padla jsem přímo před něj. Ahoj, jak se máš a co tu děláš? Zeptala jsem se. Ahoj, dobře a přišel jsem se podívat jestli jsi už doma. Měl jsem o tebe strach. Vážně řekl že má o mě strach. Pomyslela jsem si. Aha, tak vidíš jsem v poho a hlavně celá Jo a strach o mě mít nemusíš. Řekla jsem. Já vím ale mám. Odpověděl. Podívala jsem se mu do oči. Viděla jsem tam lásku a strach. Ale hlavně lásku. Tak počkat, ty ke mě něco cítiš, že? Zeptala jsem se. Ne, jak tě to napadlo? Odpověděl tázavě. Normálně, to jde poznat především z oči. Odpověděla jsem a podívala se na něj. Příznej to že ke mě něco cítíš. Ale počkat proč vlastně mluvit. Řekla jsem a polibila ho. Po chvily jsem se odtahla. Tak a je to venku tohle cítím já k tobě. Řekla jsem a taky se začervenala. No dobře, prokoukla jsi mě. Řekl a já ho znovu políbila. Miluju tě. Zašeptal mi do ucha. Já tebe taky. Řekla jsem s úsměvem. Isi? Zeptal se. Copak? Taky jsem se zeptala. Budeš se moje holka? Zeptal se stydlivě. Jasně že ano! Vyhrkla jsem ze sebe a padla mu kolem krku. Budeme to držet ale v tajnosti ju? Zeptala jsem se. Jj, budem. Půjdem dolů. Řekl a vzal mě do náruče. Přišly jsme do obýváku a všichni se na nás otočily. Ayato mě pustil na zem a Sarah mi padla kolem krku. Ayato se posadil a vzal si mě na klín. Má tu někdo papír a tužku? Zeptala jsem se. Jo, proč? Odpověděl Reiji a podal mi papír a tužku. Já jsem si sedla ke stolu. Uvidíš. Asi za hodinu a půl jsem měla hotovo. Nakreslila jsem bratry Sakamaki a Sarah ve velkém srdci. Tak proto. Podala jsem papír Reijimu a ten ho ukázal všem. Vzadu je vzkaz. Vstala jsem a sedla si k Ayatovy a ten si mě dál na klín. Reiji ho přečetl nahlas.

Nový domov (Pozastaveno)Where stories live. Discover now