X.rész

595 32 8
                                    

- A terv a következő.... - kezdte Gerard.- tudjuk hogy valami nincs rendben az itteni templomrom környékén. Így hát megpróbálunk CSENDBEN- itt szúrúsan Natsura Grayre és Gajeelre pillantott majd folytatta.- behatolni a templomba. Amint valami gyanusat találunk azt jelentjük az iskolának. Világos?- kérdezte komolyan. Mindenki bólintott a fiú pedig folytatta. - Két csapatra válunk. Első csapat Natsu Lucy Gray és Juvia. Ti az alsó szinteket kutatjátok át. Levy Gajeel Erza és jómagam pedig a felsőbb szintekkel foglalkozunk. Ha találunk valami vagy baj van akkor Levy fog jelezni ha pedig nálatok van valami akkor Lucy elküld hozzánk egy csillagszellemet. Hát enyi lenne....akkor mehetünk is. - intett a fiú. A csapatok elhelyezkedtek és mindenki ment a maga dolgára. Juvia nem nagyon mert Grayhez szólni hiszen látta milyen ideges a fiú. Tudta hogy érzékeny pontra tapintott de azt még nem is sejtette hogy Gray idegességének legnayobb forrása az ezüst hajú Lyon. Csendben ballagott Gray Juvia mellet. Tudta hogy nagyon szarul eshetett a lánynak az hogy csak úgy otthagyta de abban a pillanatban nem tehetett mást.
Már régen egy alaksorban járhattak amikor Lucy és Juvia libabőrös lett ugyanis eléggé hűvös lett. Nem is csoda hisz amint az alagút végére értek ott egy jégbefagyott hatalmas démonnal találták szembe magukat.

 Nem is csoda hisz amint az alagút végére értek ott egy jégbefagyott hatalmas démonnal találták szembe magukat

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

-Ez meg mégis...- kezdte Natsu.
- Lehetetlen....- motyogta alig hallhatóan Gray.
Lucy hamar kapcsolt.
- Oroszlán kapuja megnyiltálak!Loki!- monta fennhangon az oroszlán kulcsát előkapva. Arany fény közepedte megjelent egy narancssárga hajú fiú.

 Arany fény közepedte megjelent egy narancssárga hajú fiú

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


- Miben segíthetek Lucy kedvesem??- kérdezte lágyan.
- Loki NEM vagyok a kedvesed! De ami fontosabb vidd el azt az üzenetet egy kék hajú piros tetoválású fiúnak.: Megtaláltuk Zeref könyvének egy démonát az alaksorban.- közölte a lány komolyan.
- Igen is.- vette a fiú is komolyan majd el is tűnt.
- Mi itt várunk.- jelentett ki Juvia realizálván a helyzetet. Ezután mindenki helyet foglalt a "puha" talajon.
Gray elég közel ült a jégtömbhöz és elmorzsolt egy..... na jó egy jó pár könycseppet.

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fairy tail démonok közöttWhere stories live. Discover now