X.|...nedokázal vydržet megeru, jako jsi ty

268 29 6
                                    


Ahoj všichni :P

Momentálně jsem naprosto v šílený situaci , co se psaní, čtení ... a celkově literatury týče. Prostě jeden velkej blok. ( Nemluvě o tom, že se pokoušim o to mít skutečnej život yay!)

Ale vás to vlastně vůbec nezajímá...Zde je část věnovaná tý příšeře, co se s korzetem válí doma  :D

1420 slov čistýho text yahaaa

*****************

,,Můžu si strejdu Harryho nechat?" Zeptala se June Abby, která se pousmála a podívala Harryho směrem. Odešel pro pití a ona slyšela jeho dlouhé kroky na dřevěné podlaze. Poznala by je i v davu.

,,To nevím , příšerko, já si ho chci taky nechat." Usmála se. June se usmívala a sledovala schodiště, jakkoby se tam měl Harry kouzlem objevit každou vteřinou.

,,Máte se rádi, že jo?" Brunetka nadzdvihla obočí.

,,A na to si přišla jak?" Zeptala se.

,,Dívá se na tebe jako tatínek na maminku." Abbie dívčino prohlášení vykolejilo. June byla dcera jejího bratrance Tima. Tim byl jeden z mála členů rodiny, které dokázala vystát. Ale to až od doby, kdy poznal Jude, svou nynější manželku a matku June. Pamatovala si, jak zamilovaný Tim byl, když se vrátil z Austrálie se snoubenkou v druhém měsíci. Zdálo se, jako by se ti dva zasekli v líbánkové fázy i s dítětem na krku.

,,Víš ,broučku, to se ti zdá. Já a Harry jsme moc dobří kamarádi. On je hrozně hodnej a moc mi pomohl, dělá si o mně ale starosti, protože ví, že se tu necítím dobře. Proto se na mě takhle dívá." June pokroutila hlavou.

,,Ale takhle se nemáš dívat na kamarády teto, to nevíš?" Tohle dítě bylo Abbiina smrt. Naštěstí se v tu chvíli na schodech octl Harry. V rukou držel tác s džusem a sušenkami.

,,Tak princezny, hele co jsem ukradl." Usmál se na June, která vyskočila ze země a upalovala k němu. Rukama ho objala kolem nohy a smála se tomu, jak se kymácí.

,,June, tohle bych nedělala. Strejda Harry je hroznej nešika, polije ti šatičky, jestli ho nepustíš." Harry se zamračil.

,,Tak hele, já tady mám obdivovatelku, nekaž mi to." Položil tác na stůl a sklonil se k June, kterou vzal do náruče.

,, Teta Abbie mi zakázala si tě nechat, prý tě chce jen pro sebe." Zašeptala mu June do ucha. Šeptání jí ale nešlo. Abbie to slyšela.

,,To jsem neřekla." Zasmála se. Harry se na ní podíval s dolíčky na tvářích a poťouchlostí v očích.

,,Páni, takže mám dvě obdivovatelky." Usmál se. Ab si odfrkla.

,,To sotva." Harry se zasmál a položil June zpět na zem. Ta se okamžitě vrhla na sušenky.

,,Je ti jasný, že ještě nevečeřela?" Řekla Ab Harrymu, ten jen přikývl.,, Tak počítej s tím že tě její máma stáhne za ty sušenky z kůže." Harry se zasmál a přitáhl si Abbie k sobě, chytil jí kolem pasu a sklonil se k jejímu krku. 

,,Jenže ty mě přece nedáš obdivovatelko." Zašeptal. Brunetka do něj strčila, ale smála se. Ne, z toho bude stahovat kůži jen ona, pomyslela si.

****

,,Tak jste spolu nebo ne?" Abb zamručela a otočila se na svou matku.

,,Je to komplikovaný, dobře?" Řekla. Nechtěla své matce vysvětlovat, že s tím vysokým modelem, kterého momentálně obletovalo asi pět dětí a kterého si tu zamiloval snad každý, sice spala, ale nechodila s ním. A taky, že bydlela v jeho bytě.

List of silly resolutions » h.s. auKde žijí příběhy. Začni objevovat