15. Ishtar?!

1.8K 102 14
                                    

Am postat si acest capitol:D:D Sper sa-mi fi iesit cat de cat si imi cer scuze de la inceput ca nu am descris sentimentele mai bine. Spor la citit si abea astept sa va aflu parerile :)>:D< Scuzati greselile.

15.   Ishtar

        Priveam tavanul crapat si nu-mi venea sa cred ca eram vie. Vie… ce cuvant superb! Respiram, imi puteam simtii bataile inimii in piept, clipeam si puteam zambi. Degetele de la maini le miscam si pieptul mi se inalta mandru cu fiecare inspiratie profunda. Muschii mi se incordau si se relaxau incet, iar sangele imi curgea cu repeziciune prin vene. Buzele imi ardeau, iar pielea imi era plina de mici scantei vibrante.

        Un chip mi-a aparut in raza vizuala si aproape mi-au dat lacrimile la revederea lui. Nu stiu daca erau lacrimi de durere sau de dor, stiam doar ca ele sunt prezente in ochii mei.

        -Sabrina? intreba acesta cu voce calda, fermecator de dulce. Am inchis ochii si un suspin era pe cale sa-mi alunece de pe buze.

        Chipul mi-a fost atins de mana lui rece si mii de fiori mi-au inundat coloana. Un tremur a pus stapanire pe mine si am deschis ochii. Acelasi chip, doar ca ochii erau mult prea schimbati. Culoarea lor rosiatica, plina de ferocitate inlocuia culoarea lor initiala, albastra, senina si limpede ca cerul de vara. Parul blond era mai conturat si oasele fetei erau mai evidentiate. Buzele pline si senzuale te atrageau ca un magnet, iar furnicaturile de pe pielea mea imi dadeau de inteles ca as fi vrut sa le simt plimbandu-se peste corpul meu. Inima lui batea, repede si cu zgomot puternic, dur si rasunator. Era o minune ca traia, era o minune ca dupa atat de mult timp inca tresaream la atingerile sale. As vrea atat de mult sa sufere pentru ceea ce a facut copilului nostru, dar vreau sa merg pe drumul cel bun. Sabrina nu m-ar ierta niciodata daca i-as face rau iubitului ei vampir. Ea va sta in intuneric pana isi va reface puterile si cand acestea vor atinge puterea maxima, va face tot posibilul sa isi ia inapoi corpul. Nu vreau sa profit, dar mi-as dori atat de mult sa simt tot ce a simtit ea, tot ceea ce am vazut eu de la hotarul celor doua lumi. Vreau sa simt pielea lui Daniel peste a mea, sarutarile lui fierbinti si patimase, mangaierile aspre si miscarile divine. Vreau sa simt durerea si focul ce o cuprindea ori de cate ori ii intalnea ochii… vreau ca ea sa fi murit cand s-a nascut. Imi doresc atat de mult sa pot schimba cu ceva trecutul incat as fi in stare sa fac orice doar pentru o farama blestemata de viata. Cea care face diferenta intre viata si moarte, cea de care voi fi legata pana in clipa mortii!

        Prin ochii reci si distanti ai lumii umbrelor nu vedeam clar. Nu puteam vedea fiecare detaliu al acestei lumi. Vedeam conturul si intensitatea obiectelor, al oamenilor, dar niciodata imagini clare. Era ca in ceata, doar ca mai neplacut.

        -Sabrina? ma intreba din nou vazand ca nu raspund.

        Nu vroiam sa raspund. Simteam furia crescandu-mi in vene si ura inecandu-mi privirea. Pieptul imi tresarea dureros, plin de resentimente. Corpul incepuse a-mi tremura.

        Celalalt vampir s-a apropiat si m-a sagetat cu privirea rosie, nervoasa si tematoare. Am clipit o data si mi-am ridicat genele foarte incet, dand privirii mele un aer erotic. Eram experta la trucuri de seductie, iar ochii imi erau palatul intregului act. Puterea care statea in ei o depasea cu mult pe a oamenilor.

        Vampirul blond si-a apropiat fata de a mea cu privirea tulburatoare fixa pe ochii mei. Buzele aproape ni se atingeau, dar nu am schitat niciun gest. Vroiam sa-l sarut, vroiam sa-i simt moliciunea bratelor si caldura gurii lui peste a mea, dar nu aveam de gand sa cad prada senzatiilor puternice din pieptul meu. Daca totul iesea cum am planuit si voi mai trai dupa ce Ereshkigal va fi dusa de mult, il voi ucide pe diavolul din fata mea cu cea mai mare placere, ca o pedeapsa pentru ceea ce i-a facut zeitei lui.

Hunter-Vanatoarea (COMPLET)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum