III.| A ty jsi sexy..

503 44 0
                                    

Čakky děcka. Tak protože se The thing about fireworksje u konce a protože jsem líný hovado, tak místo abych teď uklízela radši sedám a píšu. A proto se tu objevuji s dalším dílem, tohoto počinu, kterej jaksi asi upad v zapomění, ale mě to nijak nesere...

Doufám, že jsem ještě se psanim nevyšla ze cviku. Milujte se a množte se ( nebo radši ne, bojim se dětí) 

bye

firefly

*************************



,,Teď vážně, proč neni schopná s někým vydržet dýl jak dva týdny?" Harry prstem jezdil přes okraj hrnečku, který ležel před ním na stole a zíral na čaj v něm.

,,Tuhle otázku jsem si taky kladla hodně dlouho. Nejde o to, že ona by nevydržela s někým, to nikdo nevydrží s ní." Katie si povzdechla a napila se.

,,Nechápu proč." Zamumlal kudrnáč spíše pro sebe a v hlavě si přehrál několik scén s Abbie v hlavní roli.

,,Protože je otravná. A zlá. A - "

,, Woah, takové chvály na svou vlastní sestru. Hele fakt nemůže bejt tak hrozná."Katie si posměšně odfrkla.

,,Hele nenechal si mě domluvit! " Harry se zašklebil.

,,Asi to ani nechci slyšet."

,,Tak hele, to že ty máš srdíčka místo očí, to je naprosto normální, ale věř mi, přestane tě to bavit. Už teď jsi z ní na nervy a bude hůř milej ,zlatej. Bejt tebou se odsud pakuju dokud je čas. Víš, oni jí ty rozchody taky nepomáhaj. Spíš naopak, jen jí utvrzujou v tom, že každej radši zdrhne. Vidí to na svym počtu přátel a rodině."

,,Zaprví, nemám srdce místo očí, zadruhý , já se nevzdávám a zatřetí, co je s jejím počtem přátel?" Katie se zasmála.

,,Děláš si srandu? Její nejlepší kámoška je její sestra, co to o ní asi vypovídá? Neumí jednat s lidma. Je chtytrá a krásná , ale naprosto bez smyslu empatie. Mluví a nemyslí a když už řekne něco rozumnýho, stejně to je k ničemu."

,,Musíš jí furt urážet?" Harry nerle poklepal na hrníček.

,,Já ji neurážim. Znám ji od narození, je to jen krutá pravda. Ona se fakt snaží, občas. Ale tim spíš to voře. A já pak ten bordel uklízim, protože tu pro ní nikdo jinej neni."

,,Teď má mě."

,,Jo jasně, ty rytíři. Hele jakmile pochopíš, že je to marný, zdekuješ se. Ta sázka byla blbost. Možná to bude sranda, ale stejně to bude bolet. Buď jen jednoho, nebo oba. Ale dělej si co chceš, horší už to asi bejt nemůže a aspoň teď má tu práci. Za což mimochodem dík. Aspoň měsíc by to vydržet mohla."

Harry pokroutil hlavou. Nechápal ten cynismus. Abbie byla podle jeho názoru skvělá. Jen potřebovala navést na dobrý směr.

V tu chvíli se rozrazily dveře a dovnitř vtrhla zmiňovaná brunetka. 

,,Vzpomeň ďábla." Zašeptala Katie. Ab s úsměvem přešla ke stolu a položila na něj igelitku s logem čínské restaurace plnou krabiček. 

,,Nesu oběd děti. Za chvilku by měl dorazit i Louis. Ještě si šel něco zařídit." Bez dalšího vysvětlení vlétla do pokoje a vyšla v teplácích a vytaháném triku. Harry si ho chvilku prohlížel, protože se mu zdálo povědomé. Náhle ho rozpoznal.

,,Není tohle náhodou moje?" Zeptal se. Abbie pokrčila rameny.

,,Nechal sis tu tašku a já nemohla nic najít. Proč vlastně bydlíš u mě v pokoji."

List of silly resolutions » h.s. auKde žijí příběhy. Začni objevovat