Epilóg

909 55 13
                                    

-o šesť rokov-

,,Tatii!" celím domom sa ozval detský krik radosti, nízky blonďáčik prišiel pomalým krokom do chodby kde už vypuklo objímanie no on samozrejme nemohol chýbať. Priplietol sa do objatia ku svojej dcérke a svojmu manželovi.

,,Ahoj láska," svalnatý brunet nahodil svoj jemný úsmev, ktorým dokázal blonďáčika položiť na kolená. Sám sa usmial a vlepil svojmu manželovi jemný bozk na pery, malé dievčatko menom Monic sa vtisla medzi nich, ,,Aj ja si prosím pusinkuu!" nahodila urazený pohľad no samozrejme falošný.

,,Ale iste princezná," brunet pobozkal dievčatko do jemných vláskov, ktoré mala upravené vo voľnom copíku. Detský chichot plný radosti sa znovu ozval chodbou, kto by si pomyslel, že blonďáčikove detské sny sa stanú skutočnosťou?

*Flashback*

'Normálny život', predstavil som si ho s Liamom. Adoptovali by sme si malé bábo a žili spokojný život niekde ďaleko odtiaľto, samozrejme by som si predtým dorobil strednú a stal sa dospelým. Bolo by krásne vidieť Liama na krásnej záhrade ako hrá s malým dievčatkom. Bože tá predstava je tak krásna, a nereálna..

*End of flashback*

,,Láska? Deje sa niečo?" hlas bruneta je plný obáv o svojho manžela, ktorý len hľadí do prázdna. Blonďáčik rýchlo potrasie hlavou, aby sa vrátil do reality, ,,N-nič..len som sa zamyslel," nahodil svoj nevinný úsmev.

,,A nad čím takým?" na tvári bruneta sa objaví nevinný úškrn, ktorý sa mení v jemný úsmev.

,,Nad ničím zvláštnym," blonďáčik mykol ramenami na znak toho, aby to ďalej neriešil.

L I A M

Niall je nejaký zvláštny, no neviem či som niečo urobil, alebo sa mu len niečo znepáčilo..

Uprel som oči na hodinky v kuchyni kde už svietil čas '20:30' čo znamená, že Monic už mala byť v postieľke.

,,Princezná?" nahodil som vážny no zato stále s humorom myslený hlas. Monic na mňa uprela svoj pohľad, ,,Aňo tatinko?"

,,Nemal tu už niekto náhodou spinkať?" prižmúril som oči načo sa do toho vložil Niall, ,,No tak láska," čupol si k malej a nahodil prosebný pohľad, ktorý bol skoro rovnaký ako Monicin. Snažil som nechať oči prižmúrené a trvať na svojom no tí dvaja sú tak roztomilý, že sa pri nich topím už len z pohľadu.

,,Päť minút," vyhlásil som s povzdychom, vždy ma presvedčia. Myslím, že by som mal obnoviť svoju pevnú vôľu aj keď to pri tých dvoch roztomilých človiečkoch je takmer najnemožnejšia vec v mojom svete.

,,Jupíííí!" vypískla maličká a stále ťaptavým behom sa rozbehla do obývačky. Svoj pohľad som sústredil na Nialla, ktorý sa opieral o kuchynskú linku spolu so sklopenou hlavou. Potichu som k nemu podišiel, no to čo som počul nebol povzdych ani nič podobné, ako znak toho, že má za dnešok dosť.

Vzlykol.

,,Ni?" stál som od neho len malý kúsok, z jeho pier sa vydral ďalší vzlyk načo som mu chytil tvár do dlaní, ,,Láska čo sa deje?" zosmutnel som, keď som videl jeho oceánsky modré očká zaliate horúcimi slzami. Pri pohľade do mojich očí sa mu roztriasla bradička, vytrhol svoju tvár z mojich dlaní načo ju takmer hneď schoval do mojej hrude. Rukami, ktoré som položil na jeho chrbát som začal robiť krúživé pohyby, dúfal som, že ho ukľudnia a to sa aj stalo. Po pár minútach jeho vzlyky utíchli a jeho stisk okolo môjho pása zosilnel.

,,Čo sa stalo láska? Ublížil ti niekto? Koho mám zmlatiť?" začal som hrnúť otázky hneď ako som počul tichý výdych a videl, že sa Niall odtiahol od mojej teraz už premočenej hrude.

,,T-to nič.." šepol.

,,Niall Payne, niečo si mi predtým farárom sľúbil tak teraz priznaj farbu hm?" poutieral som mu zvyšné slzy, ktoré len voľne stekali po jeho tvári.

,,Hmm.." zamumlal a popotiahol, ,,M-maličká dnes prišla s modrinkou na rúčke, pýtal som sa kto a prečo jej to urobil. Povedala, že to b-bol jeden chlapec zo škôlky, keď som sa pýtal prečo.." sklopil hlavičku.

,,No tak láska..dopovedz to," odpovedal som smutným tónom.

,,P-povedala, že urážal našu rodinu, urážal ju, pretože má dvoch ocov a nie mamu a otca. Tak mu jednu vrazila," povzdychol si, načo som sa len potichu zasmial. Chápem, prečo ho to zobralo, keďže si to sám nevedel presne predstaviť. Aké to bude, keď budú dvaja muži vychovávať dieťa..

,,To nie je smiešne Payne.." zavrčal a zdvihol ku mne pohľad, jeho oči už neboli plné sĺz ale zato boli stále jemne napuchnuté.

,,Ale je," zazubil som sa naňho, myslím, že Niall bol vždy ten poriadny rodič, ktorý dokázal karhať. Zato ja som bol ten kamarátsky aj, keď sa to niekedy striedalo. Ale toto bolo fakt zábavné, od doby čo sme sa presťahovali do Dublinu som stále neprestal s boxom, zdá sa, že to maličká pochytila po mne načo som patrične hrdí. Aj keď Niall nadšený moc nevyzerá.

,,No to nie Payne, riaditeľka škôlky nás chce zajtra v kancelárii a pohovoriť si," precedil pomedzi zuby. Bože vyzerá tak jebateľne, keď sa hnevá, keby nie je v obývačke Monic pretiahol by som ho tu na tejto linke, práve teraz!

,,Mile rád tam pôjdem," zakúsol som si do pery, prečo je tak jebateľný?!

Niall si zduto zložil ruky na hrudi, posmešne som sa naňho pozrel a prudko si ho k sebe pritiahol za boky. Prvých pár sekúnd sa spamätával z toho čo robím no potom začal protestovať.

,,L-li, vedľa je malá," habkal, ďalej som si len kúsal peru načo som sa mu prisal na krk a začal mu tam robiť jemné znamienka lásky. Z jeho pier ušiel tichý ston, slasťou začal zakláňať hlavu čo znamenalo, že si s ním môžem robiť čo len moju dirty mind napadne. A tým myslím vážne h o c i č o

Moja ruka skĺzla pod Niallove tepláky a boxerky načo som chrbtom ruky zavadil o jeho úd, ,,Kurva," zastonal načo si hneď kúsol do pery.

,,Kurva!" ozvalo sa do obývačky, Niallova tvár nabrala červený ba až bordový odtieň.

,,Monic Payne to sa nehovorí!!" skríkol do obývačky, načo som sa rozosmial. Keďže mal na sebe stále ešte všetko oblečenie (Bohužiaľ) vydal sa do obývačky s dupotom, teda on si myslel, že dupe ale počuť to nebolo

Úprimne som vďačný za takúto bláznivú rodinku, potom ako Niall zmaturoval som ho jednoducho uniesol (why not) a kúpil luxusný dom v centre Dublinu, viem, že je to risk no takmer do dvoch dní si na nás zvykli, možno dokonca aj obľúbili. Myslím, že po smrti Johna Horana a stiahnutí Boba Horana s jeho kartelom sa celá Európa v našom ohľade, teda Niallovom ukľudnila. Vlastne sme takmer bezstarostný susedia a ľudia, možno len pár detailov, že naša dcérka sa nebojí dať úder hoci aj chalanovi, že s Niallom vedieme možno aj nezdravý sexuálny život..no proste úžasný život.

A viete čo? Som zaňho rád, som rád, že som so svojou rodinou, ktorú milujem nadovšetko na svete a nemusím sa starať o zlú ba až krutú minulosť. Jediné čím chcem teraz žiť je prítomnosť a budúcnosť. Žiť pre svoju rodinu..

Tááákže toto je už definitívny koniec Son of mafia :'( viem, že vás touto správou asi nepoteším, ale rozhodla som sa, že druhú sériu tej story písať na 50% nebudem a na 50% budem 😊 Nie je to tak, že by som bola extrémne lenivý človek (okay čo si nahováram som lenivá :DD) ale je to hlavne kvôli škole, o dva týždne robím talentovky a vlastne celkovo sa blíži monitor, príjmačky a nechcem flákať či už písanie alebo školu. ALE stále je tu šanca, že sa cez letné prázdniny bude v tejto story pokračovať 😊 No a teraz k veselšiemu tématu Son of mafia dosiahol celkovo 3.63 K 409 vote a 168 komentárov! Vôbec som nečakala, že táto story dostane viac ako 100 videní nie to ešte 3,63K! Chcela by som sa veľmi pekne poďakovať svojím čitateľom, ktorý ma tak povediac hnali k písaniu ❤ ❤ ❤

Son Of Mafia /Niam Horayne/ ✔Where stories live. Discover now