22❣

2.5K 225 39
                                    

Vzbudila jsem se a cítila, jak mě Tinus jemně hladí po zádech.

,,Promiň, nechtěl jsem tě probudit," omluvil se, když jsem se pohla, abych změnila nepohodlnou polohu.

,,V pohodě," usmála jsem se a hlavu si položila na jeho holou hruď. ,,Kolik je hodin?"

,,Dvě ráno," oznámil mi. No, to jsem moc nespala, na to, že jsme si šli lehnout něco málo po půlnoci.

,,Proč nespíš?" Podívala jsem se na něj nechápavě, ale on jen pokrčil rameny. ,,Nemůžu usnout."

Tiše jsme jen tak leželi a jediným zvukem v místnosti byli hodiny tikající na stěně. Chvíli jsem jen tak sledovala, jak se Tinusovi zvedá hruď v pravidelném dýchání. Pak jsem začala bříšky prstů jemně přejíždět a obkreslovat obrysy jeho břišních svalů.

Po chvilce si Tinus slastně povzdychl. Zvedl mi hlavu a políbil mě. Během následujících několika sekund jsme si už nenasytně kradli vzduch přímo z úst.

Chytil mě a přetočil tak, že jsem se ocitla pod ním. Krátce se nadechl a znovu si začal krást moje rty. Zapletla jsem mu prsty do vlasů a pohrávala si s nimi.

Své polibky přesunul na můj krk a následně za ucho. Jemně mi skousl ušní lalůček a já bla v ru chvíli ráda,že jsem si před spaním sundala náušnice, jinak je totiž nesundávám vůbec.

Jeho ruka se ocitla na vnitřní straně mého stehna. Něžně opakoval pohyby nahoru dolů a stále se věnoval mému krku.

Na moment se zastavil a zadíval se mi do očí. Ty jeho byly plné touhy. I kdybych se snažila sebecíc, odolat bych jim nedokázala. S úsměvem jsem přikývla.

*

Když jsem se vzbudila, Tinus ještě spal, tak jsem se jen oblékla a rozhodla se, že si pobalím své věci do kufru, stejně za pár hodin odlétáme. Sem tam se mi myšlenky vracely k dnešní noci a já se musela lehce usmát.

,,Dobré ráno," objaly mě ze zadu silné ruce, když jsem si dobalovala posledních pár věcí.

,,Dobré," usmála jsem se a políbila ho. ,,Zajdu se ještě osprchovat. A ty by ses mohl třeba obkéct, co ty na to?" Nemůžu říct, že by se mi pohled na něj jen v boxerkách nelíbil, ale nehodlám riskovat, že mi ho bude okukovat nějaká pokojská, která sem přijde uklidit (😂).

Jen se ušklíbl, ale to už jsem se zamykala v koupelně a napouštěla si vanu. Umyla jsem si vlasy, usušila se, oblékla si již připravené oblečení a nanesla si řasenku.

Pak jsem se vrátila zpátky k Tinusovi do pokoje, který už oblečený seděl na posteli a díval se do telefonu. Když si mě všiml, odložil ho a poklepal si na klín. Znamení pro mě.

Přešla jsem místnost a obkročmo se na něj posadila, obličejem k tomu jeho. Nosy jsme měly na sebe téměř nalepené. Svými rty přejel po mých a já mu obmotala ruce kolem ramen.

,,Takže jedeš definitivně se mnou zpátky do Norska? Nechceš přece jen zůstat? Dostat se a tuhle školu sis vždycky přála," zahleděl se na mě. Mlčela jsem, a tak pokračoval. ,,Pop, já nechci, abys kvůli mě zahodila svůj sen."

Zavrtěla jsem hlavou. ,,Ty jsi můj sen."

~💙Love spring & pineapple💙~
Lidi😱 1 K votes😫 OMG, vás zbožňuju😭😘💗💗💗
Loveeeeee youuuuu🎶🔝💙💙💙
Thank you the most😍😍😍


Another lonely heart tonight [Marcus&Martinus CZ] ✔Where stories live. Discover now