Wattpad'da tutulmak istiyorsanız

441 47 24
                                    

Multimedia Çağrı Taner paylaşımı

Wattpadda tutulmak istiyorsanız?  Cevabınız evet ise iyi dinleyin bizi.

Bir adet yakışıklı, kaslı bir öğretmen alın. ( Francisco Lachowski gibi)
Onun üzerine azcık masum 16 yaşında bir kız öğrenci ekleyin. ( Barbara palvin gibi)
Bir düşman koyalım en mafyalısından. ( Nick Bateman)
Kıza musallat olan bir kötü çocuk koyalım. ( Tercihimiz Vini)
Kıza erkek bir kanka verelim ( Dylan ya da Cameron gibi)
Üvey abiyi unutmayalım ( Sergio gibi)
Sürtük ekleyelim ( Cara gibi)
Azıcık tecavüz ekleyelim ki öğretmenimiz kahraman olsun. Masumu ikiye çarpalım ki sırtı duvarla bütünleşsin. Düşmana bir silah verelim ki tehdit edebilsin. Sürtüğümüzü eksiltelin ki minicik etek giysin. Artı olarak masum kızımızı bad boy ve öğretmen arasında bırakalım. Yine bir karakter daha ekleyelim kanka buna aşık olsun. Eşittir. Kitap oluyor.

Şimdi buraya yazacağım, bundan ilham alarak yazın. Tamam mı?

Barbara masum bir lise öğrencisidir. Bir gün annesi ile babası boşanmış ve annesi başka biriyle evlenmiştir. Bununla birlikte yeni bir üvey abisi olmuştur. Onu gördüğü ilk andan ona gıcık olmuştu. Bu üvey abi sapığın tekiydi üstelik.

“Memesiz karı, heyt götün güzelmiş."

Barbara buna daha fazla dayanamadı ve evi terk etti. Ama parasızlığa dayanamayarak eve geldi. Gördüğü manzara ile birlikte yüzü buruştu. Aşık olduğu sapık abisi masum kız kardeş İga ile uğraşıyordu. “Napıyorsunuz lağn? Siz kardeşsiniz? " diye bağırdı Barbara. Sergio bunu dinler mi?  Dinlemez. “Bu aşkımıza engel değil ama. Hem onun poposu daha güzel. "

Barbara kalbine taş bağlar ve odasına girerek formasını giyer. Yeni bir okul yeni insanlar falan.

Okula gelir ve gözleri onunla buluşur. Okula yeni gelen edebiyatçı Francisco gördüğü Barbara ile birlikte yerinden doğrularak gözlerinin içine baktı. İkiside aşık olmuştu. “Çok güzelsin. " dediğinde Barbara “Ben mi?  Barbarayım ama çirkinim. S" dediğinde Francisco onu kendine çekip dudaklarına yapıştı. Birden geriye çekilmesiyle birlikte Francisco afallayarak karşısına baktı. En büyük düşmanı Nick silah doğrultmuş Barbara'yı göğsüne yaslamıştı.“Zaafını buldum Francisco."

Bunun üzerine Francisco “Abi yapma etme çocuğuma acı. Bak benim seninle derdim yok. Yazarın var galiba. " dediğinde Nick “Umrumda değil. Kız ölür."

“Tamam abi beni vur ama ona vurma." dediğinde Barbara “Tabi seni vuracak. Beni vurcak değil ya."

Bunu duyan Francisco te allam derken yazar Barbaraya bir tokat atıp suçu Francisconun üzerine atmıştı. Buram buram halk kokan halk bad boy içeriye girerek “Ulan köpek sen kimsin masumuma vuruyon? " dedikten sonra Francisco'yu öldürdü. Bunu gören Barbara “Ay benim için katil olan bad boy çok ateşli."

“Senin içine Harry kaçmış galiba ablam. " dediği sırada içeriye Vini girmişti. Barbara'yı duvar ve kendi arasına aldıktan sonra onu öptü. Bunu gören bad boy “Ahey ahey ahey kızın namusu gitti." dediği sırada içeriye Cara girdi. Kasıklarında ki etekle salına salına Vini'yi Barbara'dan uzaklaştırdı. Ardından Vini'yi döverek hastanelik etti. Bunu gören bad boy daha fazla dayanamayarak wattpad mahkemesine başvurdu. Güzel mi güzel mahkememiz bad boyu haklı bularak wattpadda yeni bir mahkeme kurdu. Başınada yazarı oturttu.

Hayal edince gerçekten çok komik bir bölüm oldu ama güldünüz mü bilemiyorum.

Wattpad Mahkemesi / AskıdaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin