Nicholas

147 21 2
                                    

"Nicholas" dedi. Tam 'teşekkür' etmek için ağzımı açmıştım ki...Yanağıma bir buse bırakıp gitti.Arkasından şaşkın şaşkın bakıyordum.Kendime gelmem bir 5 dakika sürdü. Sonra artık bal rengi gözlü katilin ismini öğrendiğim geldi aklıma çok hoş bir isimdi Nicholas...Yatağıma sırt üstü uzandım ve kısa bir uyku çekmeye karar verdim.

-2 saat sonra-

Gözlerimi açtım ve tam yataktan kalkıyordum ki belimdeki şey yüzünden kalkamadım. Dönüp baktığımda Nicholas'ı gördüm. Ellerini belime dolamıştı, melek gibi uyuyordu.Onu izlemeye başladım.Onu izlerken kalbimde kelebekler uçuşuyordu.Bir anda gözlerini açtı ve o baş rengi gözlerini benim gözlerime dikti.Bakışlarımızı hiç ayırmadan 5 dk öyle bakıştık aslında daha çok bakışabilirdik ama odaya mark daldı ve "acil durum nicholas" dedi. Nicholas hiç birşey demeden "burda bekle" dedi ve gitti.

-Nicholas'ın Ağzından-

"Kim saldırıyor" diyerek salona girdim. Sebastian yanıma doğru geldi ve "maria'nın sevgilisi Maria'yı öldürdüğün için kızmış yani bende olsam bende kızardım."dedi.Ve çocukların yanına gidip hazırlanmaya başladı. Aslında öldürmekte haklıydım sürtüğün tekiydi hep bana yavşayıp duruyordu bide sevgilisi varmış...Hemen yanıma Jules'ı yanıma alıp Charlotte'nin yanına çıktık.Odaya girdiğimde masum bir şekilde yatakta oturuyordu.Benim geldiğimi gördüğünde ayağa kalktı.

-Charlotte'nin ağzından-

Nicholas odaya girdiğinde yanında bir çocuk vardı, tanımıyordum.Nicholas yanıma geldi ve "Bu Jules, seni sığınağa indirecek ve seninle birlikte kalıp seni düşmanlardan koruyacak.Tamam mı?" Kafamı evet anlamında salladım. Nicholas arkasını dönüp hızlıca aşağıya indi. Jules'a döndüm."Bı arada tanıştığımıza memnun oldum." dedim. O ise sadece kafa sallamakla yetindi 'odun' işte...Sığınağa inerken salonda gördüklerim sayesinde bu bok çukuruna nereden düştüğüme bir kez daha lanet ettim.Her yer silah doluydu, çete gibi birleydiler herhalde bir sürü katilin arasında kalmıştım. Ayriyetten şuanda hayatım yanımdaki katilin ellerindeydi...LANET OLSUN!!

Geciktiği için özür dilerim, okul ödevler derken biraz zor oluyor...İnşallah beğenirsiniz...

Yanlış Zamanda Yanlış Yerde(Düzenleniyor)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin