(32) - Kyu's unavailability

967 98 12
                                    

Kyu 

,,Mingjee? Jdi k ní trošku blíže," místností se roznesl hlas fotografa, který mi udával další rozkazy. Pomalu jsem k Daisy přišla blíže a jednou rukou se opřela o její rameno. Správně, dnešní den mi odstartoval focením s naší dobrou kamarádkou a musím říct, že jsem si to zatím velmi užívala. Ta holka je stejně prdlá jako Sungie, ale chová se jako profesionál. Takže jako já. Bylo by celkem špatné, kdyby tohle nezvládala vzhledem k tomu že je herečka. Ale vedla si vážně skvěle.

,,Tak, výborně. Moc vám děkuji za spolupráci, děvčata," poslední cvaknutí fotoaparátu ukončilo naší dnešní společnou aktivitu a my se s úsměvem vydaly do šaten. Samozřejmě jsem všem poděkovala za spolupráci. Rodiče mě slušně vychovaly a kdybych to neudělala, Tolo by mě za to nejspíše zabil.

,,Bylo to super," usmála se na mě okamžitě Daisy, když jsem se také dostavila po nekonečném klábosení se štábem do šatny. Na rozdíl ode mě už byla téměř připravená k odchodu. Mě veškeré odličování toho výrazného make-upu ještě čekalo.

,,Vidím to stejně. Vážně jsem si to užila," na rozloučenou jsem jí obejmula.

,,Jsem celkem ráda, že už se všechno vrací zpátky do normálu. Bylo to peklo," dodala jsem hned poté, co jsem se od ní odtáhla a posadila se na židli, abych se mohla odlíčit.

,,A co Namjoon? Jak to s ním teď máš?" okamžitě se mě zeptala. Tuhle otázku jsem čekala. A byla na ní patřičně připravená. Slýchávala jsem jí totiž úplně od všech. Nepamatuji si den, kdy by mi Jimin, Hoseok a nebo TaeHyung nevolali kvůli tomu, jak špatně naše odloučení nese. Za to jsem já ale nemohla a ani nenesla vinu.

,,Už týden jsme se neviděli. Vlastně od té doby, co jsme se vrátili zpátky. Mají náročný program a jelikož byli dva týdny mimo civilizaci, novináři z nich chtějí vytáhnout všechny informace, takže s ním to mám úplně stejně jako předtím. Nic ne nezměnilo," bezstarostně jsem pokrčila rameny. V tuhle chvíli byl můj milostný život to poslední, na co jsem myslela. Musela jsem dohnat to, co jsem zameškala.

S poslední úpravou mého make-upu jsem se zvedla ze židle a společně s Daisy vyrazila pryč. Obě jsme měly na pilno a naše pracovní plány nám nedovolí zůstat na chvíli v klidu.

- - -

Večer jsem přišla domů úplně vyčerpaná. Vidina mé vyhřáté postýlky se mi opravdu zamlouvala a já si nepřála nic jiného. Komplikace se ovšem objevily hned na začátku. Sungie okupovala můj obývák.

,,Ahoj," pozdravila jsem, když jsem se ležérně opřela o opěradlo pohovky.

,,Bangtan měli rozhovor. Namjoon o tobě mluvil," poukázala na obrazovku televize, kde právě o něčem chlapci horlivě diskutovali s moderátorkou. Byl to záznam. Je překvapivé, že to Sung neviděla live. Obvykle si nenechá nic takového ujít, hlavně když se to týká chlapců.

,,Jo? A copak o mně říkal?" zeptala jsem se s pohrdavým úsměvem na tváři.

,,Nic zvláštního. Jen říkal, že je velmi smutný, kvůli tomu, že na sebe nemáte tolik času, kvůli vašim kariérovým plánům a že doufá v brzkou změnu," informovala mě a já se zasmála.

,,V brzkou změnu doufat může, v tom mu nikdo nebrání. Nevím ale, jestli pro náš vztah bude dobrá," po těchto slovech jsem si k ní přisedla a své vlasy svázala do tlustého drdolu. Celá tahle aféra s Namjoonem už mě přestávala bavit. Najednou chce dát to všechno do pořádku. Když byl na mě hnusný, nevšimla jsem si, že by měl nějaké výčitky svědomí. Dřív než začne jednat, by si to měl sám urovnat ve své hlavě. Až potom se budeme mít o čem bavit.

,,Takže to s ním chceš ukončit?" podívala se na mě moje nejlepší kamarádka se zcela vážnou tváří a já si povzdychla.

,,Nemám nejmenší tušení. Nevím co dělat, Sungie. Tyhle věci zažívám poprvé, doslova. Nikdy jsem se v podobné situaci neocitla a tak opravdu nevím. Bude nejlepší, když tomu nechám volný průběh, protože už jsem z toho všeho tak psychicky unavená, že kdyby právě teď zaklepal na naše dveře a chtěl se mi omluvit, nejspíš bych to i udělala. Každopádně, ublížil mi a měl by být připravený nést nějaké následky," vychrlila jsem ze sebe.

,,Ale miluješ ho, ne?" pokračovala dál Sungie ve vyptávání a já si unaveně položila hlavu na její rameno.

,,Nebudu ti lhát. Miluju ho a to opravdu moc. Měl by být ale připravený na to, že mu jen tak neodpustím," odpověděla jsem jí a následně zavřela oči. Byla jsem opravdu unavená.

,,To každopádně, byl na tebe vážně hnusnej," pokývala hlavou na znamení souhlasu a já se jemně usmála. V těchto chvílích jsem byla opravdu ráda, že jí mám. S kým jiným bych tohle mohla řešit? Mám to s Namjoonem těžké, stejně jako on to má těžké se mnou.

(To be continued...)

BTS CAMP 2Место, где живут истории. Откройте их для себя