VIII.rész

565 30 16
                                    

Amint az órák végetértek Makarov féltehívta Lucyékat.
- Renben gyerekek.....ez egy igen veszélyes küldetés.....démoni aktivitást éreztek a Galuna szigeten. De nem is akármilyen erejűt. Valószínüleg Zeref könyvének egy dénonával lesz dolgotok. Holnap indultok szóval most menjetek pakolni. Sok sikert és vigyázzatok magatokra.- mondta az öreg majd elment.
- Szóval ez egy közös küldetés.- mosolygott Gajeel.
- Gratulálok Sherlok....- bökte oda lekezelően Gray.
Erre mindenki hatalmas nevetésbe tört ki. Még mielőtt két fiú összeveszehetett volna Gerard megbeszélte Erzával hogy mikor is induljanak küldetésre. Mivel hamar odakartak érni így reggel 5 órára esett a találka hogy a leghamarabbi vonattal indulni tudjanak. Mindenki hazament és másnapra összedobálta a cuccait. Happy hazáig ki se bújt a táskából de mihelyst az otthonukba pakolászni kezdtek.....idegesíteni kezte Natsut.
- Szóóvaaal.....tetszik neked a szöszi???- bökte meg a macsak a rózsaszínhajú lábát./Mivel csak addig ért fel😂😂😂/
- Mióta használsz ilyen szavakat??- húzta fel a fiú a szemöldökét.
- Az iskolásban vagy midben ragadt rám..........de héj ne térj ki a kérdés elől!!!-emelte meg a hangját a kék macska.
- Mi folyik itt??- nyitott be Geard.
- Szóval te meg a vörivel szemezel???- kérdezte hangját megemelve Happy.
- He??- döbbent le a fiú.
- Ki szemezik milyen vörössel??- dugta be a fejét az nyitott ajtón Gray.
- Aki meg egy ví.......dvdbvdv- szegény nem tudta befejezni hisz Natsu a kezébe kapta és befogta a száját.
- Nem történ semmi csak rá jött az 5 perc.- mentegetőzött Natsu.
- Hát jó.- rántotta meg a vállát Gray majd Gerarddal a nyomába kivonult. Az este csendesen és nyugodtan telt náluk....ám a reggel az kész pokol volt. Natsu elaludt....és ha ő bealszik akkor senki se tudja semmivel se felébreszteni......szóval jó 20 perc kínlódás után sikerült elindulniuk. Pár perc késéssel be is futottak a vasútállomásra....persze a lányok már egy jó ideje vártak rájuk.
- Na jó hogy végre megjöttetek..-mondta morcosan Levy. Szegény épp duzzogott amiért nem tudta befejezni a kedvenc regényét na meg fáradt is volt.....éjfélig olvasott.
- Asszem elromlott a törpétek...- mondta röhögve Gajeel és megpaskolta az alacsony kék hajú lány buksiát. Noss ennek az lett a következménye hogy a lány jól képentörölte a fiút a piros válltáskájával.
- Ejj ejj....így sose fogod elnyerni őt....- rázta a fejét Happy miközben előbújt Natsu táskájából.
- Te meg mégis mi vagy??- érdeklődött Lucy. Olyan reggel volt neki higy kiakadni se tudott rendesen.
- Exceed vagyok drága.- villantotta meg a macska fehér fogait.- Amúgy a nevem Happy.- mutatkozott be.
- Örvendünk.- mondták egyszerre a lányok.
- Na jó mostmár indulhatnánk.- mondta Erza az órájára nézve. A kis csapat katonásan menetelt a vörös hajú lány után. A tortás eset után egy életre megjegyezték hogy jobb ha szótfogadnak neki. A fiúk furcsálták hogy a lányok nem ájultak el a kis potyautastól de inkább hagyták az egészet még nekik is túl reggel volt. A vonattal egészen a kikötőig utaztak....és kiderült hogy Natsu nem bírja az utazást.
- Nen repülhetnék inkább Happyvel??- kérdezte nyúzottan
- Nem.-mondta mindenki egyszerre.
- Kegyetlenek.....- duzzogott majd rájött a hányinger.
-Majd én segítek.- mosolygott Erza és a fiú fejét a kemény páncéljának ütötte.... ezzel a fiú kifeküdt.....de legalább nem panaszkodott többet. A hajó út se volt sokkal kellemesebb. De a sok kín szenvedés után megérkeztek a szigetre. Amint kiszálgak a csónakból máris neki láttak a munkának.
- Rendben először is keressünk valami nyomot......Levy.....megtudod fejteni a benszülött írásokat??- kérdezte Erza.
-P...persze...
- Akkkor majd számítok rád.-mosolygott a vörös hajú lány. Elindultak a dzsungel sűrűjében és órákon át bóklásztak. Addig mìg el nem értek egy hatalmas ősi templomig.
- Levy.... kérlek.- mosolygott lágyan Gerard a lány pedig elkezdte olvasni és elemezni a szöveget. Nem volt kis munka az irat megfejtése de a lánynak mégis sikerült. A falra vésett szöveg említ Isteneket és Demonokat.....a sziget lakosai mind azok de veszéjt nem jelentenek az emberre. Az egyik fő istenük pedig hitük szerint a Holdon él és minden hitetlenre szörnyű átkot szór. A szigetlakók elakarták a Holdat pusztítani de a terv kudarcba fulladt ès bűnbocsánatképlen építették a templomot. Akik ide bemerészkednek csak tisztaszívű emberek lehetnek.....akik romlottan lépnek be a szemt templomba azok a kínok kínját élik meg.
-Renben innen nem messze letáborozunk....holnap folytatjuk a kutatást.- jelentette ki Erza. Mindenki bólintott. Lassan leszéllt az éjj a kis társaság Natsu segítségével tüzetrakott majd matracaikat letrítették a földre.
Nem kellet sok idő és már mindenki elaludt....nem is sejtve hogy mi folyik itt a szigeten.....Amint a Hold elég magasta kúszott az égen egy ember jelent meg a templon tetején.

Amint a Hold elég magasta kúszott az égen egy ember jelent meg a templon tetején

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Arcát sisak védte attól hogy nehogy rájönnek kilétére.

Arcát sisak védte attól hogy nehogy rájönnek kilétére

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

De nem csak ő volt ott. Köpenyes követői kört alkottak és valamit mormolni kezdtek. Eztán egy fényoszlop jelent meg ami összeköttötte a Holdat és az épületet.
- Haha....nem sokára végzünk....minden a terv szerint halad.- nevetett a köpenyes. De még nem is sejtette hogy valaki figyel a távolból. Gray képtelen volt aludni hisz mióta a szigetre lépett egy szörnyű érzés kerítette hatalmába. Meglátta a fénycsóvát és míg a többiek békésen szundítottak addig ő el ment kideríteni mi lehet az fény. Már a maszkos hangja is megdöbbentette Grayt. Emlékeztette valakire......valakire a multjából. Nem is kellet sokat várnia hogy beigazolódjon a gyanúja. Egy köpenyes ment a maszkoshoz és a fülébe súgott valamit.
- Már nem kell ez a vacak....holnap után végre befejeződik a Holdcsepp mágia....és akkor mindenki megismeri a legnagyobb mágust a Földön.- mondta és levetette a sisakját és a köpenyét.

- mondta és levetette a sisakját és a köpenyét

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

A férfi neve Lyon Vastia.....alkotó jégmágus...
- Lyon.....- csikorogtatta idegesen Gray a fogait és keze ökölbe szorult..válla pedig megremegett. Ám mikor Lyonnak akart rontani két kéz megállította. Az egyik Natsu volt a másik pedig Gerard.
- Gray nem tudom ki ez...de ez most nem érné meg.....még ha ő is a ludas holnap majd KÖZÖSEN elintézzük. Bármi is történt veletek a  múltban nem kell egyedül elintézned.- mondta Natsu.
-  Gyertek.- intett Gerard majd halkan visszaosontak a táborhelyhez és lefeküdtek. Másnap pedig már nagyban gyártották a haditervet.

Vajon mi a terv?? És ki ez a Lyon nevű pasas?? Mi köze van Grayhez??
A kövi részben kiderül.

Hi minna😸 Gommene hogy ilyen rövidke és uncsi lett. Ezer bocs a helyesírási hibákért. Jó olvasást.

Fairy tail démonok közöttWhere stories live. Discover now