Uyku

3.2K 96 36
                                    

Doğum günün kutlu olsun Fadime :D  

Doğum gününü unutmuş olsamda burda telafi etmek istedim evet telafi de geç oldu çünkü bölümü anca bitirdim. Doğum günün kutlu olsun Elif.

Aynanın karşısındaki görüntüme bakıyordum gözlerim dışında hiçbir şey bana ait gibi durmuyordu.
Ne kadar diretsem de bunun çenemi boşuna yormaktan öteye gitmeyeceğini anladığımda teslim oldum.
Saçlarımın kısa olmasından şikayetçi olan Rezan Hanım'ın isteği üzerine kuaför elindeki tüm imkanları zorlayarak bana ait olmayan saçları geçici bir süreliğine saçlarıma yerleştirdi.
Yüzüme ağır bir makyaj yapmamasına rağmen görüntüme dik dik bakmama engel olamadım.

"Makyajı biraz daha azaltabilirmiyiz?" dediğimde kuaför Zülal'e doğru yönelmişti bile.
Zülal kendi saçıyla ilgilenen kişiyi beğenmeyip benimkini isteyip durmuştu.
Sonunda istediği olunca koltuğunda yaylandı.
Benim için başka bir çalışan gelmişti, son olarak saçıma sprey sıkıp boynuma doladığı örtüyü çıkarttı. Hareket özgürlüğümü geri kazandığımda hafifçe gerildim.

"Elbisenizi giyebilirsiniz."

Kafamı salladım ve kabinin olduğu tarafa yöneldim, aile arası olacak bir şey için fazla özen gösteriyorlardı. Buna engel olacak hiçbir gerekçem yoktu.
Dün gece elbiseyi incelemek için pek fırsatım olmamıştı tartışmamızdan sonra Altan Ağa yatağa girip elbiseyi askısıyla koltuğa fırlatmıştı.
Umrumda olduğunu düşünmemesi adına düzeltmek için bir şey yapmamıştım.
Fırsatını bulduğu her zaman lafını esirgemeden söylüyordu ben de bunun olmasına izin vermemeye çalışıyordum.

Elbiseyi giydikten sonra kabinden çıktım ve bana yönelen bakışları görmezden gelmeye çalıştım çünkü bu çok tuhaf hissettirmişti.

"Sonunda kıza benzedin çok şükür." dedi Altan Ağa'nın annesi, ona içten içe minnettar olmuştum ortamın sessizliğini alıp götürdüğü için.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aynanın karşısına geçtim ve görüntüme baktım sanırım gittikçe daha tuhaf olmaya başlamıştım

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Aynanın karşısına geçtim ve görüntüme baktım sanırım gittikçe daha tuhaf olmaya başlamıştım. Yine de güzel görünüyordum kendimi bu şekilde görmeye alışkın değildim. En azından gelinin kız kardeşi modunda abartı bir havam yoktu.

KİMSESİZ #Wattys2019Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin