1.14/Yovanna Alvis

49.2K 1.1K 35
                                    

    Sokak lambaları, sahil kenarına yaklaşan koyu renkli g-wagon'u ortaya çıkardığında Ashley ayağa kalkıp telaşla telefonunu cebinden çıkarmaya çalıştı.

"Ne yapıyorsun?" oturduğum yerden dikkatle kalkmayı başardığımda gözlerimin karanlığa alışabilmesi için birkaç saniye beklemem gerekti.

"Tyler'ı arıyorum," eli koluma çarptığında sakinleşmesi için elini yakaladım ve etrafa bakındım. Amy neredeydi?

"Amy'i görüyor musun?" karanlık siluetler içinden az önce bizimle takılan kızı görmeye çalıştım.

"Siktir git Dylan, hiçbir şey gördüğüm yok!" Ashley öfkeyle tıslarken telefonu kulağına götürüp avuç içinde tuttuğu elimi sıktı. Birkaç çalış sesinden sonra Tyler'ın sesi ahizenin öbür ucundan duyuldu.

"Bebeğim?" sesi gergindi.

"Tyler buraya gelmelisin," Ashley sesindeki korkuyu dizginlemeye çalışırken, az önce tuttuğum elini bıraktım ve g-wang'in içinde her kim varsa arabadan inmeden önce Amy'i bulma umuduyla ileriye doğru yürüdüm.

"Amy?" telaşlı sesim dalga seslerini bastırırken sahilden yavaş yavaş sokağa doğru kaçan insanları inceledim, Aradığım kişi onların arasında değildi.

"Buradayım Dylan," telefonunun kısık ekran parlaklığını yüzüne çevirip kendini gösterdiğinde derin nefes aldım. Onu bulduğuma sevinmiştim.

"Gitmeliyiz," Ashley'nin sesindeki korkudan daha baskın bir duyguyla ileriye atıldığında onu durdurdum.

"Ashley'i de almalıyız," onu geldiğim yöne doğru çekiştirip hepimizi bir araya getirdiğimde koyu renkli g-wang'in kapıları açıldı.

"Acele edin kızlar!" Amy bizi itekleyip sokağa yönlendirdiğinde, arabadan inen dört kişilik grup sokakta rastgele dağıldı.

Her biri ayrı yerlerde dolanıyor, sahilden çıkmaya çalışan herkesin önünü kesiyorlardı.

"Plan değişti," Ashley önümüzde durup hızla gözlerini üzerimizde gezdirdi. "Tyler geliyor, o gelene kadar dikkat çekici bir şey yapmamamızı söyledi"

Amy, Ashley'nin söylediklerini onayladığını belli eden baş sallamasına devam ederken gözüm arabanın oradaki hareketliliğe takıldı.

Sokak lambası bu sefer arabadan en son inen o kızın üzerinde parlıyordu. Kız bir şey arıyormuş gibi etrafı dikkatle inceledi. Benim aksime gözleri karanlıkta kalan her şeyi görebiliyormuş gibi duruyordu. Bakışlarımız birleştiğinde dudağının sol kenarı yukarı kıvrıldı.

İrkilerek kendime geldiğimde Amy elimi sıkıca tutup beni iyice karanlığa doğru çekerken mırıldandı, "Acele etmeliyiz, çabuk!"

Sokağa dağılan gruptan birisi önüne çıkan çocuğu yakalarından tutup havada salladığında az önce arabadan inen kız alayla gülüp sahile doğru birkaç adım attı.

"Partinin bittiğini mi söylüyorsunuz?" sesinde içimi donduran bir şeyler vardı. "Biz yeni başlıyoruz çocuklar!"

Kız konuştuğunda Amy titredi, Ashley titremeyi yakalayıp onun yanına sokuldu ve merakla fısıldadı, "Bu kızda kim?"

"Yovanna Alves," diye cevapladı. "Bu bölgedeki tehlikelerden sadece biri."

(Justin'in Gözünden,)

Yovanna'nın Dylan'ın olduğu partiyi basması tesadüf olamazdı.

Arabayı sahil sokağına döndürüp, gaza kökledim. Orlando'yu elime geçirdiğim yerde öldürecektim, Adi piç kurusu benden önce ötmüştü.

Sapık Üvey Kardeşim || Justin BieberHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin