23. Kapitola- Nečekaná návštěva

696 70 11
                                    

,,To bylo...to bylo..." snažil se Harry popadnout dech a otevřel oči.

,,Ano?" zašeptal Severus a jemně ho políbil na spánek. Byl šťastný, že ho může konečně držet ve své náruči a pomalu vdechovat vůni jeho tmavých vlasů.

,,Úžasné," vydechl Harry a jednou rukou si začal pohrávat s knoflíčky u Severusovy košile. Ten se usmál a objal Harryho ještě pevněji. Byli ticho. Harry odepínal knoflíček po knoflíčku, nakonec přejel po Severusově nahé hrudi a ten vzdychnul.

,,Harry..."

,,Nikdy nechci, aby tahle chvíle skončila," zašeptal Harry rozvášněně a zvedl hlavu. Severus se zadíval do jeho zelených očí a pohladil ho po tváři. ,,Celý rok...už od začátku roku...já...toužím po vás...po tobě...po vás...proto jsem nosil ty...okurky a snažil se...já..." drmolil nesouvisle. Černovlasý muž mu přiložil prst na jeho ústa a ten po chvíli vyměnil za své rty.

Harryho to překvapilo, ale nadšeně mu polibek oplatil. Objal ho kolem krku a svým klínem se provokativně otřel o ten jeho. Severus mu zasténal do rtů a vjel mu jednou rukou do vlasů, jež pocuchal a druhou rukou ho hladil po boku.

,,Harry..."

,,Severusi..."

A vtom se ozvalo zaklepání na dveře.

Harry ztuhnul a rychle se od profesora odtáhl. Upřel na něj své vyděšené oči a rychle vstal. Klopýtavě se vydal ke dveřím, ale Severus ho popadl za zápěstí a přitáhl si ho k sobě. Klepání se ozvalo znovu, tentokrát naléhavěji.

,,Dveřma jít nemůžeš," zašeptal a při pohledu na jeho rudé tváře, lehce pomačkané oblečení a vlasy rozcuchané víc než jindy se musel pousmát, ,,nemohl bych říct, že jsi u mě měl školní trest. Musíš jít tam," ukázal na jiné dveře, ,,tam je moje ložnice."

Harry se šibalsky usmál a ještě jednou ho políbil. Pak se prosmýknul kolem něho a zmizel v jeho ložnici.

Snape šel otevřít. Ještě stále cítil Harryho měkké rty na těch svých a měl co dělat, aby se neusmál. Otevřel dveře a šokovaně pootevřel ústa, když za nimi spatřil Brumbála. Začal v duchu panikařit.

,,Pane řediteli...jsem zaneprázdněn..." vykoktal překvapeně, ale Brumbál se jen tajemně usmál a ležérně se opřel o rám dveří. Severus si v duchu nadával, že je hned nepřibouchnul, ale ten dědek by se sem dostal i kdyby měl projít zdí.

,,Tak já tě od toho zaneprázdnění dostanu," broukl Brumbál a vešel dovnitř, přičemž popadl Severuse kolem pasu a nohou zavřel dveře. Pak otřeseného profesora lektvarů posadil na pohovku.

Harry, který si mezitím prohlížel černý nábytek v Snapeově ložnici a obdivoval, že nikde nemá ani smítko prachu, se najednou zarazil, když uslyšel Brumbálův hlas.

On mi chce Severuse ukrást! problesklo mu hlavou a vztekle zaťal ruce v pěst. To tedy ne. To si líbit nenechám.

Rázně přešel ke dveřím, zapomněl na to, že by se měl schovávat a vyšel ven.

,,Pane řediteli..."

,,Ale Sevíku, já vím, že to chceš. A já ti to udělám tak, jako nikdo jiný."

,,Ne, ne...pane..."

,,Severus je můj!" vykřikl Harry a oba dva muži na něj přesunuli pohled. Náhle zalitoval, že se vůbec ukázal, ale už nebylo cesty zpět. On ale nedovolí, aby mu někdo znásilnil Severuse! A už vůbec ne Brumbál!

Fuck, I Love Harry Potter!❌Where stories live. Discover now