20❣

3K 212 45
                                    

Poppy:*

Svalila jsem se na křeslo a zhluboka oddychovala. Tak sytý oběd jsem už dlouho neměla. Stačil by jeden jediný drobek a nejspíš bych praskla.

Tinus se usmál a zaujal místo vedle mě. Obmotal rukama můj pás a přitáhl si mě blíž, až jsem cítila jeho horký dech na krku. Jemně mě políbil na krk. Pak znova. A nakonec se do toho ponořil úplně. Něžně hýčkal můj krk, což mi vymalovalo úsměv na rtech. Nakonec jsem se pootočila a moje rty vyhledaly ty jeho. Lehce do sebe zapadly, jako dva dílky puzzle.

Jednu ruku Tinus ponechal na mé tváři a tou druhou mi zajel do vlasů. Obmotala jsem mu ruce kolem krku a plně se položila do víru polibku. Nakonec jsem s stejně odtáthla, abych se mohla nadechnout.

Položila jsem si hlavu na Tinusovo rameno a nevědomky usla.

***

,,Princezno," pocítila jsem lehký dotek na tváři a pomalu otevřela oči. ,,Nechci tě budit, ale za chvilku bychom měli vyrazit."

Jo, jasně. Tinusovovo večerní překvapení. Neochotně jsem se zavrtěla a vstala. On mi však obmotal ruce kolem pasu a strhl mě zpátky.  ,,A pusa nebude?"

,,Kdybys mě nevzbudil, možná by i byla," pokrčila jsem s předstíranou uražeností rameny a chtěla se znova zvednout. On mi to však nedovolil.

,,Snad nechceš přijít o hezký večer," zašeptal mi do kůže na krku.

,,Takže rande?" zadívala jsem se do těch jeho dokonalých panenek. Jen se usmál a věnoval mi polibek. Po chvilce jsem se ale odtáhla a vyhnala ho z pokoje s tím, že se ještě musím připravit.

Přešla jsem ke kufru a vytáhla bílou sukni, růžový crop top a květované bolérko (média). Všechno jsem si to oblékla a učesala si vlasy, které jsem nechala jen tak splývat přes ramena. Jen jsem si na řasy nanesla řasenku a vyšla z pokoje.

Tinus stál opřený o protější zeď a ťukal do mobilu. Když si mě všimnul, změřil si mě od hlavy až k patě a zhluboka se usmál. ,,Neuvěřitelně ti to sluší."

Lehce jsem se usmála a přešla k němu. Něžně mě políbil na čelo a propletl naše prsty. ,,Půjdeme?"

Jen jsem přikývla a nechala se jím vést. Vyšli jsme před hotel a on zamířil někam směrem k přístavu.

,,OK," pustil mě po chvilce a překryl mi oči dlaněmi. ,,Můžem pokračovat."

,,Začínám se bát," zaprotestovala jsem, ale přeci jen se rozešla. Neměla jsem ponětí, kam mířím, každou chvilku jsem se bála, že někde přepadnu do vody nebo vběhnu na silnici.

,, Opatrně," přidržel mě Martinus, když jsem zakopla, asi o nějaký kořen či co.

,,Jsme tady," konečně mi ruce s očí sundal a mě se tak naskytl pohled na podvečerní Temži, která se rozprostírala přímo před námi. U břehu stála menší lodička a u ní nějaký chlápek, který na Tinuse zamával. Ten mu jen přikývl, chytl mě za ruku a vydal se za ním.

,,Objednal jste si jednu romantickou vyjížďku po večerní Temži?" Zeptal se Martinuse na můj vkus až moc hubený chlápek.

Tinus jen přikývl a pomohl mi nasednout do loďky. Neměla jsem slov. Až když se muž odrazil od břehu a my se pomalu začali houpat na řece, otočila jsem se.

,,Blázníš?! To muselo stát majlant!"

Tinus se ale jen usmál, chytl mou tvář do dlaní a políbil mě na čelo. ,,Chci abys měla krásné narozeniny."

Chtěla jsem ještě něco namítnout, ale dal mi prst před pusu a udělal takové to tiché pšššt (?). Pak od někudy začala hrát hudba. Tinus se lehce nahnul a na úžasnou chvilku si ukradl moje rty.

Nakonec jsem si položila hlavu na jeho rameno. On mě objal přes ramena a já si začala vychutnávat krásy večerního Londýna. V tu chvíli jsem byla rozhodnutá. Chci zůstat jenom s ním.

~💙Love spring & pineapples 💙~

OK, tak nejprve si musíme něco vyjasnit...


Ani nevíte, jak jsem happy😄😍
Dohnali jste mě k slzám😭😭😭
Mooooc vám děkuji, tohle si ani nezasloužím...❤...Tolik úžasných lidí, co si najde čas, aby si tuhle "patlanici" vět přečetli😘😍
Dneska (4.4.2017) máme #28 v kategorii Fan Fikce...Já opravdu nevím, jak bych vám měla dostatečně poděkovat, protože jste úplně top🔝
Já vás prostě luffuju🔝❣ jste nejlepší ❤💞💞💞
😘😘😘
Co bych si bez vás počala???😅

Another lonely heart tonight [Marcus&Martinus CZ] ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin