xi.

8.5K 493 46
                                    

Ginny měla pravdu, nemohla se mu vyhýbat věčně. Navíc tu stále byla ta možnost, že si Pansy jen vymýšlela. Nechala předstírání, že je zaneprázděná a znovu se scházeli jako před tím. Dnes ji narychlo poprosil jestli by nemohla pohlídat Scorpiuse a ona samozřejmě souhlasila. Nenechala si ujít ani jednu chvíli, kterou mohla strávit s tím malým Malfoyem.

,,Jsem rád, že už nemáš tolik práce," prohlásil najednou Scorpius, když oba seděli v obýváku a četli si knihu.

,,Já taky," řekla s úsměvem a chtěla se vrátit ke čtení, ale Scorpius pokračoval.

,,S tatínkem to bylo k nevydržení. Pořád přemýšlel, co udělal špatně, že jsi nás odstřihla."

,,Tak to nebylo," vyhrkla rychle Hermiona.

,,Říkal jsem mu to, ale nevěřil mi," řekl s úsměvem a pokračoval ve čtení. Hermiona se nad tou myšlenkou musela usmát. Záleželo mu na ní.

,,Nezlobíš se, že jsem na tebe neměla čas?" zeptala se s bodnutím viny.

,,Ne, jen mi bylo trochu smutno, ale chápu to. Tatínek je taky často v práci a to není ministr kouzel."

,,To sice není, ale má velmi důležitou práci," řekla s úsměvem Hermiona. Ještě teď si dobře pamatovala, jak ji překvapilo, že pracuje, když by s Malfoyovským dědictvím nemusel do konce života hnout prstem. Zároveň ji překvapil pocit hrdosti, který vůči němu pocítila, když jí to povídal.

,,Já vím. Tatínek říká, že když budu chtít, můžu po něm firmu převzít až budu velký."

,,To zní skvěle, ale myslím, že už je čas jít spát."

,,A přečteš mi pohádku?"

,,Samozřejmě," řekla s úsměvem a vzala Scorpiuse do náruče.

<><><><><>

Draco se vrátil z konference velice pozdě a potichu našlapoval bytem, aby nevzbudil dvě osoby, co se v něm nacházeli. Když došel do obýváku osvětleného lampičkou, uviděl zkroucenou spící Hermionu v křesle s knihou v ruce. Potichounku přešel až k ní a s úsměvem ji pozoroval.

Divil se jak je možné, že pokaždé, když ji vidí je ještě hezčí, než naposled. Zastrčil jí pramen vlasů za ucho, ale ruku zpět nestáhl. Nakonec neodolal a políbil ji na čelo, na víc si netroufl. Hermiona něco zamrmlala, ale spala dál. Draco se k ní sklonil ještě blíž a v zápětí ji držel v náruči. Byla lehká jak pírko a on ji bez problému vynesl nahoru do pokoje pro hosty, kde ji položil na postel a přikryl.

,,Dobrou noc, Hermiono," zašeptal, než opustil pokoj a sám si šel lehnout.


***

Tak vám sem přináším další část :33

Věnováno @CarrieFuck, @Dramione92, @KukiMarkofova, @tess_HP, @hufflepuff-girl-21, @Mladaspisovatelka, @marrta20, @camilla007, @Dalinka212, @Pekky16, @HedyHypka, @tinita-si :333

She: Minister of MagicKde žijí příběhy. Začni objevovat