IX.rész ( 2.külön rész )

504 24 4
                                    

Gray és Juvia vagyis egy jégmágus multja.

- Juvia nem lenne kedved lelépni valahova amíg ezek itt "turbékolnak".- mutatott kuncogva Gray a veszekedő 6-osra. Erza Gerarddal beszélgetett és félpercenként leütötte Natsut aki Gajeelal verekedett. Lucy is próbálta leállítani őket csak úgy mint Levy.
- Felőlem mehetünk....- mosolygott a lány.  Juvia boldogan követte a fiút és végül egy réten lévő cseresznyefa alatt kötöttek ki. A rózsaszín virágok gyengéden táncotak a kellemes szélben.
- Gyönyörű....- csillant fel a kékhajú lány szeme.
- Igen.....az.- mondta Gray halvány pírral az arcán. Ugyan is Juvia elég közel állt a fához és amikor mosolyogva a fiú felé fordult....egy ártatlan angyal képét nyújtotta. A lány kék hajába lágyan belekapott a szél.....olyan volt mintha egy telejesen idegen tiszta és ártatlan lény állt volna a fiú előt.  Nem is hitte el amit látott és egy teljesen ismeretlen mégis meleg érzés járta át testét.
-  Valami baj van Gray??- kérdezte a lány aggódó tekintettel.
- Nem ... dehogy.- motyogta a fiú. Valamiért a lányról eszébe jutott a múltja és az édes anyja meleg mosolya.....azok a régi szép napok amikor a szüleivel együtt mosolyoghatott....és a pokol amit utánna át kellet élnie.....persze ezt a nemolyan rég látott Lyon is ugyanúgy kiváltotta belőle....csak ő inkább a bánatot kavarta fel a lelkében.
- ....... Gray?,- szólongatta megint a lány.
- Ohhh van egy ötletem.- mondta és a fához ment. Ujját a fa törzséhez érintette amin gyönyörű jégvirágok futottak fel. A jégvirágokból pedig a fiú neve rajzolódott ki.
-Gyere te is.- intett a lánynak.  Juvia odament a fiúhoz. Gray megfogta a lány kezét.
- Figyelj....most ez olyan lesz mintha az én kezem lenne a toll. Fogd meg és írd fel vele a neved. - utasította a lányt. Juvia csak bólintott majd megfogta a fiú kezét. Gray keze hirtelen hideg volt de amint a lány megfogta mégis melegség járta át. Felírták a nevüket a fára majd leültek annak tövébe.
- Mond csak Gray..... az a nyaklánc honnan van??

 az a nyaklánc honnan van??

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


 Olyan szép.- gyönyörködött benne a lány.
- Ezt egy fontos személytől kaptam.....- itt elhallgatott. Szegény fiúnak ez az egy emléke volt szüleiről.
- Értem.....mond csak......már ha nem veszed tolakodásnak........merre élnek a szüleid??- kérdezte félénken a lány. Ez volt az a kérdés amit sohasem kellett volna feltennie. A fiú ökölbeszorította kezét mely dühtől remegett.
- Neked ahhoz semmi közöd!- mondta dühösen majd sietve az érdő felé indult ezzel magamögött hagyva a lányt.

Jónéhány évvel ezelőtt:

Egy mégsem olyan hideg de mégis havas környéken született  egy kisfiú. A neve Gray melyet édes anyától Mikától kapott szürkés fekete szemei miatt. Apja Silver Fulbuster

 Apja Silver Fulbuster

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Fairy tail démonok közöttWhere stories live. Discover now