III. rész

710 41 3
                                    

Unalmas időszak köszöntött be a kis társaság életébe. A fiúk vissza mentek Tartarosba ahol várta őket munka. A fiúk a kerek asztalnál ültek. Gajeel ülve bealudt míg Natsu ugyan ezt tette csak az asztalon elterülve. Gray unottan könyökölt az asztalon Gerard pedig egy halom papírmunkával kínlódott. Natsu hírtelen felült és nyújtózkodni kezdett.
- Na végre hogy felkeltél Csipkejózsika. - mondta Gerard a papírmunkából fel sem nézve.
- Na ki találtatok már valamit.- kérdezte a cseresznye hajú fiú. Fel sem vette az előző mondatot túl kómás volt hozzá.
- Ha nem látnád nem érek rá. - sóhajtotta Gerard.
- És te jégfiú?- kérdezte Natsu Gray felé fordulva.
- Mit mondtál lángagyú?- kiáltotta Gray az asztalra csapva. Amire Gajeel is felébredt.
- Kussoljatok el!!! Egyesek aludnának. - ordibálta a fekete hajú fiú.
- Nem aludni jársz ide!- ordította Natsu és Gray egyszerre. Még azok 3-an veszekedte Gerard homlokán kezdtek kidülledni azok a bizonyos erek. Vagyis ő is kezdett kiborulni.
- Azonnal leülni vad barmok ha nincs ötletetek akkor legalább a papírmunkát csináljátok! - ordította egyszuszra majd az asztal közepére csapta a papirokat. A fiúk ilyedtükbe leültek majd meredten bámultak magukelé.
- Na mi lesz??- kezdett egyre idegesebb lenni a kékhajú fiú.
- Várjunk csak!- csapott az asztalra Gray. - Mi lenne ha beiratkoznánk egy mágus iskolába?? Gondoljatok csak bele.....rengeteg információhoz juthatnánk.
- Ez nem is rossz ötlet.-motyogott Gerard.
- Akkor meg mire várunk.- lelkesedett Natsu. Gerard elintézte a fejeseknél hogy mehessenek szóval nyugodtan indultak Magnolia városa felé.

Eközben a Földön:

Erza kómásan kelt fel és mikor észbe kapott ordítva keltette fel a kis csapatot.
- Mindenki felkelni!!! Ma suli!!!- az összes lány szeme kipattant és rohantak a bőröndjeikhez a ruhájukért. Nem kellett tíz perc már készen is voltak és rohanni kezdtek a Fairy tail gimnázium felé.

 Nem kellett tíz perc már készen is voltak és rohanni kezdtek a Fairy tail gimnázium felé

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Besiettek az épületbe onnan pedig a termükbe. Mire betoppantak addigra pont megszólalt a csengő. Sietve mentek a helyükre majd leültek. Pár percel később betoppant a mágia elmélet tanár aki egyben az igazgató is. Mavis Vermilion.

 Mavis Vermilion

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fairy tail démonok közöttWhere stories live. Discover now