Ö.S.S 6. Bölüm

1.6K 95 9
                                    

Ailerimizin zoruyla Duru'yu dansa kaldırdım zaten kaldırmayı düşünüyordum fakat istemez diye korkuyordum. Piste yavaş yavaş dans ederken Duru başım dönüyor diyip lavobayo gitti.

Yazar~
Duru'nun yine başı dönmüştü, uzun zamandır bu tür sorunlar yaşıyordu. En kısa zamanda bir doktora görünmeyi kafasına not etti. Elini yüzünü yıkamak için suyu açtı o sırada içeriye güzel giyinimli iki tane kız girdi anında dedikodu yapmaya başlamışlardı.

"Sun Hee hâlâ Suho'nun seninle değilde başka birisiyle eklendiğine inanamıyorum"

"Bende hayatım. Suho ve ben çok güzeldik ama onu bekliyeceğim. Sonuç olarak sadece kağıt üstünde. Suho benden başka kimseyi sevemez!"

"Peki yaa severse"

"Suho benim! Ne eder ne yapar Suho'yu geri alırım" Duru duyduğu şeylere sinirlenmişti.

"Suho sizin değil hanımefendi. Suho benim sadece benim!" Diyip çıktı lavabodan arkasında iki tane şaşkın insan bırakarak. Tamam belki severek aşık olarak bir evlilik yapmadılar ama Suho onun kocasıydı. Sadece onundu. Suho'nun yanına geri dönünce direk kocasının eline yapıştı. Herkese onun sahibinin kendisi olduğunu göstermek istiyordu. Suho karısına döndü boşta olan eliyle kızın yanağını okşadı.

"İyi misin Sevgilim? Istersen gidebiliriz"

"Gerçekten gidebilirmiyiz?"

"Evet güzelim eğer iyi değilsen gideriz hemen"

"Gidelim o zaman" Suho başını sallayıp babasının yanına gitti, biraz konuştuktan sonra tekrar karısının yanına döndü. Elini kızın incecik beline yerleştirdi ve dışarıya çıktılar. Araba gelince karısının binmesine yardımcı oldu.

Eve geldiklerinde ikiside yorgun hissediyordu. Duru duşa girdikten sonra odasına gidip yattı. Suho'da karısının arkasına yatıp ona sıkıca sarıldı. Duru ise kocasının ellerini tutup kendini huzurlu bir uykuya bıraktı.

Ertesi gün Duru mide bulantısı ve baş dönmesiyle uyandı. Yataktan hızla kalkıp lavaboya koştu. İçinde olmayan şeyleri çıkardıktan sonra elini yüzünü yıkayarak odasına geçti. Suho kapının dibinde durmuş Duru'yu bekliyordu.

"Güzelim iyi misin?"

"İyiyim"

"Duru acaba hamile olabilirmisin?" Duru düşündü bu olamazdı. Olmaması lazımdı şimdi değil.

"Hayır. Midemi üşüttüm hastaneye gidicem zaten bugün"

"Seninle gelmemi istermisin?"

"Gerek yok. Işinden geri kalma. Önemli bir şey olursa ararım seni zaten"

"Pekala" Suho karısının saçlarına öpücük kondurdu. Duru mutfağa inip kahvaltı hazırlamaya başlamıştı. Gerçekten kötü hissediyordu. Suho'dan hoşlanmaya başlamıştı ne kadar hoşlanmak yok desede olmuştu işte. Babası hariç ilk defa bir erkek ona iyi davranmış ve sevmişti. Her gün uyandığında Suho'dan günaydın öpücüğü almaya alışmıştı veya gece uyurken Suho'nun ona sarîlmasına veya ona sarılmaya alışmıştı işte.

Kahvaltı ederken Duru merak ettiği soruyu sormaya karar verdi.

"Suho?"

"Efendim"

"Sana bir şey sorucam ama lütfen doğruyu söyle bana"

"Tamam sor"

"Beni seviyormusun?" Suho cevap vermedi ağzındaki lokma bitene kadar düşündü. Ondan hoşlanıyordu ama emin olamıyordu.

"Tamam anladım ben" dedi Duru üzgünce hayatında birini ilk defa sevmişti.

"Duru. Ben seni seviyorum. Senden hoşlanıyorum gerçekten" Duru kafasını kaldırdı heyecanla

"Gerçekten mi?" Suho gülümsedi

"Gerçekten peki sen beni seviyor musun?"

"Evet bende seni seviyorum" diye cevap verdi. Suho dayanamayıp öptü karısını.

Ölünce Sevemezsem SeniHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin