IV. rész.

657 40 4
                                    

Mikor a lányok végeztek akkor haza indultak de még beugrottak egy kávézóba és ott ütötték el az időt. Épp a város központján haladtak át amikor egy hatlamas robbanást hallottak. Azzonnal a helyszínre siettek. Mikor odaértek látták a romokban lévő városházát és egy szőke fiút akinek macska fülei voltak és testét fekete foltok borították.

 Mikor odaértek látták a romokban lévő városházát és egy szőke fiút akinek macska fülei voltak és testét fekete foltok borították

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Áhhhh ez de könnyű volt.- mondta. Ő Jackal Tartaros egyik nagyon erős katonája. Átok ereje: Robbantás. Bármihez amihez csak hozzáér az mind felrobban de bombákat is tud elhelyezni.
- Levy, Juvia! Azonnal menjetek és menekítsétek ki az embereket.- utasította Erza a két lányt.
- Igen is....de boldogulni fogtok? - kérdezte Levy.
- Neaggódj majd elintézzük.- mosolygott Lucy. Ettől Levy egy kicsit bátrabb lett.
- Mindent bele.- intett majd Juviával együtt futásnak eredt.
- Erza.....ő nem egy átlagos démon igaz? - kérdezte Lucy felhúzott szemöldökkel.
- Igaz....sokkal erősebb mint az eddigiek....valószínüleg ő Zeref könyvének egy démona...- magyarázta a vöröshajú lány.
- Ohh nem is vagytok ti olyan balgák. - szólalt meg a démonfiú.
- Mi a célod??- kérdezte Erza és elléggé szúrós tekintettel méregette a fiút.
- Ugyan ez csak egy kis szórakozás.- mosolyodott el a démon öntelten.
- Mégis mi a fenét gondolsz magadról?!- lépett előre kettőt idegesen Lucy a kulcsait fogva. Ekkor talpa alatt fényleni kezdett a talaj és egy sárga kör közepén találta magát.

 Ekkor talpa alatt fényleni kezdett a talaj és egy sárga kör közepén találta magát

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Ez meg mi te rohadék??- akad ki a szőkeség.
- Én a helyedbe nem beszélnék így...hisz csak egy csettintésembe kerülne és téged az a bomba amin állsz részecskéidre robbantana.
- Lucy!!- indult meg Erza is.
- Megállj vöröske még egy lépés és felrobbantom a szöszit!
A lány megtorpant és megakarta idézni az egyik kardját de ezt Jackal észre vette.
- Nono semmi mágia!- lengette mutató ujját jobbra-balra. Erzának bele kellett törődnie hogyha nem talál ki valamit nagyon gyorsan akkor búcsút mondhat szőke barátnőjétől. A lány erősen gondolkodott hiszen nagy volt a tét.
- Na mivan? Meg se fogtok mozdulni??? Ez így unalmas.- jelentette ki a fiú és épp felakarta robbantani a szőkét amikor megjelentek Natsuék. Jackal a futólépéseket hallván hátrafotdult és igen csak meglepődött a rózsaszín fiú és barátai láttán. Ez a dolog kölcsönös volt.
,,Jackal..."- morogta magába Natsu. Igazából régen egész jól megvoltak de egy idő után a szőke a "móka" megszálottja lett így azóta többet nem beszéltek.
Gerard Erzát megpillantva dühbe gurult és már indult is hogy szétverje Jackalt de egy kéz megállította.
- Majd én elintézem.- morogta Natsu és a szőke démon felé indult. A szőke fiú meg se szólalt mivel tudta hogy ha leleplezi a küldetést akkor Zeref nagyúr kegyetlenül megbünteti. Ígyhát csak csenben várta hogy a rózsaszín hajú fiú mit akar tenni. Mikor már Natsu elégé közel ment Jackalhoz és a két lányhoz akkor szóra nyitotta a száját.
- Engedd el a lányokat! - parancsolt a démonra.
- Azt lesheted fiúcska.- mosolygott lenézően.
- Ha az kell hozzá hogy a földbe tiporjalak akkor legyen.- nézett rá Natsu dühösen. A lányok dermedten álltak. Igaz kevés idelye ismerték a fiút de sohase gondolták volna hogy egy ilyen oldala is van. Erre Jackal is dühösen nézett vissza.

Fairy tail démonok közöttWhere stories live. Discover now