1. kapitola-Jak si (ne)poslintat kalhoty

2.7K 175 38
                                    

Harry dosedl společně s Ronem a Hermionou ke stolu Nebelvíru. Za chvíli mělo začít zařazování nováčků do kolejí a poté hostina, na kterou se všichni těšili asi nejvíc. Když zařazování skončilo, povstal Brumbál a pronesl svůj každoroční projev a poté tleskl. Na stolech se objevila horda jídla za což byl Harry vděčný.

Ve Velké síni byl poměrně velký hluk. Všichni si dopovídávali historky z prázdnin, které si nestihli říct ve vlaku a zkoumali novou učitelku, která vypadala na pohled jako růžový marshmallow a už jen z toho se Harrymu zvedal žaludek.

Vlastně, když nad tím tak Harry přemýšlel, v poslední době se mu zvedal žaludek z hodně věcí. Například z návratu Voldemorta, pomluv které se šířily kolem něj jako lavina nebo dokonce i ze zjištění, že ten netopýr je ve Fénixově řádu.

Nevěřil mu, ale v Siriusově domě, když odposlouchávali Snapea, se mu nezdál tak hrozný jako jindy... Vlastně se v něm mísila řada emocí, které neuměl popsat. Měl tak nakřáplý hlas a jen z té vzpomínky mu naskakovala husina.

Harry zatřepal hlavou. Takové myšlenky by měl vypustit z hlavy. Opatrně se podíval k učitelskému stolu a celý zrudl, když spatřil učitele lektvarů. Měl na sobě černý plášť a když zafoukal jemný průvan, tak jeho mastné vlasy jako by vlály ve větru... Snape se otočil k Harrymu a prohlížel si ho. To už musel mít Harry pleť jako rajče. Proto se odvrátil a schoval si hlavu pod tričko jako pštros. Co oči nevidí, to Snape neosedlá.

,,Harry, co to děláš?" zeptala se zděšeně Hermiona. Když Harry usoudil, že už tolik nerudne, tak vyndal hlavu z trička. ,,Nic, jen mi byla zima na uši," pronesl a věnoval se svému talíři. Hermiona nevěřícně zakroutila hlavou a začala si povídat s Ginny.

Harry se bál znovu podívat ke stolu profesorů, ale jeho zvědavost byla tak silná, že tam nakonec pohlédl. Snape se na něho upřeně díval. Potom na něj mrkl, vzal si vidličku do ruky a hrubě zapíchl do kolečka okurky. Poté si dal okurku k ústům a olízl jí, což bylo naprosto nechutné, ale Harrymu se začaly dělat v puse sliny. Když si jí chtěl profesor strčit do úst, spadl mu kousek zeleniny do klína.

Z nějakého záhadného důvodu chtěl Harry mu tu okurku z klína vzít a strčit mu jí do pusy. Nebo by jí mohl sníst on sám... V tu chvíli dostal nehoráznou chuť na okurku a nevšímal si slin, které mu začaly kapat z úst.

Snape na něj mrknul a začal se věnovat svému jídlu, což Harrymu nevadilo. Dál ho pozoroval. Věnoval mu pohled na každičký jeho pohyb. Vypadal, tak úžasně... ,,Harry!" zašeptala Hermiona. Harry jako by se probudil z transu cuknul hlavou k ní. ,,Mmm?"

,,Tvoje kalhoty!" šeptla a Harrymu jako by se zastavilo srdce. Celý jeho rozkrok měl poslintaný a vypadalo to, jako by se... ,,Tos to nemohl vydržet?" řekla Hermiona a dodala: ,,Jsem zvědavá, co budeš dělat.

Na to odpověď Harry neměl, protože ho to samotného zajímalo. Už si představoval článek v denním věštci a Ritu Holoubkovou, která se nad tím usmívá.

,,Slavný Harry Potter má problémy se životem. Prvním znakem je, že se poslintal do kalhot!"

,,Měl by sis zajít k Pomfreyové- ta ti na to něco dá."

----
Ahoj!
Vítám vás společně s úžasnou pisatelkou smilingxqueen u nového příběhu, který už je od pohledu dost retardovaný xD.

Doufám, že se vám bude příběh líbit a třeba se i pobavíte :D :3.

Fuck, I Love Harry Potter!❌Where stories live. Discover now