0.6 - Vad vill hjärtekrossaren?

2.4K 95 47
                                    

Hannahs perspektiv

Jag gick trött in i omklädningsrummet med Chloe bakom mig. Sista lektionen är idrott. Fyfan vad roligt. Snälla notera min extrema sarkasm.

Jag öppnade min svarta väska & började tröttsamt plocka upp mina träningsbyxor med vitt marmor mönster, min svarta Nike sport-bh & mitt vita linne som det stod NIKE över hela bröstet. Ja jag gillar Nike.

Jag satte tröttsamt på mig det & satte upp mitt långa, blonda hår i en tofs. Jag studerade Chloe som var klädd i ett par svarta träningsbyxor med trycket NEVER STOP på hennes vänstra ben & även hon hade en Nike tröja. Fast den var svart & det stod inte Nike på den utan det var bara märket vid hennes högra bröst.

Hon satte, precis som jag, upp sitt svarta hår i en tofs innan vi tillsammans gick in i idrottshallen.

Martinus perspektiv

Min blick stannade på en svarthårig tjej & en blond tjej som kom invandrandes genom dom två dörrarna som leder in i idrottshallen. Min blick fastnade direkt på Hannah. Hon är ju snygg, det är bara att erkänna. Hennes ansikte är felfritt & samma med hennes kropp. Hennes rumpa är perfekt & hennes bröst är helt perfekta.
(Menar inte att man ska se ut såhär för att vara "perfekt". ALLA är perfekta & fina som dom är <33)

Jag slängde en snabb blick på Marcus som för tillfället stod med blicken fast på Chloe. Helt ärligt, han är en idiot som gjorde slut med henne. För att 1: dom var goals 2: Chloe är nog den snällaste, omtänksammaste & mest varma tjejen jag känner 3: hon är väldigt söt 4: deras förhållande var relationship goals.

Efter att dom gjort slut så blev han vad alla kallar "fuckboy". Jag var trött på att stå bredvid & vara "han bredvid Marcus" & bestämde mig därför för att bara hänga med i Marcus game. Att ligga är nice, tjejer är nice & deras kroppar emot min kropp är nice. Så jag ser liksom inte problemet? Vem behöver ett jävla förhållande? Man blir ändå bara sårad i slutändan.

Efter skolan

Hannahs perspektiv

Jag tryckte upp de svarta skolportarna för att genast låta den varma sommarvärmen omfamna mig. Jag andades in den härliga luften & tittade fridfullt ut bland alla ungdomar på skolgården. Men snart avbröts stunden av att någon ropade mitt namn.

"Hannah"

Jag kollade snabbt framåt & möttes av ingen mindre än självaste bröderna Gunnarsen.

"Vad vill besserwissern & hjärtekrossaren?" Frågade jag irriterat när dom kommit så nära mig att dom kunde höra mig.

"Vi må gjøre det klart vårt arbeid." Sa Martinus & jag suckade högt.

"Og hva mener du med sjarmøren?" (sjarmøren = betyder tydligen hjärtekrossare) Frågade Marcus & kollade osäkert på mig.

"Har du helt glömt bort Chloe? Är du helt jävla pantad i huvudet eller?" Morrade jag irriterat tillbaka.

"Skal vi være i ditt eller mitt hus?" Frågade plötsligt Martinus vilket fick min uppmärksamhet att släppa Marcus & återgå till Martinus.

"Mig" Suckade jag & började gå emot mitt hus.

Hannah gillar verkligen inte varken Marcus eller Martinus :)))

Cold but beautiful Där berättelser lever. Upptäck nu