Prologi

1.7K 137 1
                                    


Noel

Kylmä sade piiskasi kappelin seiniä ja korkeaa kattoa. Jokin ikkunamaalaus näytti pisaroiden ansiosta itkevän, joten jäin tuijottamaan sitä edessä lepäävän arkun sijaan. Viileä ilma puski inhottavasti puvun takin läpi saaden minut tärisemään, osin kylmästä ja osin surusta. En osannut vieläkään käsittää tapahtunutta, en osannut sisäistää sitä, että paras ystäväni makasi tuolla elottomana. Hän ei jättänyt viestiäkään - ainakaan minun tietääkseni. Kyynel karkasi poskelleni, enkä edes pyyhkinyt sitä pois. 

Vilkaisin toiselle puolelle hiljaista rakennusta ja kohtasin tutut tummanharmaat silmät kaikkien mustien suruvaatteiden seasta. Caleb. Caleb ja minä olimme molemmat Anthonyn parhaita ystäviä, mutta toisiamme emme voineet sietää. Caleb oli ärsyttävä öykkäri, joka jo esikoulussa varasti minulta lempiautoni, jonka kummitätini oli tuonut syntymäpäivälahjaksi. Ensimmäisellä luokalla tutustuin Anthonyyn, meistä tuli parhaat ystävät, kunnes myöhemmin Caleb liittyi joukkoon ja varasti parhaan ystäväni. Kohta he eivät enää edes pyytäneet minua leikkimään kanssaan. 

Lukiossa päädyin sitten Anthonyn kanssa samaan ryhmään ja meistä tuli uudelleen ystäviä. Vaikka se liikkuikin paljon Calebin kanssa edelleen, en siltikään oppinut hänestä pitämään. Calebilla oli nimittäin ongelma sen kanssa, että olin homoseksuaali, ainoa julkisesti kaapista tullut koko koulussa. Myöhemmin Anthonyn käytös muuttui, häntä ei näkynyt enää tunneilla, en saanut ystävääni kiinni viestitsekään kuin harvoin, ja niinä harvoina kertoina kun onnistuin, Anthony oli todella kännissä, tai jopa kamoissa. Yritin parhaani olla tukena ja auttaa, otin hänet meille selviämään pahimpina iltoina ja halasin, kun häntä itketti. En koskaan myöntänyt sitä itselleni, mutta olin Anthonyyn melkoisen ihastunut. 

Lopullisesti kaikki muuttui muutama viikko sitten. Caleb tuli meidän oven taakse ja olin käskemässä tuon kiusankappaleen muualle, kun hän käski minun olla hiljaa ja tuijotti suoraan silmiin kertoessaan Anthonyn ottaneen yliannostuksen lääkkeitä aikaisemmin samana päivänä.

VihasuudelmiaWhere stories live. Discover now