lxxxviii.

6.3K 400 76
                                    

Hermiona se hned, jak se prupudila, vydala ke Sv. Mungovi, ale naneštěstí jí na chdobě odchytla Narcissa, která ji nikam nehodlala pustit, dokud se nenasnídá. Hermiona se nejdřív hádala, ale nakonec to vzdala a šla na snídani, která probíhala v tichosti. Po celou dobu, co seděla v jídelně, nic nesnědla. Narcissa si povzdechla a doslova ji vyhnala ke Sv. Mungovi, a tak tu teď Hermiona opět sedí u Draca.

,,Ach, Draco. Abys věděl, tak jsem pořádně naštvaná," promluvila konečně. Vždycky tu jen mlčky seděla a sledovala ho, ,,Jak si můžeš dovolit tohle vůbec udělat?! Takhle mě děsit k smrti, že se nestydíš, Draco. Tohle se nedělá a obvzlášť ne těhotným snoubenkám. Možná bych ti měla zakázat chodit na staveniště, co ty na to? Ty mně chceš taky zakázat pracovat, kvůli našemu prckovi. Nejsem jediná, kdo musí být opatrný, Draco. Velmi bych ocenila, kdybys už se propudil, aby tahle moje řeč měla nějaký význam. Ten den, co se to stalo jsem byla u léčitele a nechala si říct, co náš malý prcek bude. Nemohla jsem se dočkat až ti to povím, ale nedostala jsem příležitost. Budeme mít holčičku, Draco. Bude to tvá malá princezna, kterou budeš rozmazlovat. Nenech mě v tom samotnou, prosím," řekla se slzami v očích a částečně se natáhla na lůžko.

,,Víš, že jsem si tajně přál, aby to byla holka?" ozval se místností nakřáplý tichý hlas. Hermiona okamžitě zvedla hlavu a setkala se s těmi milovanými bouřkovými oči.

,,Draco!" vykřikla radostí a okamžitě ho objala, ,,Tohle už mi nikdy, ale opravdu nikdy nedělej, rozumíš?! Byla jsem strachy bez sebe."

,,Nemám to v plánu," řekl a křivě se na ni usmál, ,,Jak dlouho jsem byl mimo?"

,,Týden! Jeden zatracený týden, Draco! Nemáš ani tušení, jak horzné to bylo. Byl jsi tak bledý, vypadal jsi jako mrtvola. Bála jsem se, že o tebe přijdu."

,,Hej, je to v pořádku, ano? Jsem tu a nikdy tě neopustím," řekl a přitáhl si ji do polibku.

She: Minister of MagicKde žijí příběhy. Začni objevovat