Kapitola 2

293 8 2
                                    

"Sohyun, pospěš si! Nebo přijdeš pozdě!" Zavolal na mne Taec Yeon.

"Už jdu." Zavolala jsem mu nazpátek. Z postele jsem si vzala tašku a rychle seběhla schody dolů. Přiběhla jsem k botníku a nazula si černě tenisky s vysokými podrážky.

"Sohyun, kde jsi!" Znova na mne zavolal Taec Yeon. Vzala jsem si klíče a vyšla ven, kde na mně čekal Taec Yeon. Stál před jeho bílým moderním autem a něco držel v ruce.

"Nemusíš mě odvést, dokážu tam jet autobusem." Zasmála jsem a měla jsem v plánu vyrazit pěšky na autobusovou zastávku. Jenže mě chytil za ucho tašky a přitáhl si mě zpět.

"Žádný autobus už nebude. Teď to už bude fungovat jinak. Já tě odvezu do školy a pak pojedu do práce." Rozcuchal mi vlasy a nastoupil do auta.

"Yah, nechci mít rozcuchané vlasy hned první den na škole." Zamračila jsem se a nasedla jsem vedle Taec Yeona. Ten nastartoval auto a jeli jsme směrem Flower High School.

"Jo, zapomněl jsem ti dát tohle." Podal mi jednu obálku.

"Co to je?" Zeptala jsem se a otevřela ji.

"Obrana proti klukům."

"Vážně? Paralyzér a pepřák? To tam je tak nebezpečný, že si mi musel pořídit tohle?" Věci jsem znova uklidila do obálky a položila je před sklo.

"Mwo? Pro jistotu jsem ti to pořídil, protože jsi tak hezká, že všichni na té škole budou po tobě šílet."

"Mwo?! Yah, jsem tlustá jako prase, tak proč jste mě tam poslali." Dala jsem mu menší pohlavek.

"Yah! Všichni mají pravdu, že jsi hezká. Když si byla malé mimino, tak ti mamka chtěla nechat udělat plastickou operaci, protože ses jí nelíbila. Ale naštěstí tě teta zachránila."

"Mwo? Plastickou operaci? Sice nechci být z umělé hmoty, ale mám štěstí, že mě teta zachránila."

"Teta je dobrá o hodnocení vzhledu. Když se na tebe podívala, tak ji jakože předpověděla, že budeš mít ulzzang. Natural ulzzang."

"To mají všichni." Jen jsem protočila očima a koukala se z okýnka.

"Shut up. Malá populace ulzzangu." Zasmál se a pokračoval v řízení.

***

"Tak jsme tu." Najednou někde zaparkoval a vystoupili jsme z auta. Porozhlédla jsem se kolem sebe. Když jsem uviděla budovu, tam mi nejspíše spadla brada z pusy.

 Když jsem uviděla budovu, tam mi nejspíše spadla brada z pusy

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Oppa, jsme na správném místě?" Zeptala jsem se.

"Proč ne? Tak pojď. Zavedu tě do třídy a pak se tu můžeš porozhlédnout." Mávl na mne, abych šla za nim. Šli jsme po kamenných schodech dovnitř do budovy a zastavili se u recepce. Tac Yeon tam něco řešil a já se tu kolem sebe prohlížela. Všichni tu jsou tak hezký a já nejspíše jediná jejich opak.

Flower High School [BTS Fanfiction]Where stories live. Discover now