Wattpad Mahkemesi Yetenek Sizsiniz Türkiye'de

431 53 78
                                    


Komik olmuştur inşallah ben hayal ettim ve komik olmuştu ama yine de siz bilirsiniz.  Multimedya Sergio

Wattpad Mahkemesi Yetenek Sizsiniz Türkiye'de

“Sevgili Türkiye bugün programımızda devler var." diye konuştu Acun. Bunun üzerine Bülent Ersoy “Dev mi? Sen bana dev mi diyorsun?  Yolarım seni. Ben divayım." diye cevap verdi. Bunun üzerine Acun gözlerini devirerek “Senden bahseden yok Bül. Ben burda wattpadın güllerinden bahsediyorum." dedi.

Bunun üzerine Hadise “Gül ne ya? Pavyon gülü gibi." dedikten sonra yüzünü buruşturdu. Bununla birlikte Acun bir kez daha gözlerini devirdi. Sanki zaman deviriyor. Tamam kötü bir espriydi. Neyse ben anlatıyorum.

“Neyse karşınızda wattpadın fenomen bad boyu Vini." dediğinde Vini içeriye simsiyah bir şekilde girdi. “Ovv, yeteneğin nedir evladım? " diye sorduğunda Vini “Aklıma Nurettin Nuserli geldi, ah garibim." dedikten sonra derin bir nefes alarak devam etti. “Hömm, benim yeteneğim bir bakışla kızları kendime hasta etmem." dedikten sonra bir bakış attı ve Bülent'le Hadiseyi tavladı. “Ay Vini gel evlenelim." diye soludu Hadise. Bunun üzerine Bülent Ersoy “Kız yelloz ondan uzak dur o benim. "

Vini daha fazla dayanamayarak sahneden kaçtı. Yazar Vini aşkının namusunu korumalı değil mi?  Cevabınız evet ise evet yazın.

Vini gittikten sonra Acun kızlara dönerek “Lütfen gelen hatunun saçını başını yolmayın. Kendisi Barbara hani şu manken olan. Puhhaaaaahhh. " dediğinde Barbara kaşlarını çatarak içeriye girdi. “Gülerken boğazına tükürük kaçar inşallah. " dediğinde Acun'un tükürüğü boğazında kalmıştı. Bunu gören Bül “Naptın lan yelloz? " diye sordu şaşkınca. Barbara havalı bir şekilde “Çirkin ve masumluk şansı diyoruz Bül." dedikten sonra gözlerini kırpıştırarak Acun'a döndü. “Şimdi benden bir özür dile yoksa bad boylar seni teper." dediğinde hönk diyesi geldi Acun'un. Ama sadece diyesi geldi. “Özür dilerim Barbara. Oldu mu? " diye sordu sinirle. Ardından “Neyse yeteneğin ne? "

Barbara ellerini beline koyarak “Çok güzel masum kız olabilirim." diye cevap verdi. Acun bir kaç saniye donup kaldıktan sonra “Başka? "  diye sordu. Barbara dudaklarını yalayarak “Masum olurum işte." diye cevap verdi tekrar. Acun la havle çekerek “Sıradaki gelsin." diye bağırdı. Bunun üzerine Francisco içeriye girdi. Girmek ne kelime yaktı geçti herkesi. Kızlar bir marka arabaya bir Francisco'ya bakıyordu. Yutkunuyorlar, salyaları akıyordu buna Acun'da dahil.

“Eee yeteneğin ne? " diye sordu hayranlıkla. “Çok güzel zengin olurum. Bak geyirsem ağzımdan para çıkar." dedikten sonra geyirdi. Yere saçılan paralarla herkes şok tabi. “Sonracığıma çok güzel biyoloji anlatabilirim ama üreme sisteminde."  diyerek derin bir nefes aldı ve devam etti. “Ama burda anlatamam, çoluk çocuk var." dedikten sonra Barbara'nın koluna girerek mekanı terketti.

Acun kendine geldikten sonra “Şimdi de yeşil gözlü bir dev geliyor." dediğinde içeriye Harry girdi. Tabi üstsüz bir şekilde. Kızlar Harry diye bağırırken Harry bağırdı. “Türk kızları harika ve ben galiba bayılıyorum. "

Ve bayıldı. Neden mi?  Bilmem. Yazar part iki yazacak merak etmeyin.

Wattpad Mahkemesi / AskıdaHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin