5.4 - Men okej då

1.8K 105 35
                                    

Hannahs perspektiv

"Martinus ja-"

"Nei Hannah slutte." Avbröt han mig med, tittandes sårat på mig. "Du har sagt ditt."

"Martinus snälla vänta." Ropade jag förtvivlat när han börjat gå iväg. "Nei Hannah. Stoppe nå. Det er nok (nog)." Sa han, tittandes in i mina ljusblåa ögon. Men det var något med dom där sju orden som gjorde att jag lyssnade, typ att jag hade förstått att han inte vill ha med mig att göra. Jag sårade honom nu, inte tvärtom.

2 veckor senare

Jag klev nervöst av på den bekanta tågstationen, seendes Chloe, Marcus & Mathias stå & vänta på mig.

Ett högt "hej" lämnade mig samtidigt som jag vinkade hej vilt med händerna så att dom skulle se mig.

Jag har på dom här två veckorna kommit på att jag verkligen har starka känslor för Martinus. Jag försökte att dölja dom men det gick tillslut inte. Jag tänker däremot som en kastrull & jag måste få honom tillbaka. Så jag bestämde mig helt spontant att åka upp till Trofors & stanna här resten av sommarlovet.

"Heej Hannah." Utbrast Chloe, kramandes om mig hårt. "Haha hej Chloe." Svarade jag, kännandes hur jag knappt kunde andas.

"Hei." Sa dom andra två i mun på varandra. "Asså jävlar vad jag har saknat dig." Utbrast jag & i princip kastade mig runt Mathias hals. "Haha jeg har savnet deg også." Svarade han & log emot mig.

"Jeg da?" Sa Marcus & försökte låta sur, vilket han misslyckades med. "Amen såklart." Svarade jag i ett skratt, kramandes om den mörkblonda killen.

*

"Nej alltså han hatar mig." Sa jag & tittade menande på Chloe & Mathias.

Martinus var & fiskade, helt jävla själv. Eller han fiskade med Marcus & Mathias också men sen så skulle ju dom hämta mig. Plus Chloe då. Men det visste inte Martinus om. Så nu är det andra gången jag kommer hit utan att Martinus vet något.

"Men Hannah, gå bara dit. Jag kan följa med, Marcus är ju liksom där." Sa hon, tittandes menade på mig med sina bruna ögon. "Enig med Chloe." Sa Mathias, görandes att Chloe log stolt.

"Men okej då, så jävla jobbiga är ni."

Lättretlig Hannah

Cold but beautiful Där berättelser lever. Upptäck nu