8❣

2.5K 222 22
                                    

,,Já pořád nechápu, proč tam chceš jít," kroutila jsem hlavou nad chováním mojí kamarádky. ,,Neříkala jsi náhodou, že to není věc, která by tě nějak zajímala? A teď chceš jít na vyhlášení výsledků? Co je ti vlastně do toho, kdo ten konkurz vyhraje?"

Claudia jen pokrčila rameny. ,Pojď, ať nepřijdeme pozdě."

Prošly jsme pár chodbami, až jsme se dostaly do velké haly. Ve předu stála menší vyvýšenina s dataprojektorem a plátnem. Bylo tu přeplněno k prasknutí, ale to Claudii zřejmě vůbec nezajímalo.

Protlačila nás co nejblíž k pódiu, abychom lépe viděly a pak už nezbývalo nic jiného, než čekat.

Upřímně? Vůbec jsem tu nechtěla být. Totálně mě nezajímá, která spolužačka ten konkurz vyhrála. A už vůbec jsem neměla náladu vidět Tinuse.

Když mi tenkrát zabránil odejít ze třídy a já se mu podívala do očí, pochopila jsem, co mám na nich tak moc ráda. Ale o to víc pak bolí všechny ty posměšky a vtípky. Když mě pak pustil, měla jsem sto chutí se mu vřítit do náruče a odtáhnout ho někam, kde by jsme byli jen my dva.

Povzdechla jsem si a abych si zkrátila dlouhou chvíli, vytáhla jsem mobil a projížděla instagram.

Claudy do mě dloubla a ukázala na pódium, kde právě vběhl Tinus s Marcusem. Postavili se a všem zamávali.

,,Čaute!" Zvolal Marcus, čímž si sjednal ticho. ,,Díky, že jste přišli a zúčastnili se konkurzu. Většina z vás, co jste přišly jste byly super, ale vítěz je vždycky jen jeden."

Poodstoupil, aby ponechal slovo bratrovi. Martinus vystoupil dopředu a krátce na mě pohlédl. Střetla jsem se s ním na chvilku pohledem a...usmál se? Na mě? Ne, to se mi muselo jen zdát. To bude z toho osvětlení, co tu je.

,,Jak už Mac řekl, byly jste dobré, ale holka, kterou vám teď představím byla prostě dokonalá. A sice ještě přesně nevím, jak vypadá a ani, jak se jmenuje, ale tohle video mi přišlo na mail s touto zprávou: Moc ráda bych se zúčastnila vašeho konkurzu, ale v den konání budu mimo město. Proto posílám jen svoji nahrávku."

Dočetl a na plátně za ním se rozjelo video.

Měla jsem pocit, že omdlím. Na tom videu jsem tančila já.

✖✖✖
Tak jo, podlehla jsem vám a ještě dnes vydala další kapitolu❤❤❤
Moc vám všem děkuji😅
Jsem opravdu moc ráda, že se vám příběh líbí😜😘

Another lonely heart tonight [Marcus&Martinus CZ] ✔Where stories live. Discover now